Bildirim
Note 4 Flip cover
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu kılıfı öneririm şu anda kullanıyorum gayet memnunum, hiç eksi tarafını görmedim hep+
Kapağı açmadan kullanabiliyorsun telefonu (Dokunma hassasiyeti yani eldiven modunun açık olması şartı ile)
Kamera çıkıntısının da önüne geçilmiş arka tarafı düz bir yapıya sahip
Kutu içeriğinden çıkan QR kod ile kendi sitesinden indirdiğin uygulama ile orginal kılıfın yaptıklarının fazlasını da yapabiliyorsun
Telefon elden kaymıyor arka yüzeyi sayesinde
En önemli özelliği sağlamlık, yaklaşık olarak 1 metre yükseklikten düşmesine rağmen sadece kılıfta ufak bir çizik oluştu
Daha önceki telefonumda çarşı pazardan aldığım kılıfı taktım ve telefonu neredeyse hiç kılıftan çıkartmadım ve 5 ay sonra orada biriken toz pislik telefonun arka kapağına resmen yapıştı ve çıkaramadım ama bu kılıfta öyle bir problem ile hiç karşılaşmadım. ROCK firması çinin APPLE'ı gibidir çok kaliteli ürünleri var. Ben bir anlık gaflet ile vodafone'da 100 TL verip aldım sonra fark ettim ki 1 sene önce 50 TL imiş :) şu anda daha uygun kesinlikle öneririm..
http://www.banggood.com/Rock-Dr_V-Invisible-Window-Smart-Case-Cover-For-Samsung-Galaxy-Note-4-p-996548.html
Buda video incelemesihttps://www.youtube.com/watch?v=uUe4rbJ4iIg
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kıbrıstan alınan telefon türkiye"de kullanılır mı
- engellenen çağrı ne demek
- aynı hat üzerinde numara değişikliği yapınca önceki numaranın geçmişi görünür mü
- dust absorber ne demek
- iphone 15 hangi renk alınmalı
- en iyi telefon kılıfı markaları
- küfür edince elektrik çarpan bileklik
- en iyi powerbank markaları
- turkcell t10
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X