Şimdi Ara

NOTE 4 LÜTFEN YARDIM (ISINMA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2 gündür note4 kullanıyorum int sitesinden aldım ancak telefon internette gezinirken bile baya arka ve cam çok ısınıyor bu normal mi geçermi yoksa garantiye yollim yardım lütfen s5 im bu kadar ısınmıyordu lütfen yardım lütfen

• Yok mu Allah aşkına bitane Kişi bununla ilgisi bilgisi olan hayretbişi ya
  • Cpu-z ile ısı değerlerine bakıp söyler misin?
  • eron06 kullanıcısına yanıt
    Kardesim merak etme normal.

Ozellikle telefonun arka kamera kismi ve on samsung yazisinin oldugu kisim cayir cayir yaniyor

Samsungun kendi yangaseti Exynos kullanan telefonlarinda bu boyledir.

Note 3 Note 4 Galaxy S4 S6 kisaca tum Exynos yongasetli cihazlarin kamera bolgesinde isinma oluyor. Normaldir.

Garantiye felan vermeyin zaten normal bir durum versenizde degismeyecektir cihaziniz hayirli olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Ozellikle telefonun arka kamera kismi ve on samsung yazisinin oldugu kisim cayir cayir yaniyor

Note 3 Note 4 Galaxy S4 S6 kisaca tum Exynos yongasetli cihazlarin kamera bolgesinde isinma oluyor. Normaldir.

Garantiye felan vermeyin zaten normal bir durum versenizde degismeyecektir cihaziniz hayirli olsun
    yüklediğiniz bi uygulamadan olabilir pil kullanımından fazla pil yiyyen uygulama falan varsa kontrol edin

• quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Bu arkadaşa itibar etmeyin. iFan olabilir. Samsung'un kendi işlemcileri gayet iyi çalışıyor. Eski Note 4 kullanıcısıyım. Zayıf sinyal altında internette gezerken ısınma olabilir ama korkacak kadar değil. Kesin işlemciyi yoran bir şey vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batarya zayıf -- 14 Eylül 2015; 7:22:21 >

• Bugün biraz düzeldi gibi cpu -z değerine nası bakabilirim
    Nasıl bakabilirim cpu z değerine cpu temp de çok kullandım 49 derce filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: batarya zayıf

Cpu-z ile ısı değerlerine bakıp söyler misin?

İnternette ve başka şeylerle uğraştımmı
    Ecnos 49
    39
    39.01
    Aşırılık göremiyorum benim Eski cihazım HTC m8 de bu değerlere zorlanmadan ulaşıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batarya zayıf

Cpu-z ile ısı değerlerine bakıp söyler misin?

Oyun oynadım clash of calash 20 dk filan 50 girdiğimde 80 di 50 oldu
    40.03
    40.01 oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Aşırılık göremiyorum benim Eski cihazım HTC m8 de bu değerlere zorlanmadan ulaşıyordu.

Oyun oynadım clash of calash 20 dk filan 51 girdiğimde 80 di 50 oldu ecnos
    40.02
    40.03 oldu batry
  • quote:

Orijinalden alıntı: eron06

quote:

40.02
    40.03 oldu batry

Senin elini ısıtan şey batarya sıcaklığıdır. Normal bir değer bu, ben lenovo vibe z2'de 75 dereceleri görüyodum bide tamamen metal gövde sen düşün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knock Code

quote:

quote:

40.02
    40.03 oldu batry

Senin elini ısıtan şey batarya sıcaklığıdır. Normal bir değer bu, ben lenovo vibe z2'de 75 dereceleri görüyodum bide tamamen metal gövde sen düşün..

İlk açtığında 80 görünüyo ecnos sonra 51 e düşüyo normal demi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Knock Code

quote:

quote:

40.02
    40.03 oldu batry

İlk açtığında 80 görünüyo ecnos sonra 51 e düşüyo normal demi

Görsel bi hatadır o bir anda 81 den 50 ye düşmez zaten. Çok takıldıysanız lazer termometre temin edebilirsiniz kesin sonuçlar için

Sıkıntı yok kardeşim rahat ol bence.
  • Samsung telefonlarında genel bir ısınma var. Note 3 ve s4 de aynı probleme rastladım. Pek bi sorun çıkartmaz zaten bu işlemciler yüksek ısı altında çalışmaya ayarlanmıştır. Asıl ekranınızın sararma problemi olmadığına şükredin. G2yi ısınmasın diye taklalar açıyorum bu arada wifi açık şebeke açık çok çekmeyen bir yerdeyim ancak 41-42 derece, o kadar da yüksek bir sıcaklık değil?
  • quote:

quote:

40.02
    40.03 oldu batry

Alıntıları Göster
    Exynos'a yanıyor diyen Snapdragon'a magma sıcağı demesi lazım.

Her telefonu ısınır fakat geçmişte Note 4 kullanmış birisi olarak bu konuda en sorunsuz cihazlardan birisi diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Exynos'a yanıyor diyen Snapdragon'a magma sıcağı demesi lazım.

Her telefonu ısınır fakat geçmişte Note 4 kullanmış birisi olarak bu konuda en sorunsuz cihazlardan birisi diyebilirim.

Kızma ya sorun varmı yokmu öğrenmeye çalışıyoruz :)(
  • quote:

Orijinalden alıntı: FantomİçinF

Samsung telefonlarında genel bir ısınma var. Note 3 ve s4 de aynı probleme rastladım. Pek bi sorun çıkartmaz zaten bu işlemciler yüksek ısı altında çalışmaya ayarlanmıştır. Asıl ekranınızın sararma problemi olmadığına şükredin. G2yi ısınmasın diye taklalar açıyorum bu arada wifi açık şebeke açık çok çekmeyen bir yerdeyim ancak 41-42 derece, o kadar da yüksek bir sıcaklık değil?

Biraz oynayınca nette oyunda filan
    51 ecnos
    40.08
    40.07 batry oluyo işte bakalım
    Bide şarj çabuk bityo gibi s5 e göre bundan önceki telim düzülirmi batarya ilk başlarda yaparmış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.