Şimdi Ara

Note 4 Şebeke Sorunu (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
24
Favori
176.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende de 3g bağlantı sorunu var arkadaşlar..
    Evde kullanirken cihaz 3g ye baglanmiyor..hatta şebeke bile gelmiyor denilebilir.agda kayitli degil diyor..ayarlardan manuel olarak yanlizca gsm(2g) moduna aldigimda şebeke full oluyor ve cihaz normal edge hizinda baglaniyor..

Dışarida yani herhangi bir yerde 3g baglantisinda sorun yok..evden cikip 100 metre gittigim zaman normal 3g baglanti kurabiliyorum.

Ama ayni evde s5 ile note 3 ile normal olarak 3g ye baglanabiliyorum.

Ne onerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sebekeyi 3G ye aldıktan sonra full cekiyor , bir süre sonra sebeke sifir gozukuyor. 4.5 G de de ulasamiyorlar napacagimi şaşırdım

• Arkadalar bende 3 ay once note 4 aldim ilk anlamadim ama araynlar ulasamadigini soylediklerinde telefonu kontrol etmeye basladim telefon 3 gden 2 gye geciste sinyal kaybedip bi 15 20 saniye sonra baglaniyordu ve telefonu sadece gsm moda aldığımda evet şebeke ful ama arada bakiodumki sifir oluo ve yanlizca acil aramalar yazisi çıkıyordu telefonu servise yolladim servis internet sitesinden takip ettim telefonuma yapilan işlem kontrol edildi telefonunuzu 3 gde kullanin genel bakim yapildi güncel yazılım yüklendi neyse cihaz geldi bi on gündür ve sebeke olayinda ciddi bi duzelme var artık kimse demiyor sana ulasamiyoruz die en onemlisi onceden kiz arkadasim üst üste mesaj atardi cvp yazmazdim kizardi bende derdimki gelmediki mesaj su an o sorun yok telefon 3 gden 2 geye gecisi guzel bi sekilde yapiyor tek sıkıntı su an mesela kardesimde galaxy e 7 var evde onunki 3 gde 4 dis cekerken benim cihaz bir yada iki dis cekiyor yani zannedersem bu sıkıntı sağlam bi yazilimla duzeltilebilir

• Ve sunu diyeyimki ben yapmadim ama.telefonunu servise verecek arkadaslra tavsiyem videosunu cekin baska telefonlarla karsilastirma yapin foto ve videolarini kaydedin yollarken ozellikle belirtin telefonunuza bakacak teknik eleman mutlaka baksin onlara oyle yapsin yani ben simdilik memnunum dedigim gibi kapali ortamlarda diger tellere göre az cekio ama internet hizi olarakda onlarda hızlı

• SeaCaptain kullanıcısına yanıt
    Kardesim telefonun garantisi varsa yolla dedigim gibi videolarini çek fotolarini cek kanit olsun elinde yolla servise en az 3 defa yolla eger birsey yapmazsa elindeki video ile tuketici hakem heyetine basvur kazanirsin alirsin parani

• Aveadan turkcelle geçerek şebeke sorunundan kurtulduğumu sanmıştım ama yanılmışım,note4 dü satıp samsung 2016 j7 aldım ve artık şebeke probleminden tamamen kurtuldum.

• Arkadaşlar, telefonumu servise verdim ve anakart değişti ama şebeke sorunu değişmedi :( Kim ne derse desin, ne kadar muhalif olursa olsun bu cihazlarda maalesef donanımsal kronik bir hata var. Sorun özellikle seyahat halindeyken hortluyor. Şebeke geçişlerinde bir şekilde takılıyor. Kapa aç yapıp devam ediyorum. LTE de durum daha kötü. Sabit bile olsam şebeke var gibi görünse de arayan ulaşamıyor. Bu yüzden kullanamıyorum.

