Şimdi Ara

Note 4 mu M9 mu S6 mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar merhaba,foruma yeni katildim.Simdi ben bir aya kadar acil telefonumu değiştiricem.suan htc explorer kullaniyorum baya gina geldi cihazdan.dediğim gibi iste arada kaldim m9 note 4 ve s6 arasinda.butce pek sikinti degil 2500 falan biraz zorlasam 2700 yaparim.simde neden m9 derseniz herkez sense super falan diyo bide tasarimi harika.neden note 4 derseniz onun o buyuk 5.7 inchlik ekrani ve s penine bayildim arkadasdan alip kullandim biraz harikaydi.ama soyle bi sorunum daha var.Almisken en iyisini en guncelini aliyim diyorum ama note 4te gonlum kaldi.s6yida beğendim tasarimi fena değil donanimi cok iyi ondan istiyorum.birde benim pek bilgim yok guncelleme durumunda alicağim cihaz boyle bi 3 sene falan alsa yeter gec veya erken fark yapmaz ama alsin guncellemeleri.evet arkadaslar bekliyorum onerilerinizi ve yorumlarinizi...

Not:iphone al falan demeyin begenmiyorum.ayrica iosdanda hic hosnut olmadim android ozgurluktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Htc One M8 im var takilma veya donma asla olmadi ama su ekrandaki sanal tuslar ve koca Htc yazisi iyicene sinir etmeye basladi Htc kesinlikle ekrandan cok caliyor M9 da ekrani düzeltirler dedim ama onlar ayni yolda devam ediyorlar bu yüzden benim icin M9 öldü ..
    Samsung Galaxy S6 bana sorarsan bu sefer görüntü ve kalite olmus ama genede Android 3 ay sonra sismeye baslarsa Samsung iste sorun sadece bu
    Note4 hicbirzaman düsünmedigim bir cihaz aslada arastirip nedir bu demedim tablet tarzi bir Telefon diyorsan alabilirsin aksi halde alinasi degil benim icin

bu arada benim Iphone 5S imde var bence birde Apple ürünler arasindan bir iki inceleme yapsan en azindan fikir acisindan ordaki Appleri bir dene takilmasini kontrol etsen özgürlük diyip kesip attirma derim
    hatta söyle söyliyim ben almanyada yasiyorum suan icin burada Android Tabanli Telefonlara bir virüs bulasmaya baslamis ve kendi kendine mesaj attiriyormus telefona ve buda faturalarin yüksek gelmesini sagliyormus bunun icin dikkatli olmam gerektigini söyleyen bir konusma yaptilar bunuda türkiyedeki arkadaslarin bilmesini isterim

• Tartışılacak tek şey fiyatı .

Galaxy s6 Edge alır götürür bu kıyaslamada . Fakat bir Samsung telefona , Apple ' dana daha fazla para vermek akıl karı değildir. Fiyatın düşmesini bekleyip alın .
  • haklısın htc ekrandan çok çalıyo ama kalitesindende ödün vermiyo birde kasasının o kalitesini hiç bi cihaza değişmem bende baya cihaz denedim ama en çok note 4 hoşuma gitti phablet telefonlara zaten bi ilgim vardı .Ayrıca iphone 5s kullandım bi ay kadar keşke kullanmasaydım hiç beğenmedim denemek istemiyorum daha
  • bence note4 al hiç bekleme, hangi telefonda eğleneceğine inanıyorsan ona bak
  • Hafıza sorunun yoksa S6 al hocam

• Spen çok önemli değilse pil testleri yapıldıktan sonra s6 edge alınır. Benim de hedeflediğim cihaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • S6yi eledim 3000-3100 gibi bi paraya alabilicekmisiz s serisine asla o parayi vermem note serisine veririm ama.simdi geriye kaldi 2 secenek note 4 mu m9 mu ?

• Para bolsa S6 edge al

• 14.02.2015 tarihinde aldığım Note4'de aldığım günden beri şebeke sorunu yaşıyorum. Servise iade talebiyle kusur tespiti için 17.02.2015de gönderdim ama nasılsa hatayı bulamadılar.

