Şimdi Ara

Note 4 Şebeke Sorunu (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
24
Favori
176.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mteke

Artık telefona ulaşılabiliyor. Sorun kalmadı gibi.
    Önceden çoğunlukla telefon çekmiyordu.
    Bilseydim daha erken alırdım.
    orjinal olmayan fakat yeni pil ile denedim fakat hicbir degisiklik olmadi..cekim gostegesi kademe kademe inip sifirlaniyor,belli araliklarla kesinti oluyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: legacy of kain

orjinal olmayan fakat yeni pil ile denedim fakat hicbir degisiklik olmadi..cekim gostegesi kademe kademe inip sifirlaniyor,belli araliklarla kesinti oluyor..

Alıntıları Göster
    Benim aldığım pil orjinaldi.
    Pil olayında orjinal olması önemli.
  • mteke M kullanıcısına yanıt
    orjinal pil de sorunu çözmedi malesef..
  • quote:

orjinal pil de sorunu çözmedi malesef..
    son durum nedir
  • ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt
    degisen bisey yok,pil degistirmekte telefonun ulasilamama sorununu cozmedi..bildigin uyuz icat note 4

• Arkadaşlar bi sorunum var. Stock rom kullanmıyorum. Telefon konuşmalarında ara sıra karşı tarafa sesim dalgalı kesik kesik gitmeye başladı. Yeni başladı bu durum. Telefon çekmiyor belki ondan diyeceğim fakat ful çekiyor. Bir çok kişiden bunu duydum. Başına gelen var mı? Ne yapmak lazım? WhatsApp görüşmelerinde böyle bi sıkıntı yok. Sorun nedir acaba. Bize maliyeti ne olur?

• dun gece gelen guncellemeden sonra acaba birşeyler değiştimi
  • Bayburtlu kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık bi haftadır bu sorun baş gösteriyo. Bugün sitede bunu gördüm gireyim dedim ama telefon note 4 olduğu için sağolsun cevap da veremedim tam 6 kere kapandı. Biraz önce annemin telefonunu aldım ordan yazıyorum. Allah belasını versin samsungdan çektiğimi başka hiçbir şeyden çekmedim. Bi batarya şişer bi şebeke düşer. Daha da Samsung telefon kullanmayacağım. Bu note 4 sonuncu oldu.

• Ystipi kullanıcısına yanıt
    Her iki durumda da

4.5G

Sıfır hat

Turkcell

Vietnam

Daha sonra

Arama esnasında sorun yok ama sürekli aniden gidiyo

(Bakamadım bi türlü telefonu açıyorum kapanıyo)

Hayır

Arada sırada

Denemedim

Hayır

Oldu

Abi bende asıl sorun şu; orada sinyal yok işareti geliyor ve sürekli kendi kendine kapanıyor. Yorumunu göreli yarım saat olmuştur ama cihaz sürekli kapandığından cevaplayamadım. Sonra da annemin telefonunu aldım ordan yazıyorum şuan. Bir hafta önceye kadar hiçbir şey yoktu. Yardımcı olursan sevinirim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brtsln24 -- 28 Aralık 2018; 23:0:2 >
  • Bende note 5 ile aynı sorunu yaşıyorum arkadaşlar neden oluyor bu olay çözümü nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: deboy

Herkese iyi forumlar. Benim note 4 tede cekmeme sorunu vardı. İnternette aramadigim çözüm kalmadı. Ama internette bunun malesef çözümü yok. En sonunda garantisi bitmis olduğu için tamir verdim. Megersé telefonun anteni kırılmış. Tamirci sağolsun degistiedi. 40 tl ücret aldı telefon simdi yilan oldu . Bodrum katta full çekiyor neredeyse.
    kesin çözüm ise hemen yaptıracağım ya anten kırılmadıysa

• Konuyu hortlatalım şebeke sorununun çözümü konusunda bir gelişme varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: malibo

Konuyu hortlatalım şebeke sorununun çözümü konusunda bir gelişme varmı?
    Kardeşim ben cihazı 2 ay önce 2. El olarak aldım cihazı 4G de kullanmıyorum şu an üç buçuk G D ve sıkıntı yok 4G ye geçtiğim zaman sıkıntı olur mu bilmem cihazdan genel olarak memnunum performansı hala iyi seviyede diyebilir Bence benim için tek sıkıntısı bataryası biraz az gidiyor şunu da belirteyim kullandığım batarya orijinal değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Deutscher

Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Turkcell hattım var ve S4'ümde sorunsuz kullandığım SIM kartımı kullanıyorum.

Telefon sorunsuz çalışırken bazen şebeke gidiyor. Ekranın üstündeki şebeke çekim gücü simgesine baktığımda tamamen bitik durumda olduğunu görüyorum. Ya kapatıp, açınca düzeliyor. Ya da bir başkasından kendi telefonumu aradığımda / çağrı yaptığımda hat geri geliyor ve telefonum (bağlantı normalden uzun sürse de) çalıyor ve şebeke çekim gücü simgesi geri geliyor. Aslında şebeke çekim gücü simgesi tamamen bitik durumda gözükürken dışarıdan çağrı da alamamam lazım. Tuhaf tabii..
    Note4 sebeke sorunları devam ediyor. .....

• Malesef bu sorun sadece 4g modunda... 3g'ye alınca full çekiyor. Aldık ve patlayana kadar kullanmaya devam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4S14N_HUNT3R

yıl oldu 2018 s6 var elimde aynı sorun devam ediyor kaç kere tamir ettirmeme rağmen tamiri olmuyor samsung aman aman uzak dursun bu kadar sorun yaşatırken millet hala seviyor.
    Çözdünüz mü sorunu?

• quote:

degisen bisey yok,pil degistirmekte telefonun ulasilamama sorununu cozmedi..bildigin uyuz icat note 4
    Bende s6 var şebeke sinyali sürekli oynak 1 oluyor 3 oluyor full oluyor bazen 0 oluyor tuhaf bir sorun mobil ağlarda 4g 3g 2g gibi seçenekleri denedinizmi

• quote:

Orijinalden alıntı: semihmurat

Bende note 5 ile aynı sorunu yaşıyorum arkadaşlar neden oluyor bu olay çözümü nedir
    Hiçmi çekmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayrabey

Malesef bu sorun sadece 4g modunda... 3g'ye alınca full çekiyor. Aldık ve patlayana kadar kullanmaya devam :)
    Son durum ne acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

Çözdünüz mü sorunu?

Alıntıları Göster
    evet sorunu çözdüm telefonu satarak kurtuldum şuan mi 8 lite kullanıyorum bir daha samsung mu aman aman.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.