Şimdi Ara

Note 4 mü htc one M9 mu? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • neden? incelemelerinde sağlam telefon diyolar ama bilmiyorum foto konusunda en iyisi diyolar
  • Uzun süre M9 kullandım istediğini sorabilirsin. Stabilite, malzeme kalitesi, ses kalitesi, yazılım konusunda kesinlikle çok iyi. Güncelleme konusunda da çok başarılılar son zamanlarda. Gözün kapalı alabilirsin. Sorunsuz uzun yıllar kullanırsın. Küçük bir örnek vermem gerekirse gir Samsung S6 ya da Note 4 konusuna bir de M9 konusuna gir bak bakalım hangisinde sorunlardan bahsediliyor . HTC'den şaşma pişman olmazsın. Ayrıca son güncelleme ile ısınma sorunu çözüldü gayet makul seviyelerde
  • chevanton kullanıcısına yanıt
    PM teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

Uzun süre M9 kullandım istediğini sorabilirsin. Stabilite, malzeme kalitesi, ses kalitesi, yazılım konusunda kesinlikle çok iyi. Güncelleme konusunda da çok başarılılar son zamanlarda. Gözün kapalı alabilirsin. Sorunsuz uzun yıllar kullanırsın. Küçük bir örnek vermem gerekirse gir Samsung S6 ya da Note 4 konusuna bir de M9 konusuna gir bak bakalım hangisinde sorunlardan bahsediliyor . HTC'den şaşma pişman olmazsın. Ayrıca son güncelleme ile ısınma sorunu çözüldü gayet makul seviyelerde

Htc kullanan 3 kişi var zaten onlar da ne kadar sorun yaşayacak ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• M9 yada M9 Plus
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.