Şimdi Ara

Note 4 almalı mıyım? Aşırı Kararsızım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle iyi günler. Lumia 925 telefonumu her ne kadar sevsemde, Microsoft'un biraz daha yolunun var olduğunu düşünüyorum. İlk başta iPhone 6 düşündüm fakat parasını haketmediğini farkettim. Android'i her ne kadar fazla sevmesem de kullanışlı ve güçlü telefonlara sahip olduğunu biliyorum. Bu yüzden tercihim Android olacak fakat modeller arasında karar veremiyorum. Önce LG G3'ten başlayayım. 2K ekran yerine 1080P bir ekran kullansaydı LG şu an çok farklı bir konumda olabilirdi. G3'ün sorunlarının ardı arkası kesilmiyor. 2K'yı deneme telefonu gibi oldu G3. Bu yüzden her ne kadar istemesem de G3'ü listeden çıkardım. Aklıma Note 4 aslında yattı fakat forumda bazıları kötülemiş. Note 4 kullanan tanıdığım kişilere sorduğumda ise gayet övüyorlar telefonu. Arkadaşım geçenlerde Z3'ü tavsiye etti fakat Sony'nin arayüzünü hiç sevmediğimden bana biraz itici geldi.
    Sizden istediğim, Note 4 almalı mıyım? Almamalı isem ne almalıyım? Bana olan önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler :)

• Telefondan beklentileriniz neler ?
  • Z3 al dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z3 tavsiye ederim samsung sürekli kasıyor kapitalist sistemin en başarılı örnegi
  • kardeşim ben uzun bir süre araştırma yaptım ve birçok modeli eksileri ve artılarıyla değerlendirdim şu anki piyasada en çok parasını hakeden telefonlardan birisi note 4
    birçok özellik bakımından rakiplerine zor anlar yaşatan bir telefon samsung un belkide geleceğe kapı açan telefonu başarı üstüne kurulu mimarisi hakkında yorum yapmak haddime düşmez

iki farklı soruna rastladım,
    1- şebeke sorunu (bazı cihazlarda var hepsinde yok)
    2- ekranda bi noktasında sanki üst ekran alt ekrana yapışıkmış gibi gösteren bi göçüntü resimlerde kaymaya felan neden oluyo hatta açıyla baktığında ışığın bazı yerlerde çizgisel hızının yüksek olduğunu görürsün işte ona dikkat et (an itibariyle %1 lik bir orana sahip olduğunu öğrendim)

galaxy note edge pek önermiyorum samsung bu yeni edge ekran stilini ilk bu modelde denedi henüz ne tür bir probleme neden olur bilmiyorum ayrıca telefon yere düşerse pahalıya patlayacağı kesin

xperia z3 baya önerilen bir telefon fakat ben spen avantajından dolayı note 4 ü seçtim diğer özellikleri hemen hemen aynı bazı noktalarda note 4 daha üstün

lg g3 zaten kendinde belirtmişsin

iphone 6 ios arayüzü bana kısıtlı bir dünya gibi gözüküyor, bide android deki apk olayı çok güzel bir olay ondan dolayı note 4 biraz daha iyi

htc m8 - m9 pek bir fikrim yok

nexus serisi android in saf halini güncelleme olarak alması çok mükemmel bir özellik yani eğer özellikleride iyi olsaydı bide spen olsaydı alınabilirliği en yüksek telefonlardan birisi en kötü telefonu android 5 güncellemesini alabiliyo sen düşün

yani bana kalırsa note 4 alırsın fakat eğer başka bişi diyorsan z3 yada nexus tan güzel bir telefon tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xronize -- 2 Nisan 2015; 17:50:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Z2 Al derim sonuçta Z3 ile arasındaki fark için 500 tl gibi uçuk fiyatlar vermezsin ama yerinde olsam s6 ve m9 u beklerim böylece piyasadakilerin değere kaybetme ihtimali var

• Note4 sebeke sorunlari cokca var bunu arastir almadan once derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ediyorum. Şebeke sorunu tam olarak nasıl oluyor henüz anlamış değilim fakat sanırım 4G ile alakalı bir şeymiş.
    Bir telefondan beklentim, öncelikle şarjı ve ısınmaması. Bunun yanında da aşırı olmasa da performanslı olması. Oyun da oynayacağımdan dolayı performans önemli. Note 4 ün hoşuma gitmesinin sebebi bana fazlasıyla yetmesi. Tasarımı, performansı, batarya ömrü vs. Fakat Z3'ü hiç inceleme fırsatım olmadığından yorum yapamıyorum.

