Şimdi Ara

Note 4 Şebeke Sorunu (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
24
Favori
176.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sebeke yenı gıdıp gelmesı normal sanırım 4g ıcın alt yapı gerceklestırıyorlar...bırde bıldıgım kadarıyla mevcutta 2g olan baz ıstasyonlarını 4g ye cevırecekler...kopmalar bundan olabılır...
    lakın 6 guncellemesını aldıysanız yedeklerınızı bır guzel alıp recovery den wipe cache yapmanız en sağlıklısı olacaktır...cunku androıd surum degısıyor 5.1 den 6 ya geçiş oldu.
    bugun bende de anormal sebeke gıtmelerı oldu vodafonede bende sebekeyı gsm de tutuyorum...
    bundan sonra boyle ara ara sanırım bı sure bu tarz şeyler olacaktır...
  • ilginiz ve verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim.

aynen dediğiniz yeri kapattığımda bariz bir düşüş oluyor.
    bu olay canımı çok sıkıyor. çok sevdiğim telefondan soğutuyor beni :(

fakat şunu fark ettim. bazen şebeke gayet normal 3-4 çubuk. ama aynı yerde biraz sonra (elimde değilken bile) şebeke 1 çubuğa düşüyor.

yazılımsal mıdır donanımsal mıdır bir sonuca varamadım.

bir çözüm bulabilirsem çok mutlu olacağım.
  • Snapdragon işlemcili olanlarda bu şebeke problemi varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • var mı bir gelişme / çözüm ?
  • 1400 e aldığım telefonu 6 ay sonra 1250 sattım...
    Xioami redmi note 3 pro aldım 850 tl şuan gayet iyi.
    Gerçi bende şebeke sorunu yoktu ama şarj azdı...
    Biraz da onun içinn sattım

• Dün gelen Android 6.0 güncellemesinden sonra tlfonum 3g de sürekli full çeker oldu

• 6 yeni mi geldi
    Siz mi yeni uüklediniz?

İlk geldiğinde ben de yükledim ama 3g de sıkıntılı. Diğerleri normal

Farklı bir işlem yaptınız mı?

• sikayetlere baktımda tarihleri eski. keske not 4 almadan önce okusaydım bu sikayetleri. telefon çekmiyor. servise gitti 3 kez. sonuç format atıp geri gönderiyorlar. arıyorum sorun yok diyorlar. ne yapıcam ben bu durumda simdi?
  • zzelis Z kullanıcısına yanıt
    Thhye ver bedel iadesi istediğini belirt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell kullananlar için çözüm:

Turkcell Hesabım'a girip İnternet Ayarlarım'dan Bağlantı Hızı olarak 3G'yi seçin, sorun düzelecektir. Ya bizim telefonlar 4.5G'yi desteklemiyor, ya da 4.5G alt yapısında bi problem var. Ben 4.5G'yi kapattım şu an full çekiyor.
  • Eğer size ulaşılamıyor mesajı geliyorsa bilinki telefon arızalıdır...Yeni aldığıö telefonda oturduğum yerde 4g vodafonede 4 diş görmezken aldığım telefonda çok rahat görüyorum...
    Çekmeme sorunu zaten 3g de
    Kalem tarafındaki gözü elinizle kapatınn altta bakın şebeke nasıl düşecek...
    şebeke geçiş hızıda çok yavas...Ben sattım o kadar para verip birde şebeke sorunu çekemem diye...

Not: s5 note 4 aynı yer aynı oparatör
    3 dk gözlemledim s5 wcdma da asu değeri 15 sürekli
    Note 4 12 genelde bazen çok nadir 15...

Şebeke zayıf kalıyor,birde note 4 de eğer asu değerleri 113 gösteriyosa o esnada da telefon çekmiyor...
    Benim cihaz 2014 son üretimdi belki yeni vers düzeltilmiştir ama zannetmiyorum

• zzelis Z kullanıcısına yanıt
    Satacaksın yada 2g de devam edeceksin...yeni note serisi çıkmadan satın bence...Çünkü ispat edemezsiniz sebeke arada gidiyor hele 1-2 dişte ise zaten çekmiyor telefon...

Haa uğraşırım ispatlarım derseniz hakem heyetibe gidin iade alırsınız...

• Brian O Conner kullanıcısına yanıt
    Hocam ne alakası var...sorun zaten 3g de arama gelince telefon 4g den 3g ye düşüyor...Geçişlerin yavaşlığından sanırım okuyamıyor yeni gelen çağrıyı sanırım...
    Birde sorun sürekli az çekim değil...şebeke çekimi arada az çekmesi...mesela note 5 in şebeke geçişlerine baktım çok seri...2-3-4g geçişleri...
    Note 4 de çok ağır yavaş...
    Gözlemleyinn sizde farkedersiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByÇINAR -- 6 Temmuz 2016; 16:24:03 >
  • Bu sorun hala devam ediyormu ? Şimdi bir note 4 alsak şebeke sorunuyla karşılaşırmıyız ?

• steven spielberg kullanıcısına yanıt
    konusında yok deniyor ama şimdi kulanıcıdan kullanıcıya fark ediyor...çok fazla aranmayan biriyse anlamaz bu sorunu yada çekmeyrn bi yerdeyim zanneder...
    eğer illakide alacağım diyorsanız yeni serilerden alın..gerçi sıfır satan yerlerde eski cihaz kalmamıstır...sahibindende falan satılanların birçoğu sorunlu söylim...