Telefondaki sorunun (hatanın) detaylı videosunu hazırladım merak edenlerhttps://www.youtube.com/watch?v=Y56UWAHZyZQ 'den ulaşabilirler.
    İade için uğraşmaya devam ediyorum. Tüketici haklarına gittim. Cihazdan iyice soğudum. Gelişmelerden haberdar edicem. Şebeke sorunu kesinlikle hatla yada operatörle ilgili değil (sim kartımı yeniledim ayrıca başka operatörlerle de demedim), içinde sim kartı yokken, hatta uçuş modu açık iken bile cihaz kendi kendine reset atıyor. Resmen tasarım yada üretim hatası var.

Müşteri hizmetleride ağzından kaçırdı, teknik servisten Note4 için şebeke problemi yaşanabiliyor diye rapor gelmiş. Düzgün çalışan cihazlar da var piyasada ama hatalı çıkanların sayısıda kayda değer. Almayı düşünüyosanız tekrar düşünün. Ben yorumları dikkate almadım ve ayrıca cihazı direk samsung mobile center'dan satın aldım. Mağazadaki arızalı cihaz bana denk geldi.

Uyarmak bizden...

https://www.youtube.com/watch?v=Y56UWAHZyZQ

• S6 da yazilimi cok basitlestirdiler. S serisine de destegi cekmez ko bi S6ysa. Samsung, S6da baya cikis yapti s6da touchwiz i hafiflettiler s6da donanimi arttirdilar. Hersey s6da basladi yani. S6yla ilgili kararsizlik kalmasin aklinda. Helei egde versiyonu harika. S6 edge tercih ederdim ben.

Kamerasini da unutma derim. Kamera videolarini izle. Baya arttirdi kamera kalitesini

• m9 düşünüyorum ama s6 da biraz pahalı gibi samsung güncelleme desteği konusunda baya kötüymüş ya ondan kararsızım
  • Ben M9 derdim. Yazin bende telefon degisterecegim ve guncel bir telefon bende almak istiyorum. Beyadirda takip ediyorum.

Simdi kafamin bir ucunda M9 bir ucunda S6 var. M9 daha agirlikli ama neden? Samsung cunku iyi bir izlenim gostermiyor. Kuzenimde, arkadaslarimda S4,S5,Note 3 var. Birisi de ovmuyor telefonu. Nerden aldim ben bu telefonu diyorlar? Yani uzun sure dayanmiyor. Ilk kullanimi vermiyor. Ben ileriye donuk istiyorum. 3 yil rahat kullanmaliyim telefonu. Bir diger yakin arkadasimda da One M7 var. Cok memnun. M8'i siz dusunun. Hatta M9'u. Hersey kagit uzerinde yazilanlardan ibaret degil.

• Bütçe sorunun yoksa 128 Gb s6 edge al bak keyfine.

• quote:

Orijinalden alıntı: FthPlsss

m9 düşünüyorum ama s6 da biraz pahalı gibi samsung güncelleme desteği konusunda baya kötüymüş ya ondan kararsızım

Htc den iyidir. Note 2 ye bile lolilop verecek adamlar. kalın çerçeve ve daha güçsüz işlemciyle m9 alınmaz bence. Her kıyasda s6 üstün sorarsanız.

• godzilla34 kullanıcısına yanıt
    Özelden note 4 ile ilgili merak ettiklerini ve ihtiyaçlarını yazarsan cevap vereyim dostum.

• bence z4 veya g4 u bekle .
    bunların arasında s6 ya paranı yedirme derim ya note4 yada m9 al ama telefonu nasıl kullanıcagın onemli olan ona gore bi tercih yap
  • M9

• yeni modeller geliyor birazdaha bekle samsunga kalma.
  • s6yi eledim.m9 almayi dusunuyorum ama isinma sorunu varmis galiba eger cozulurse sorunu m9 alirim.Baktim cozulmemis ya m8 yada note 4 alirim ama hangisini alicagim konusunda kararsizim yardim ederseniz iyi olur..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.