• Note 4 güzel telefon. Diğer sorunlar hiç önemli değil bence tek sorun şebeke hatası.
    Mesele 4g ile alakalı değil forumda sabit konusu var onu okuyun bence. Telefona o kadar para verdikten sonra çekmemesi epey arkadaşın canını sıkmış

• Ben de arkadaş gibi kararsızdım, sonradan note 4'e karar vermiştim ama nexus 6'a hiç bakmamıştım. Bakınca görünüşü hoşuma gitti ve ekranı note 4'den büyük, özellikleri daha iyi. Yalnız nexus 6 çıktı mı, çıkacak mı? O kadar aradım internette bir tarih bulamadım telefonla ilgili yurtdışında çoktan çıkmış olmalı eylül falan yazıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chosen61 -- 2 Nisan 2015; 23:26:19 >
  • Z3 yerine Z2 seçilmesi fikrine bed de katılyorum
    Donanım farkı cok değil
    aradaki farka kart, kablosuz şar, kılıf vs alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: chosen61

Ben de arkadaş gibi kararsızdım, sonradan note 4'e karar vermiştim ama nexus 6'a hiç bakmamıştım. Bakınca görünüşü hoşuma gitti ve ekranı note 4'den büyük, özellikleri daha iyi. Yalnız nexus 6 çıktı mı, çıkacak mı? O kadar aradım internette bir tarih bulamadım telefonla ilgili yurtdışında çoktan çıkmış olmalı eylül falan yazıyordu.

Türkiye'ye gelmeyecek.
  • S6 ve s6edge i de inceleyin derim. S6 lar haric piyasadaki en iyi telefon note4 tür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım eğer şebeke sorunu mevcutsa, yeni uretimlerde neden bu hata giderilmiyor? Bu sorun yazısımsal bir sıkıntı mı?

Nexus 6 Türkiye'ye gelse de almam. Sorunlu bir telefon olarak çıktı. En azından alanlardan bolca şikayet var.

Aslında g4 için bekleyecektim fakat onu bekleyecek kadar zamanım yok. Ayrıca g4 un kavisli olcağını söyleyenler vardı. Bu benim için çok kullanışsız bir olay...

• Note 4'deki şebeke sorunu şimdi beni de tereddüte düşürdü. S6'da çıktı çıkacak onu da düşünmüyor değilim ama onda da sıkıntı çıkar mı, çok ısınır mı gibi sorularda kafamda var. Piyasada başka telefonda kalmadı çıkan ve çıkacak. Şu çok iyi diyebilsem derim bekle, ama yok. Yine önerim S6 ve Note 4 arasında olacaktır. IPhone ise önermiyorum o özelliklere o fiyat fazla diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chosen61 -- 3 Nisan 2015; 0:22:22 >
  • Ben olsam yüksek fiyatlı cihaz seçerken Apple'ı tercih ederdim. Daha buzun süre idare edebilir ve satarken de değer kaybı en aza iner.

• iPhone'u seviyorum. Ama işletim sisteminden dolayı. Ha donanım olarak da zaten iOS'a fazla bile(iphone6). Ama o batarya ömrü yok mu? Beni tamamen soğutuyor iPhone'dan. Telefona 3.000₺ ye yakın para veriyorsun, elinde kabloyla dolaşıyorsun. Biraz daha ucuz olsa alınabilir fakat o parayı verdikten sonra cidden hak eden bir şey almak istiyorum.

• Note 4 alınır mı diye soruyorsan tabi ki alınır. Bazen çıkan şebeke sorunu da denk gelmez ise memnun kalırsın. Note 4'ün kendi segmentinde tek rakibi iPhone 6 Plus ve fiyat olarak 1000TL daha ucuz olduğu için rakipsiz olduğunu düşünüyorum.

• Normalde Samsung'u hiç sevmem fakat Note serisini beğeniyorum. Diğer S serisi falan bana fiyasko geliyor. Note 4'un farklı olduğunu düşünüyorum. Z3 ve Note 4 den başka bir alternatif kalmadı heralde bana :)

• Note 4 abi bu.Yapamayacagı bi şey yok ki telefonun.İlla o parayı o vericem diyosan note 4 al.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.