Şimdi Ara

NOTE 4 LÜTFEN YARDIM (ISINMA) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eron06

quote:

Orijinalden alıntı: FantomİçinF

Samsung telefonlarında genel bir ısınma var. Note 3 ve s4 de aynı probleme rastladım. Pek bi sorun çıkartmaz zaten bu işlemciler yüksek ısı altında çalışmaya ayarlanmıştır. Asıl ekranınızın sararma problemi olmadığına şükredin. G2yi ısınmasın diye taklalar açıyorum bu arada wifi açık şebeke açık çok çekmeyen bir yerdeyim ancak 41-42 derece, o kadar da yüksek bir sıcaklık değil?

Biraz oynayınca nette oyunda filan
    51 ecnos
    40.08
    40.07 batry oluyo işte bakalım
    Bide şarj çabuk bityo gibi s5 e göre bundan önceki telim düzülirmi batarya ilk başlarda yaparmış

Aldığınız gibi yüklenmeyin bataryaya. ısınması normal exynos işlemciler baya ısınıyor çok kafanıza takmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: batarya zayıf

quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Kardesim merak etme normal.

Ozellikle telefonun arka kamera kismi ve on samsung yazisinin oldugu kisim cayir cayir yaniyor

Samsungun kendi yangaseti Exynos kullanan telefonlarinda bu boyledir.

Note 3 Note 4 Galaxy S4 S6 kisaca tum Exynos yongasetli cihazlarin kamera bolgesinde isinma oluyor. Normaldir.

Garantiye felan vermeyin zaten normal bir durum versenizde degismeyecektir cihaziniz hayirli olsun

Bu arkadaşa itibar etmeyin. iFan olabilir. Samsung'un kendi işlemcileri gayet iyi çalışıyor. Eski Note 4 kullanıcısıyım. Zayıf sinyal altında internette gezerken ısınma olabilir ama korkacak kadar değil. Kesin işlemciyi yoran bir şey vardır.

Olm sikintili misin sen ?

Note 3 kullaniyorum. Manyaga bak. Trolluk yapacak olsam ona gore cevap yazardim.

Isiniyor iste telefon neyin tatavasini yapiyon.? Gece gece sovdurme adami.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.