Özetle halen varsa Note 4 almak isteyen iyi düşünmeli. Çok şık bir cihaz ama sorunlu. Servisler sorunu bulamıyor bulamaz da. Servis personeli cihazı yanına alıp yol yapacak ki görsün sorunu. Oturduğu yerde test edince tabi ki göremiyor. Ayıp olan şu ki Samsung 2 yıldır bu sorun için bir açıklama yapmıyor. Kulağının üstüne yatmış gibiler. Bir daha yeni çıkmış telefon alırken en az 6 ay bekleyip cihaz hakkında kronik problem var mı araştıracağım. Note 4 sahiden acı bir tecrübedir benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: ht1903

Arkadaşlar, telefonumu servise verdim ve anakart değişti ama şebeke sorunu değişmedi :( Kim ne derse desin, ne kadar muhalif olursa olsun bu cihazlarda maalesef donanımsal kronik bir hata var. Sorun özellikle seyahat halindeyken hortluyor. Şebeke geçişlerinde bir şekilde takılıyor. Kapa aç yapıp devam ediyorum. LTE de durum daha kötü. Sabit bile olsam şebeke var gibi görünse de arayan ulaşamıyor. Bu yüzden kullanamıyorum.

Özetle halen varsa Note 4 almak isteyen iyi düşünmeli. Çok şık bir cihaz ama sorunlu. Servisler sorunu bulamıyor bulamaz da. Servis personeli cihazı yanına alıp yol yapacak ki görsün sorunu. Oturduğu yerde test edince tabi ki göremiyor. Ayıp olan şu ki Samsung 2 yıldır bu sorun için bir açıklama yapmıyor. Kulağının üstüne yatmış gibiler. Bir daha yeni çıkmış telefon alırken en az 6 ay bekleyip cihaz hakkında kronik problem var mı araştıracağım. Note 4 sahiden acı bir tecrübedir benim için.

Söğlediklerinize sonuna kadar katılıyorum,bu sorundan kurtulmanın tek yolu cihazla yolları ayırmak

• ht1903 kullanıcısına yanıt
    Telefonu hangi ildeki servise verdiniz? Benim de dün geldi cihaz Manisa samsung merkez servisinden. Anakart ve şarj soketı degişmiş forumdaki arkadaş tercüme etti.

Sorun çözüldü mü bakalım ne olacak. Aynı arızadan 3 kere servıse gittiğinde tuketici hakem heyetinden iade talebinde bulunuyorduk yanlış bilmiyorsam.

• Telefonumu Destech Bilişim 'in İstanbul Sancaktepe deki merkezine verdim. Gerçi çok sıkıntılı bir firma olduğunu anladım ama geç oldu. İki kez hazır dediler teslim almaya gittim ve gördüm ki kızılötesi halen çalışmıyor. Üçüncüde nihayet yapılmıştı.
    Servise ilk girişte yazılım yükleme bakim yapılmış mış...
    İkincide anakart değişmiş ama nafile yere
    Üçüncüde IR sensör değişti ve servise 4 defa gittim sonuç olarak.

Olayın komik kısmı kızılötesinin çalışmadığını servis personeline göstermek zorunda kalmam oldu. İki ayrı sağlam cihaz getirdi ve servis menüsünden üçüne de Infrared testi yaptık. Sadece benimki çalışmayınca ikna oldular. Bu kadarmış uzmanlıkları...

Anakart değişince şebeke sorunum da hallolmuştur diye çok umitlenmistim ama maalesef devam ediyor. Servise bir daha gidip bunu anlatmanın da alemi yok dedim. Zaten içi komple değişmiş ne yapacaklar ki başka. Tamir adına parça çıkar parça tak zaten yaptıkları. Ha bir de rom yukluyorlar unutmayalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ht1903 kullanıcısına yanıt
    Sizin için olayın iyi yanı birebir gidip servisle muhatap olabilmeniz. Benim gibi kargoya verip günlerce beklemek bir yana iletişimin de saglıksız olması.

Buna rağmen şebeke probleminin devam etmesi uğraşınızı boşa çıkarıyor. Elden çıkarmak zorunda kalana kadar kullanıcağım herhâlde bende.

Kızılötesi ni kullanma ihtiyacım olmadı şu ana kadar. Kullansam da %99 sizin ki gibi servisle bogusucagım.

Aglanacak hale guluyoruz başka bısey değil. Verilen paraya yazık.

• Cihazın garantisi bu hafta doldu, sinyal problemi var alındığından beri ama vakit yoktu servise bırakmadık.

Root işinden anlamam ama yapmayı düşünüyorum, en stabil ve önerilen sürüm nedir?

