Şimdi Ara

Note 4 Şebeke Sorunu (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
24
Favori
176.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 4S14N_HUNT3R

evet sorunu çözdüm telefonu satarak kurtuldum şuan mi 8 lite kullanıyorum bir daha samsung mu aman aman.

Alıntıları Göster
    Bende öyle yapacam gibi kanser oldum 😂😂😂
    Teli nasıl sattınız hocam satarken şebekesi sorunlu dedinizmi alan nasıl kullandı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

Bende öyle yapacam gibi kanser oldum 😂😂😂
    Teli nasıl sattınız hocam satarken şebekesi sorunlu dedinizmi alan nasıl kullandı?

Alıntıları Göster
    Belirttim fakat alan arkadaş turkcell hattı vardı benim turk telekom çekmeyen yerde çocuk full 4g açık şebeke full şekilde kullandı hattımı daha önceden değiştirdim zaten bu şebeke olayı yüzünden anlamıyorum turk telekom'u hangi telefona taksam hattım çekmiyor çekiyorsada hep dip çekiyor bence bu hatta birşey var anlamadım gitti

• bu arada en son note 4 geldi elime ucuza diye arkadaştan aldım daha hiç tamir görmemiş cihaz o da çekmiyor s6'da çekmiyor samsungun klasik sorunu sanırsam şebeke çekmeme olayı
  • Arkadaşlar sorunun çözümü çok basit tabiki bulana kadar çok zaman geçti *#0011# menü açılıyor yukarıdaki menü tuşundan back daha sonra key memü büyük harfle Q0(ku sıfır) yazıngelen menüde 2. yi seçin daha sonra 1 sonra 1 ve karşınızdaki menüden NAS olanı seçin gene menü 1 ve sonraki band selction tıkladıktan sonra wcdma ya girin sadece wcdma 2100 olana tıklayın. ve çıkın daha sonra ag bağlantılarından wcdma gprs otomatik seçin göreceksinizki makina şebeke geçişleri çok hızlı olacaktır denenmiştir.kopma olmayacak.cihazımda root vardır ayrıca rusya romu kullanıyorum.bana dua etseniz yeter.
  • ayrıca lte wcdma gprs otomatik moddada denenmiştir.sorun yoktur.saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanner1973

ayrıca lte wcdma gprs otomatik moddada denenmiştir.sorun yoktur.saygılar
    ust mesajda yazdiklarini denedim degisen bisey yok,benim xiaomi tlf da full çeken turk telekom bu gerizekali note 4 te tek cubuk bile cekemiyor..çöpün önde gideni..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 27 Haziran 2019; 20:3:18 >
  • Hocam ben halen sorunsuz kullanıyorum.bi yerlerde hata yapmış olmayasın.wcdma 2100 tıkladıktan sonra menüden çıkıp şebeke seçiminden otomatik neyi seçersen seç gayet stabil.çalışıyor.

• quote:

Hocam ben halen sorunsuz kullanıyorum.bi yerlerde hata yapmış olmayasın.wcdma 2100 tıkladıktan sonra menüden çıkıp şebeke seçiminden otomatik neyi seçersen seç gayet stabil.çalışıyor.
    en son vcdma/gsm secip birakmistim full duruyordu cubuklar ama cekimin sifirlandigi odaya gidip denemedim..aksam bakarim ne halt ediyo..

• quote:

Orijinalden alıntı: semihmurat

Bende note 5 ile aynı sorunu yaşıyorum arkadaşlar neden oluyor bu olay çözümü nedir
    note 5 te aynı sorunu yaşıyorum. anakart değişti. sorun devam ediyor. çözebilen var mı acaba? Şebeke hiç çekmiyor değil. dengesiz bazen ulaşılıyor bazen ulaşılamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legacy of kain

en son vcdma/gsm secip birakmistim full duruyordu cubuklar ama cekimin sifirlandigi odaya gidip denemedim..aksam bakarim ne halt ediyo..

Alıntıları Göster
    Çubuk sıfır görünse bile hat kopmuyor kopacak olursa hızlıca edgeye geçiyor.tekrar 3g görünce hızlıca 3g oluyor.

• Son fotodaki ayarına bi bakarmısın.farklı ise okısmı seç telefonu yeniden başlat.tamamdır.

• Sakın diger menüleri kurcalamayın.

• quote:

Çubuk sıfır görünse bile hat kopmuyor kopacak olursa hızlıca edgeye geçiyor.tekrar 3g görünce hızlıca 3g oluyor.

