Şimdi Ara

Note 4 Şebeke Sorunu (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
24
Favori
176.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şebeke sorunu ile servise verdiğim telefonune anakartıni degistirmisler, 3g de Full çekiyor fakat 4.5 g de bir bar çekiyor, takılma,donma, kapanma, uygulama durduruldu hataları düzelir görünüyor şimdilik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu yerden yere vurmuşsunuz arkadaşlar
    alalı bir hafta oldu şüphe ettim telefonumdan doğrusu birde ikinci el olarak aldım şuan aklım karıştı. Birkaç defa arayan ulaşamamış bunun dışında en ufak sorun yok zaten dakkasına turkcell mesaj atıyo dönüş yapıyorum o kişiye.
    Tahminimce sim kartım çok eski ve 3g li olduğundan kaynaklanıyor yeni kart alıp 4g ye geçince sorun kalmaz heralde
  • yasarcan kullanıcısına yanıt
    Değil hocam sorunlu...

Bak sorunlu old şöyke anlarsın eğer konusmalarında karşı taraf anlamadım ne dediniz vb şeyler derse bilin ki cihaz sıkıntılı,geçmiş olsun...

3g ve 4g çekimi zayıf değilde şebeke güçsüzleşiyor öyle diyeyim...yani full çeken yerde bi süre sonra 1 2 dişe inebiliyo hatta bazen sıfırlanıyo şebeke...

İşte sıfırlandığında da sizi arayanlar ulaşamıyor...

Umarım çok para vermemişinizdir en azından satarken zararınız olmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: yasarcan

telefonu yerden yere vurmuşsunuz arkadaşlar
    alalı bir hafta oldu şüphe ettim telefonumdan doğrusu birde ikinci el olarak aldım şuan aklım karıştı. Birkaç defa arayan ulaşamamış bunun dışında en ufak sorun yok zaten dakkasına turkcell mesaj atıyo dönüş yapıyorum o kişiye.
    Tahminimce sim kartım çok eski ve 3g li olduğundan kaynaklanıyor yeni kart alıp 4g ye geçince sorun kalmaz heralde

Malesef o sorun hep devam edecek

• 26 aralık 2016 da telefonun anakartı değişip teslim aldım ve o günden beri şebeke problemi hiç yaşamadım 4,5 g de avea hat kullanıyorum.Hızlı şarj aletini hiç kullanmadım ve uzun süre şarjda bırakmadım.
  • arkadaşlar merhaba. benim de bir sorunum var note 4 telefonumla ilgili. şöyle ki bazen telefonumun mobil veri simgesi tepede saat operatör pil yüzdesi olan ince uzun kuşak üzerinden gidiyor. mobil olarak internete giremiyorum. ancak yeniden başlat yaparsam mobil veri simgesi bahsettiğim ince kuşakta yerini alıyor ben de internete girebiliyorum. yardımcı olursanız çok memnun olurum.
  • Arandığımda şebeke olmasına rağmen ulaşılamıyor lanet olsun son zamanlarda arttı bu çözümü yokmudur?
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bendede mevcut note 4 kullanıcısıyım özellikle wifi baglantısında devamlı kopma oluyor watsapp yada mesenger gibi uygulamalardan sesli görüşme yaparken maksimum 1 2 dk gibi sürede mutlaka kopuyor eski hasat olmus s4 le yan yana koyuyrum youtubeden aynı videoyu acıyorum note 4 devamlı kopma olurken s4 stabil calışıyor garantiye verdim baya bi parca deişmişler ama sorun devam ediyor tekrar vericem

• Öncelikle merhaba

Not4 kullanıcısıyım ben telefonumda vidio izleyebiliyorum youtube yada kendi galarimdekj ama internetten dizi veya filim izlemek için bir siteye girdiğinde duraklat yeri oynamıyor sürekli basarsan hızlı bi şekilde saniyelik görüntü oluyor sonra tekrar dönüyor ilerlemiyor başlatan basamıyorum ne yapmam gerekiyor

Sizde de oluyormu ne yapmak gerekiyor bilginiz varmı ?