• Beyler şimdi iade için aynı sorundan 3 kez servise gitmesi mi lazım cihazin?

4. Kez gonderdigimizde aynı anda ilçe tüketici hakem heyetine fatura , servis fiseri ile mi gidiyoruZ ?

20 günden uzun durması mi lazım illaki cihazın serviste?

• Telefon 4.5G, H+, 3G, 2G'de aşırı ısınıyor ve kilitleniyor, donuyor, arayan ulaşamıyor. Sen arıyosun düşmüyor. şuan 4.5 g, 3g kapattım gsm kullanıyorum internet kotam bitmiyor. bu şekilde idare ediyorum.
  • Narki kullanıcısına yanıt
    Önceki mesajımda bahsettiğim 5yüz küsür mb'lık güncellemeden sonra 3yüz küsür mb'lik bir güncelleme daha geldi, ufak güncellemelrle birlikte stagefright açıklarının bir çoğunu kapatmışlardı ama hemen yeni açıklar çıkmış(stagefright açıklarının ne olduğunu bilmeyenler google'a sorabilir).

Ancak ne yazık ki 4g şebeke çekim gücü genelde artmış olsa da düzgün çekmeyen yerde (benim evim gibi mesela) halen arayanların size ulaşamaması sorunu devam ediyor. Daha 2 akşam önce bir arkadaşı aramış ama arkadaş cevap vermemişti, sonra kendisi beni 2 defa aradığını ama ulaşılamadımı, belli bir süre sonra 3. kez aradığında öğrendim, telefon hep aynı yerdeydi ve ilk 2sinde ulaşılamazken 3.'de telefonum çaldı ve konuştuk. Beni ufaktan "trip atmak için telefonu kapamak"la suçlayacaktı ama vazgeçti açıklama yapınca :D .

Artık telefon tarafından bir şey beklemiyorum, verici baz istasyonunun/istasyonlarının güncellenip daha iyi 4g hizmeti vermesini beklemek daha mantıklı bana göre.

• Telefonun 3g si çekmiyor 4g si çekmiyor.

2g de kullanılır ancak.

Ben çoktan alimden çıkardım,başka markayı kullanıyorum.

3g nin full çektiği evimde kaç kez karşı tarafın sesiniz gelmiyor demesi işgillendi beni ve daha önceden bildiğim ve dillendirildiği için hemen elimden çıkardım.150 tl zararla.

Size önerebileceğim bu olur ancak.
  • ICEMEN I kullanıcısına yanıt
    Sizden Allah razı olsun kardeşim telefonum ilk defa full çekti ama samsung bizi fena kazıklamış bunu da anlamış olduk.

• Note 4 ü abd den eşime 2 sene önce almıştık çok mennun kalınca 4 ay önce ben de aldım ama aldığımdan beri de hiç bir zaman full çekmedi. Kartı değiştirdim gene fayda etmedi. Hattan şüphelendim ama eşimin de benim de avea. Ayrıca %30 a gelince şarj telefon birden bire kapanıyor. Arayanların % 80 i ulaşamadık telefonun kapalıydı diyorlar. Servise göreyse herşey normal. Anten proplemi olabilir diye servise bırakıldı birşey çıkmadı. Alacak olan sakın almasın. Bu arada eşiminkiyle benimki farklı modeller benimki n910c serisi onun ki n910h serisi ve bugüne dek hiç proplem çıkmadı abd den alınan da. Zaten yurt dışında bu kadar sıkıntı bir ürün olsa üstüne iki tane hediye telefon verirler. Ama sorunu bile çözdüremiyoruz maalesef. Bir daha söyleyeyim alacak olan bir daha düşünsün hepsinde yok ama bence sıkıntılı bir seri piyasaya sürülmüş ve bize yedirdiler. Üstelik de çözüm de üretmiyorlar çok yazık.

• Varg V kullanıcısına yanıt
    Root custom nedir telefona nasıl yükleyeceğiz anlatırsanız sevinirim.

• turgaybelen T kullanıcısına yanıt
    Bunu anlayan arkadas gsm seçeneğinde telefonun edge hızı yani kaplumbağa hızıyla nete başlanacağını söylememiş. Edge hızı ile kullanacaksa akıllı telefon kullanmanın bir anlamı yok o kadar paraya yazık.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.