Şimdi Ara

Note 4 mü htc one M9 mu? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    note 4 3.7 mpx ön kamera htc m9 5 ultrapixel ön kamera ama yanlışmıyım? ayrıca note 4 de m9 da 8 çekirdek
  • kamerası iyi olsun diyorsan g4 al
  • patren kullanıcısına yanıt
    Kamera konusunda lg g4 tek şu an zaten :) ama kamera çokda önemli değil performans ve dizayn önemli hız vs
  • ozaman note 4 alın
  • patren kullanıcısına yanıt
    şu an incelemelerini izliyordum htc one m9 oyunlarda vs baya ısınma yapıyormuş hissedilir şekilde sanırım note 4 doğru seçim ;)
  • M9 Kullanıyorum Ve Kesinlikle M9

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M9
  • Garanti problem degil derseniz Sıfır kapalı kutu 1900 tl civarına m9+ Var piyasada(Sahibinden vs )belki Türkiye'de garantisi geciyordur teyit etmek gerekli..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 4
  • Çetooooo kullanıcısına yanıt
    Hocam shiftdelete testlerini izledim m9 oyun testi olsun vs kısa süreli oyun oynuyorlar mesela arkasından elindeki bi altele hem ön hem arka kapak ve ekranın ısısını ölçüyor ciddi derecede ısınma oluyor ve telefonun performansınıda düşürüyor. en düşük 37 derece ısınığını test ettiler ve elle baya bi hissediliyor dediler. ama note 4 de böyle bi sıkıntı yok bütün testlerde kafamı karıştıran bu oldu sadece
  • Note 4

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ihtiyacın Olursa Pmden Istediğini Sorabilirsin Isınma Her Cihazda Var M9da da Normal. O Testler Guncelleme Öncesine Ait 5.1 İle Çözdüler Isınmayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çetooooo -- 27 Ekim 2015; 7:55:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc M9 android daha iyi bu yüzden kesinlikle tercih etmelisiniz.
  • İkisininde artı ve eksileri var. Ben şu anda m8 kullanıyorum çok memnunum. Duyduğum ve gördüğüm kadarıyla m8 ile m9 arasında öyle aman aman uçurum denecek bir fark yok. Kamera konusunda bir şey diyemem m8 de pek başarılı değil ama m9 iyi imiş gayet. Onun dışında mesela kalem olayı note 4 te çok güzel. Ekranın büyük olması kişiden kişiye değişir sevip sevmeme konusunda zira benim htc ye yönelmemdeki ana sebep (ilk m7 kullandım) ekran boyutlarının ve dolayısıyla cihaz boyutunun daha küçük olmasıydı. M9 da da aynı durum geçerli ekran daha küçük ama zevk ve tercih meselesi. Ben dizi izlerken 5.5" lik telefonlara göre daha çok zevk alıyorum telefonumda (annemde de babamda da 5.5" lik telefon var)
    Onun dışında ısınma sorununu 5.1 le hallettiler evet ama note 4 e göre daha çok hissedersiniz ısınmayı alüminyum kasa olduğundan ötürü. Ama görüntü ve hissiyatı bir başka htc telefonların. Sonuç olarak eksi artılara bakarak kendiniz karar vereceksiniz iki cihaz da çok güzel size daha uygun olana sadece siz karar verebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• recko kullanıcısına yanıt
    görüşlerin ve bilgilendirmen için teşekkür ederim kardeş :) htc ye karşı bi sempatim var evet ama ısınma sorunu kafamı kurcalamıştı aslında doğru söylüyorsun metal kasa olduğu için sıcaklığı daha çok hissetmen normal sonuçta samsungun kasa plastik arka kapak yani. büyük ekran telefonu daha çok seviyorum evet daha önce note 2 de kullandım ama htc yi inceledim yeterli bi ekranı var gibi duruyor. son bi karar verip bu hafta içi alıcam inşallah :)
  • belki 3G kullanılan ülkemizde çok önemli olmayacak ama M9 Cat6 (300 Mbps) hızında, Note 4 ise Cat4 (150 Mbps) hızında (cat6 olanı tr de yok) bir telefondur.
  • Yani m9 diyorsunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ES8086

Yani m9 diyorsunuz :)

ikisi de olabilir

ben sadece bilgilendirme yaptım
  • teşekkürler ama note dan vazgeçtim ne zaman samsung alsam kesin bi kaç ay sonra kıçı başı oynamaya başlıyor o yüzden lg g4 htc one m9 arasından seçicem g4 de güzel
  • G4 bence hiç alınacak bir telefon değil. bak o zaman M9 derim. G4 ü salla
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.