• tekrar merhaba arkadaşlar il tüketici hakem heyetine şikayet etmiş ve vermiş olduğum telefonum bilir kişi ege üniversitesi elektrik elektronik mühendisliği fakültesinde 2 hafta kaldıgında tarafıma sunulan raporda gizli ayıplı yazılım proğramı olduğu ortaya çıktı sonrasındaki mahkemeleri kazanmış olduğumu karşı taraf temize gitsede yine aynı sonuçlandı ve mahkeme kararıyla paramı aldığımı burdan belirtmek isterim lütfen arkadaşlar bu tarz durumlarda hakkınızı arayın para kolay kazanılmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdinç Kavlak

tekrar merhaba arkadaşlar il tüketici hakem heyetine şikayet etmiş ve vermiş olduğum telefonum bilir kişi ege üniversitesi elektrik elektronik mühendisliği fakültesinde 2 hafta kaldıgında tarafıma sunulan raporda gizli ayıplı yazılım proğramı olduğu ortaya çıktı sonrasındaki mahkemeleri kazanmış olduğumu karşı taraf temize gitsede yine aynı sonuçlandı ve mahkeme kararıyla paramı aldığımı burdan belirtmek isterim lütfen arkadaşlar bu tarz durumlarda hakkınızı arayın para kolay kazanılmıyor

Büyük geçmiş olsun ama sonuçta hakkını almışsın..

Raporda gizli ayıplı program bulundu demişsiniz bu nedir yani tam anlayamadım şimdi bizim telefonlarda gizli ayıplı programmı var bu ne demek çok şaşırdım valla... zaten benim kızıl ötesi bozuldu ve zaten şebeke sorunu başlı başına bir bela Dün Samsung Müşteri hizmetlerini aradım Durumu anlattım şebeke sorunu olduğunu söyledim Hatta elimde video kayıtları olduğunu da söyledim Bana hep yuvarlak cevaplar verdiler net bir şey söylemediler bu şebeke sorunu Benim arkadaşımdan da Note 4 var onda da aynı şekilde ciddi şebeke sorunu var Ben cihazı en kısa sürede servise vereceğim bakalım ne diyecekler

Ayrıca zamanında da böyle buna benzer bir olay başımdan geçtihttps://forum.donanimhaber.com/tuketici-hakem-heyeti-ve-mahkeme-karari-onemli-bilgiler--48121677

Geçen yıl ben de LG G4 telefon vardı o da aniden kapandı açılmadı servise verdim 20 iş gününü geçti tüketici hakem heyetine başvurdum halen sonuç beklemekteyim neredeyse tam bir yıl olacak Haziran 22 de tam bir yıl olacak Geçen gün yine aradım haziran başı en geç belli oldu dediler sistemlerinde hata varmış Ondan dolayı bu sorun yaşamışlar

Bu da benim şanssızlığım telefon konusunda

• aynı sorun benim cihazda da var. Anakart dahil 6 parça değişmesine rağmen düzelmemiştir. Allah kimseyi samsung servisleri ile sınamasın. İş mahkemede düzelecek sanırım. Zoruma giden taraf şu bizim atalarımız dedelerimiz gidip Kore de can veriyor. "dünya devi" olan samsung yaptığı hatalı cihazın arkasında durmuyor ve bu yolla haksız kazanç elde ediyor. İletişim aracı olan telefon çekmeyince diğer tüm işlevlerini yerine getirse bile ne işe yarar ki? Garanti süresi devam eden arkadaşlara tavsiyem üşenmesinler haklarını arasınlar.
    Belki de note 7 note 4 kullanıcılarının ahı yüzünden patlamıştır. Samsungun, tv kanallarında sahte ilaç bitki krem vs satan üç kağıtçılardan farkı yoktur!!!
  • Tekrar merhaba arkadaşlar note4 telefonların şebeke sorunlari belli serilerinde kesinlikle mevcuttur bilir kişi raporunun fotoğrafını paylaşıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alavarzas