Alıntıları Göster
    cubuklari bosver ulasilamama sorunu kalmiyor mu diyorsun ?

• Aynen hocam istersen çubuğun sıfıra düştüğü yerde dene ara aran

• legacy of kain kullanıcısına yanıt
    hocam arkadasin dedigini daha onceden yapmis biri olarak diyebilirim ki sorun kalkmiyor.
    burada cekim sorunu diyince cogu kullanici telefonun cubuk sayisina bakarak boyle bir sorun olduguna kanaat getiriyor fakat asil sorun cubuklar tamken bile sebekeye bagli olmamasi sizin de dikkat cektiginiz gibi.
    sorun cozumune gelince ben smart network kurdum. telefonu kilitleyince 2gye aliyor, kilit acilinca 4g/3g hangisi varsa baglaniyor. bir nebze tolare etti cunku devamli sebeke gecisi yaptigi icin surekli baz istasyonuna tekrar baglaniyor boylece kopmanin biraz da olsa onune geciyor. tabi sarj daha hizli bitiyor bunu da belirtmem lazim.
    sorunu anlamak icin en iyi yontem kim aramis servisine abone olmak, gun boyu acik olan 4 cubuk sebeke gorunen telefon yeniden baslatinca bir anda mesaja boguluyor metro giris cikislarinda falan 4 cubuk gorunse bile ucak moduna gir cik yapip sorunu manuel olarak da cozmeye calisiyorum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Schtroumpf Grognon

hocam arkadasin dedigini daha onceden yapmis biri olarak diyebilirim ki sorun kalkmiyor.
    burada cekim sorunu diyince cogu kullanici telefonun cubuk sayisina bakarak boyle bir sorun olduguna kanaat getiriyor fakat asil sorun cubuklar tamken bile sebekeye bagli olmamasi sizin de dikkat cektiginiz gibi.
    sorun cozumune gelince ben smart network kurdum. telefonu kilitleyince 2gye aliyor, kilit acilinca 4g/3g hangisi varsa baglaniyor. bir nebze tolare etti cunku devamli sebeke gecisi yaptigi icin surekli baz istasyonuna tekrar baglaniyor boylece kopmanin biraz da olsa onune geciyor. tabi sarj daha hizli bitiyor bunu da belirtmem lazim.
    sorunu anlamak icin en iyi yontem kim aramis servisine abone olmak, gun boyu acik olan 4 cubuk sebeke gorunen telefon yeniden baslatinca bir anda mesaja boguluyor metro giris cikislarinda falan 4 cubuk gorunse bile ucak moduna gir cik yapip sorunu manuel olarak da cozmeye calisiyorum ben.
    Hocam konuyu tam olarak okumamışsın herhalde bizim olayımız service menüdeki bir hata senin söylediğin çubuk ful olsa çekmeme olayı zaten ortadan kalkıyor.sorun aslında cihaz 2100 mhz den 900 mhz eski 3g frekansına takılı kalıyor ve ordan kurtulmuyor.cihaz yanlız acil aramalar yazar ve oradan çıkamaz.

• tanner1973 T kullanıcısına yanıt
    dediginiz yontem halihazirda yabanci forumlarda bahsedilen ve ise yaramayan olay bizzat kendim denedim, bant degisikligi ise yaramiyor. dun telefonu yeniden baslatinca gelen sms (7/24 acik):
    quote:

Ulasilabilir oldugunuz bilgisi, 28.06,20:36 de sizi arayan * nolu musterimizle paylasildi. B002.

video link burada, xda forumunda da konusu var, menuden all yerine ulkeye uygun bant secimi:
    soblikyoutube
    Service mode, change network bands, samsung galaxy note 4 Android 6.0.1 - without root
    https://youtu.be/OPlU6xk8oO8

edit: xda icin link
    XDA Developers
    Samsung Galaxy Edge NETWORK DROP *FIX*RESOLVED*
    https://forum.xda-developers.com/note-edge/help/samsung-galaxy-edge-network-drop-t3058208

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 29 Haziran 2019; 9:10:35 >

• Xda da ki konu wcdma all seçeneği seçersen kopma olur wcdma içine girip 2100 seçeceksin orada frekans seçme yok

• Ayrıca 1 aya yakın kullanıyorum hiç bir sorunum kalmadı

• tanner1973 T kullanıcısına yanıt
    son fotoda yildiz isareti en alttakinde seciliydi,senin attigin fotodaki gibi sectim yildizli olani..simdi tekrar mi usttekini tekrar etmek lazim,vdcma 2100 mu neydi onu ?

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.