Bildirim
NOTE 4 LÜTFEN YARDIM (ISINMA)
Stanley Adventure Vakumlu Soğuk İçecek Bardağı, 0.47 lt : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/Stanley-Adventure-Vakumlu-%C4%B0%C3%A7ecek-Barda%C4%9F%C4%B1/dp/B07NLXVZLK
47 dk. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yok mu Allah aşkına bitane Kişi bununla ilgisi bilgisi olan hayretbişi ya -
Cpu-z ile ısı değerlerine bakıp söyler misin? -
Kardesim merak etme normal.
Ozellikle telefonun arka kamera kismi ve on samsung yazisinin oldugu kisim cayir cayir yaniyor
Samsungun kendi yangaseti Exynos kullanan telefonlarinda bu boyledir.
Note 3 Note 4 Galaxy S4 S6 kisaca tum Exynos yongasetli cihazlarin kamera bolgesinde isinma oluyor. Normaldir.
Garantiye felan vermeyin zaten normal bir durum versenizde degismeyecektir cihaziniz hayirli olsun -
yüklediğiniz bi uygulamadan olabilir pil kullanımından fazla pil yiyyen uygulama falan varsa kontrol edinquote:
Orijinalden alıntı: MyWorldLife
Ozellikle telefonun arka kamera kismi ve on samsung yazisinin oldugu kisim cayir cayir yaniyor
Note 3 Note 4 Galaxy S4 S6 kisaca tum Exynos yongasetli cihazlarin kamera bolgesinde isinma oluyor. Normaldir.
Garantiye felan vermeyin zaten normal bir durum versenizde degismeyecektir cihaziniz hayirli olsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: MyWorldLife
Garantiye felan vermeyin zaten normal bir durum versenizde degismeyecektir cihaziniz hayirli olsun
Bu arkadaşa itibar etmeyin. iFan olabilir. Samsung'un kendi işlemcileri gayet iyi çalışıyor. Eski Note 4 kullanıcısıyım. Zayıf sinyal altında internette gezerken ısınma olabilir ama korkacak kadar değil. Kesin işlemciyi yoran bir şey vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batarya zayıf -- 14 Eylül 2015; 7:22:21 >
-
Bugün biraz düzeldi gibi cpu -z değerine nası bakabilirim -
Nasıl bakabilirim cpu z değerine cpu temp de çok kullandım 49 derce filan -
quote:
Orijinalden alıntı: batarya zayıf
Cpu-z ile ısı değerlerine bakıp söyler misin?
İnternette ve başka şeylerle uğraştımmı
Ecnos 49
39
39.01 -
Aşırılık göremiyorum benim Eski cihazım HTC m8 de bu değerlere zorlanmadan ulaşıyordu. -
quote:
Orijinalden alıntı: batarya zayıf
Cpu-z ile ısı değerlerine bakıp söyler misin?
Oyun oynadım clash of calash 20 dk filan 50 girdiğimde 80 di 50 oldu
40.03
40.01 oldu -
quote:
Orijinalden alıntı: BekirTemel
Aşırılık göremiyorum benim Eski cihazım HTC m8 de bu değerlere zorlanmadan ulaşıyordu.
Oyun oynadım clash of calash 20 dk filan 51 girdiğimde 80 di 50 oldu ecnos
40.02
40.03 oldu batry -
quote:
Orijinalden alıntı: eron06
quote:
Aşırılık göremiyorum benim Eski cihazım HTC m8 de bu değerlere zorlanmadan ulaşıyordu.
40.02
40.03 oldu batry
Senin elini ısıtan şey batarya sıcaklığıdır. Normal bir değer bu, ben lenovo vibe z2'de 75 dereceleri görüyodum bide tamamen metal gövde sen düşün.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Knock Code
quote:
quote:
40.02
40.03 oldu batry
Senin elini ısıtan şey batarya sıcaklığıdır. Normal bir değer bu, ben lenovo vibe z2'de 75 dereceleri görüyodum bide tamamen metal gövde sen düşün..
İlk açtığında 80 görünüyo ecnos sonra 51 e düşüyo normal demi
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Knock Code
quote:
quote:
40.02
40.03 oldu batry
Senin elini ısıtan şey batarya sıcaklığıdır. Normal bir değer bu, ben lenovo vibe z2'de 75 dereceleri görüyodum bide tamamen metal gövde sen düşün..
İlk açtığında 80 görünüyo ecnos sonra 51 e düşüyo normal demi
Görsel bi hatadır o bir anda 81 den 50 ye düşmez zaten. Çok takıldıysanız lazer termometre temin edebilirsiniz kesin sonuçlar için
-
Sıkıntı yok kardeşim rahat ol bence. -
Samsung telefonlarında genel bir ısınma var. Note 3 ve s4 de aynı probleme rastladım. Pek bi sorun çıkartmaz zaten bu işlemciler yüksek ısı altında çalışmaya ayarlanmıştır. Asıl ekranınızın sararma problemi olmadığına şükredin. G2yi ısınmasın diye taklalar açıyorum bu arada wifi açık şebeke açık çok çekmeyen bir yerdeyim ancak 41-42 derece, o kadar da yüksek bir sıcaklık değil? -
Exynos'a yanıyor diyen Snapdragon'a magma sıcağı demesi lazım.quote:
Orijinalden alıntı: eron06quote:
40.02
40.03 oldu batry
Alıntıları Göster
Her telefonu ısınır fakat geçmişte Note 4 kullanmış birisi olarak bu konuda en sorunsuz cihazlardan birisi diyebilirim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: damn2u
Exynos'a yanıyor diyen Snapdragon'a magma sıcağı demesi lazım.
Her telefonu ısınır fakat geçmişte Note 4 kullanmış birisi olarak bu konuda en sorunsuz cihazlardan birisi diyebilirim.
Kızma ya sorun varmı yokmu öğrenmeye çalışıyoruz :)( -
quote:
Orijinalden alıntı: FantomİçinF
Samsung telefonlarında genel bir ısınma var. Note 3 ve s4 de aynı probleme rastladım. Pek bi sorun çıkartmaz zaten bu işlemciler yüksek ısı altında çalışmaya ayarlanmıştır. Asıl ekranınızın sararma problemi olmadığına şükredin. G2yi ısınmasın diye taklalar açıyorum bu arada wifi açık şebeke açık çok çekmeyen bir yerdeyim ancak 41-42 derece, o kadar da yüksek bir sıcaklık değil?
Biraz oynayınca nette oyunda filan
51 ecnos
40.08
40.07 batry oluyo işte bakalım
Bide şarj çabuk bityo gibi s5 e göre bundan önceki telim düzülirmi batarya ilk başlarda yaparmış
Benzer içerikler
- telefondan durduk yere bildirim sesi gelmesi
- yurt dışı telefon başka hat kullanımı
- telefon kendi kendine şarj oluyor çözüm
- telefonu siyah beyaz yapma
- 4g+ nedir
- samsung gear vr - oculus uygulaması
- one ui 7 özellikleri
- s22 çıkış tarihi
- uygulama indirmeden karekod okutma
- one ui 6.1 alacak telefonlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X