Tekrar merhaba arkadaşlar note4 telefonların şebeke sorunlari belli serilerinde kesinlikle mevcuttur bilir kişi raporunun fotoğrafını paylaşıyorum

hocam sağol ama 404 not found hatası veriyor

• Bayburtlu kullanıcısına yanıt
    Birşey olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note4'ümü şuanda kamera haricinde sorunsuz olarak kullanamıyorum ne yazık ki. Hattım türkcel olmasına rağmen çekmiyor. interneti hiç kullanamıyorum cihaz aşırı ısınıp kilitleniyor. Yaptırıp satmayı düşünüyorum ama samsung servislerinin sorunu kalıcı olarak çözemediğini biliyorum. Samsung bu hatayı kabul etmiyor başına da gelmedik kalmıyor, malum note7 ler patlıyor. samsung müşteriyi mağdur ettiği sürece bundan sonra çıkaracağı telefonlar da sorunlar devam eder inşallah. Çünkü bu ayıplı mal satmaktır, 3 lira 5 lira değil ki 2.400 TL ye almıştım, kolay mı kazanılıyor para...
  • DEĞERLİ ARKADAŞLAR NOTE 4 DE YALNIZCA GSM(EDGE) SİNYALİ ALAN WCDMA(3G) VE LTE (4G) SİNYALİNİ ALAMAYAN ARKADAŞLAR İÇİN KESİN ÇÖZÜM AÇIKLIYORUM!!!
    !!!!!!ÇÖZÜLDÜ!!!!! !!!!!!ÇÖZÜLDÜ!!!!! !!!!!!ÇÖZÜLDÜ!!!!! !!!!!!ÇÖZÜLDÜ!!!!! !!!!!!ÇÖZÜLDÜ!!!!! !!!!!!ÇÖZÜLDÜ!!!!!

AŞAMA 1 : TELEFONUMUZUN YAZILIMININ GÜNCELLİĞİNİ KONTROL EDİYORUZ, GÜNCEL DEĞİLSE GÜNCELLİYORUZ (AYARLAR>CİHAZ HAKKINDA>GÜCELLEMELERİ MANUEL İNDİR)

AŞAMA 2 : TELEFONUMUZDAKİ RESİMLERİMİZİ, REHBERİMİZİ VARSA DİĞER ÖNEMLİ VERİLERİMİZİ YEDEKLİYORUZ.

AŞAMA 3 : TELEFONUMUZU KAPATIYORUZ.

AŞAMA 4 : TELEFONUMUZUN SES AÇMA TUŞU VE HOME TUŞUNA BASILI TUTARKEN GÜÇ DÜĞMESİNE BASIYORUZ VE TELEFON AÇILDIKTAN 3 SN SONRASINA KADAR ELİMİZİ BU 3 TUŞTAN ÇEKMİYORUZ.

AŞAMA 5 : GELEN MENÜDE WİPE DATA PARTİON YAZAN YERE SES AÇMA KAPAMA TUŞLARI YARDIMI İLE GELİP HOME TUŞU İLE GİRİŞ YAPTIKTAN SONRA GELEN MENUDE YES 'İN ÜZERİNE GELİP TEKRAR HOME TUŞUNA BASIYORUZ.

AŞAMA 6 : TEKRARDAN GELEN ANA MENÜDE WİPE FACTORY RESET E BASIP YENİDEN YES ' LİYORUZ

AŞAMA 7 : AŞAMA 5 İ TEKRAR EDİYORUZ

AŞAMA 8 : TEKRARDAN GELEN ANA MENÜDE REBOOT SYSTEM NOW SEÇENEĞİNİ SEÇİP TELEFONUMUZU YENİDEN BAŞLATIYORUZ

AŞAMA 9 : TELEFONUMUZ AÇILDIKTAN SONRA SIRASI İLE TÜM KURULUMLARI YAPIP KULLANIMIMIZA KEYİFLE DEVAM EDİYORUZ.

