Şimdi Ara

note 4 den m8 e geçsem pişman olur muyum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıldır iphone kullanan biri olarak samsungun kasasına ısınamadım telefon sanki kalitesizmiş hissi veriyor bana ... m8 e geçsem büyük bi performans eksilişi hisseder miyim ? Yoksa sense ara yüzü 1 gb ram farkını aratmaz mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence m9 a geçmelisin.internetde biraz araştır.2200-2300 civarında bulunabiliyor..1700-1800de M8 fiyatı biraz daha bekle bence m9 al.
  • M8i 1 sene kullandim. Bir iphone kullanicisi olarak kesinlikle tavsite ederim. Cok akici ve kaliteli bir telefon. M9u kullanmadim ama kamerasi m8den iyi diyorlar,imkanin varsa m9 derim. Samsunga hic girme,iphone ve androidde htc.

• quote:

Orijinalden alıntı: legend4u

M8i 1 sene kullandim. Bir iphone kullanicisi olarak kesinlikle tavsite ederim. Cok akici ve kaliteli bir telefon. M9u kullanmadim ama kamerasi m8den iyi diyorlar,imkanin varsa m9 derim. Samsunga hic girme,iphone ve androidde htc.

note 4 de performans yönünden sıkıntısız ram kullanımı iyi 800 mb ram sürekli boşta kalıyor . telefondan beklentim oyun yada grafik değil sosyal medyaya gireyim , bilgisayarı açmadan tarayıcıdan işlerimi halledebileyim bir de abuk subuk yavaşlamasın . m8 2 gb ram ile beni pişman eder mi tek korktuğum nokta bu .

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • M9a geçsen belki derdim ama m8 şu an gereksiz gibi

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Pi?man olmazsyn. Çok güzel telefon. Bende her zaman almak istemi?imdir ama bir türlü alamadym. :D Fiyaty biraz fazla geliyor. M8 1700 Z3c 1400 tl. Maddi açydan z3c daha mantykly geliyor. Ama para sykynty de?ilse m8 ya da m9 alyrdym kesinlikle.
  • Bence böyle bir işe bulaşmana gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Bence böyle bir işe bulaşmana gerek yok.

Katılıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.