Şimdi Ara

Note 4 RAM KULLANIM BILGISI ISTIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bende note 4 var ram 2.77 gosteriyor butun programlari kapatiyorum clean master dan telefonu hizlandir deyip arkada calisan uygulamalarida kapatiyorum ama ram yine de 1.86 falan kullaniliyor yani uygulamalar icin geriye kalan 0.9 gb ram oluyor discovery de bile 1.3 gb ram kaliyor diger uygulamalar icin bu durumu ben anlayamadim yardimci olur musunuz

Note 4 RAM KULLANIM BILGISI ISTIYORUM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Tesekkur ederim

• Bendede note 4 var ram kullanımı 2.70 civarı ..Banada çok geliyordu , arkadaş açıklamış yukarda . Demekki bi bildiği varmış adamların .

• Ram kullanımına kafayı takmayın. Telefon size kullanımda bir sorun çıkarmıyorsa hiç uğraşmayın. Telefon kendisi ayarlıyor zaten ram kullanımını.
  • Konuyu hortlatmak gibi olmasın belki birinin işine yarar.. herkes ezbere konuşuyor bilip bilmeden !!! millet androidi kendisi yazmış gibi ahkam kesiyor sağdan soldan duydukları kulaktan dolma bilgilerle.

ben note 3 kullanıyordum. note 3 de ram kullanımı en fazla 1.80, 1.90 larda oluyordu oda oyun falan oynadığımda oyunu kapatınca gene 1.50 lere düşüyordu. 2 ay önce note 4 almak gibi bi hata yaptım ve bendede ram kullanımı 2 gb dan aşşağı inmiyordu götürdüm servise 1 ay beklettikten sonra "İŞLEMCİSİ ARIZALI" dediler ve para iadesi yaptılar. arızalıymış diyerek yine note 4 aldım. yenisindede ram kullanımı arkadaşın dediği gibi 1.80 den aşşağı inmiyor. servise götürdüm yine evet böyle olmaması lazım dediler ama bu defa format atıp düzelttik diye geri verdiler. ancak sorun olduğu gibi devam ediyor. şuan yine serviste ve sonuç bekliyorum. samsung note 4 de bildiğiniz batırmış işi.

arkadaşın birisi yazmış ya android kullanılan uygulamaları ram'e kaydeder diye.

neden note 4 de sorun olduğunu düşünüyorum ?

1. note 4'e, note 3'te olduğunun yarısı kadar uygulama yükledim ama note 3 de bu kadar ram kullanmıyordu.

2. note 4 'ün işlemcisi note 3'ten daha gelişmiş ve daha stabil kullanıyor diye çıkardılar bu malı piyasaya.

3. çevremde bulunan birkaç teknoloji mağazasına gittim. orda samsung satıcılarının demo olarak sergilediği note 4'lere baktım. günde 50 kişinin parmakladığı telefonlarda onlarca uygulama yüklü ancak hiçbirisinin ram kullanımı 1.60 dan yüksek değildi inanmayan gidip inceleyebilir. ayrıca satıcılara neden böyle bir fark var diye sorduğumda satıcının (Trajikomik!) cevabı: bu telefonlar dami'dir sizin kullandıklarınızdan daha düşük donanımlara sahiptirler oldu.(bu arada mağazalardaki note 4'lerin versiyonu n910x iddiaya göre n910c ile n910x aynı telefon bitek birisi avrupa diğeri türkiye versiyonu fakat madem öyle neden mağazalarda n910c sergilenmiyorda diğeri sergileniyor ?!)

• Telefonu bu gün aldım da. Bu fazla ram kullanımı sorun olur mu? Ne bileyim uygulamaları kullanırken falan, yada şarj ömründe?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Not 4 alip Root yapıp Gereksiz Google+Samsung uygulamalarını Silip-Kaldiran varmı?

Varsa boş ram ne kadar?
    2gb Asus Telefonda 1gb tan fazlası sistem kullanıyordu Arkadas Root yaptı gereksiz uygulamaları kaldırdı 1300mb bos

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.