DENEYEN ARKADAŞLAR LÜTFEN GERİ BİLDİRİMİ MESAJI ÇOK GÖRMEYİN BEN KENDİ TELEFONUMDA UYGULAYARAK ÇÖZDÜM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celen_a -- 2 Haziran 2017; 19:8:17 >

• SeaCaptain kullanıcısına yanıt
    oguz.53 O kullanıcısına yanıt
    DEĞERLİ ARKADAŞLAR NOTE 4 DE YALNIZCA GSM(EDGE) SİNYALİ ALAN WCDMA(3G) VE LTE (4G) SİNYALİNİ ALAMAYAN ARKADAŞLAR İÇİN KESİN ÇÖZÜM AÇIKLIYORUM!!!
    !!!!!!ÇÖZÜLDÜ!!!!! !!!!!!ÇÖZÜLDÜ!!!!! !!!!!!ÇÖZÜLDÜ!!!!! !!!!!!ÇÖZÜLDÜ!!!!! !!!!!!ÇÖZÜLDÜ!!!!! !!!!!!ÇÖZÜLDÜ!!!!!

AŞAMA 1 : TELEFONUMUZUN YAZILIMININ GÜNCELLİĞİNİ KONTROL EDİYORUZ, GÜNCEL DEĞİLSE GÜNCELLİYORUZ (AYARLAR>CİHAZ HAKKINDA>GÜCELLEMELERİ MANUEL İNDİR)

AŞAMA 2 : TELEFONUMUZDAKİ RESİMLERİMİZİ, REHBERİMİZİ VARSA DİĞER ÖNEMLİ VERİLERİMİZİ YEDEKLİYORUZ.

AŞAMA 3 : TELEFONUMUZU KAPATIYORUZ.

AŞAMA 4 : TELEFONUMUZUN SES AÇMA TUŞU VE HOME TUŞUNA BASILI TUTARKEN GÜÇ DÜĞMESİNE BASIYORUZ VE TELEFON AÇILDIKTAN 3 SN SONRASINA KADAR ELİMİZİ BU 3 TUŞTAN ÇEKMİYORUZ.

AŞAMA 5 : GELEN MENÜDE WİPE DATA PARTİON YAZAN YERE SES AÇMA KAPAMA TUŞLARI YARDIMI İLE GELİP HOME TUŞU İLE GİRİŞ YAPTIKTAN SONRA GELEN MENUDE YES 'İN ÜZERİNE GELİP TEKRAR HOME TUŞUNA BASIYORUZ.

AŞAMA 6 : TEKRARDAN GELEN ANA MENÜDE WİPE FACTORY RESET E BASIP YENİDEN YES ' LİYORUZ

AŞAMA 7 : AŞAMA 5 İ TEKRAR EDİYORUZ

AŞAMA 8 : TEKRARDAN GELEN ANA MENÜDE REBOOT SYSTEM NOW SEÇENEĞİNİ SEÇİP TELEFONUMUZU YENİDEN BAŞLATIYORUZ

AŞAMA 9 : TELEFONUMUZ AÇILDIKTAN SONRA SIRASI İLE TÜM KURULUMLARI YAPIP KULLANIMIMIZA KEYİFLE DEVAM EDİYORUZ.

DENEYEN ARKADAŞLAR LÜTFEN GERİ BİLDİRİMİ MESAJI ÇOK GÖRMEYİN BEN KENDİ TELEFONUMDA UYGULAYARAK ÇÖZDÜM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celen_a -- 2 Haziran 2017; 19:8:29 >

• kemalyanal kullanıcısına yanıt
    Hocam odinden rom atmayı denediniz mi?şebeke harici hata yazılımsal olduğunu gösteriyor..

• msb_bjk kullanıcısına yanıt
    hocam aynı sorun bende de var. guncelleme yaptıktan sonra kapatıp açmazsa eğer arayan kişiler ulaşamıyor. telefon full çekse bile ulaşamıyor. çözüm bulursanız paylaşın lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.