• samsung note 4 de ilk çelik kasa ilk hızlı şarj ve ilk 3g antenini telefonun altına koyduğu için bu sorunlar oluyor...
    malzeme kalite bakımından taş gibi telefon...1200 ikinci el bandında alınacak tek telefon...
    lg g4 lerin çoğu çortluyor bu paraya alsanız 3 saat ekran süresi var...
    note 4 eğer son serilerde hataları giderildiyse bu paraya a"ınacak yegane telefon 5 saate yakın custom romlarla ekran süresi rahat veriyor...
    benim cihaz 2014 son ayları serisiydi afaki ş^beke sorunu yasamadım ama dediğim gibi biraz pipirikli olduğumdan diğer telefonlarla arasında yaptığım şebeke testinde sınıfda kaldığından sattım

• Note 4 şuan 1500 1750 arası fiyattan satılıyor. Bu kadar para verdiğim bir akıllı telefonla ben en temel telefon işlevi olan KONUŞMA yı yapamayacaksam. Arandımmı ulaşamayacaksam 100 tl ye nokia 3310 alırım en azından 1400 tl cebime kalır. Sen kalk bir telefona 1700 tl ver arandınmı ulaşılama. Çok kötü bir durum çoooook.

• Merhaba Arkadaşlar İzmir Karşıyaka'dan yazmaktayım, Samsung galaxy Note 4 SM-N910CQ Model Numaralı 19.03.2015 tarihinde 2,900 tl'ye avea kampanyasıyla aldığım cihaz 01.06.2016 tarihinde 4.5G yükseltilmesiyle birlikte arayanların ulaşamadığı bilgisiyle karşılaştım bende aramak istediğimde arayamadığımı farketmemle kullandığım operatörle iletişime geçtim sinyal konrolleri yapıldıktan sonra cihazınızdan kaynaklandığı bilgisini geçtiler diğer gsm operatörleriylede yapılan girişimlerimde aynı sonuçlandı yani anlayacağınız samsung cihazdan kaynaklı bir sıkıntı olduğu ortaya çıktı,
    06.06.2016 tarihinde samsung karşıyaka CTB servisine cihazı teslim ettim 5 gün sonra servis onarım açıklaması aktif test edildi SW yüklendi arızaya rastlanmadı ibaresiyle teslim aldım ve cihaz herseyıyle düzgün çalışıyor aradan 1 ay geçmeden tekrar aynı sorundan kaynaklı karşıyaka CTB servise teslim ettim aradan iki gün sonrasında anakart değişimi yapmak istediklerini belirttiler bende anakart değişim yapıldıktan sonra sorunun tamamen ortadan kalkacağı yönünde yazılı bir servis garantisi verebilirmisiniz sorunun anakartdan oluştuğunun garantisini istedim kesinlikle mümkün olmadığını belirttiler donanımsal bir sıkıntıda cihazın yenisiyle değişimini veya para iadesini talep ettim fakat samsung politikası gereği kesinlikle para iadesi ve cihaz değişimi yapılmadığını belirttiler.
    Parça değişimini kabul edersem cihazımın onarımını gerçekleştireceklerini belirrttiler bende kabul etmedim ayıplı bir ürünü nasıl olurda bu şekilde değerlendirebiliyorlar anlamış değilim apple bu tip durumlarda direk cihaz değişimine gitmektedir samsung bu konuda sınıfta kalmıştır benim için bundan sonraki aşamayı ise il tüketici hakem heyetine gittiğimi belirtmek isterim arkadaşlar bu tarz bır durumla karşılaşırsanız ve zorluk çıkartılırsa kesinlikle yok 3 defa vericeksin yok 6 defa servise vereceksin gibi diyoloğlara girmeyin direk tüketici hakem heyetine başvurun ben 15.07.2016 tarihinde başvurumu yaptım bakalım süreç nasıl işleyecek bundan sonrası gelişmeleri burdan aktarıcam arkadaşlar
    bu arada şikayetimvar.com sitesinden lütfen şikayetlerinizi ve servis müşteri numaranızı belirterek yazınki herkes durumdan haberdar olabilsin lütfen.

• Ya arkadaşlar benim sorunum değişik mi aynı mı bilemedim ekran kapalı iken arayanlar ulaşamıyor. CFW yükledikten sonra Başladı bu olay orjinal tr romuna döndüm(ROOTSUZ) Yine düzelmedi Polonya romu mu denesem Ekranı açınca şebeke geliyor her halükarda ben arayınca ulaşıyorum. Şimdi geliştirici seçeneklerinden Mobilveriyi açık tut u işaretledim Düzeldi gibi ama saçma sapan bir durum.
  • Arkadaşlar bende 2 haftadır çok garip bir problem oluştu telefonumun hattı sürekli gitmeye başladı bağlantı yok işareti çıkıyordu başlarda 10 saniye sonra tekrar geliyordu. son zamanlarda iyice sıklaştı bu problem. vodafoneyle gorustum ayarları sıfırlatttım sim kartı değiştirdim ama problem aynen devam ediyor. son zamanlarda telefon bu git gellerden sonra reset atmaya da başladı bu tarz bir problem yaşayan var mı ne yapılabilir garantiye vermeyi düşünüyorum ama burdaki yorumlardan servislerin de pek etkili olmadığını anladım. şimdiden yorumlar için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.