Şimdi Ara

Note 4 Şebeke Sorunu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
24
Favori
176.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyordum note 4 telefonumda avea hattımı kullanıyorum . Bütün akıla gelen şeyleri denedim öncelikle sadece gsm yaptığımda uzun süre sorun yaşamadım . Sonrasında Samsung'dan bir arkadaşımla görüştüğüm de avea yi arayıp 3g yi resetletip dener mi sin diye öneride bulundu . Avea yi arayıp 3g Yi resetlettim 3 gündür sorun yaşamıyorum . Sizde bunu yapıp deneyimlerinizi yazmanızi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 3g resetlemeden sonra 2 gün sorun yaşamadım . Bugün aynı sorunları göstermeye başladı telefon şebeke gidiyor mobil ağlara girdigimde ağ operatörlerinden arama yaptırıp manuel seciyorum şebeke öyle geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euraka -- 5 Ocak 2015; 9:29:52 >
  • ilk guncenleme ne zaman gelır. gercı gelse bıle çözulur mu bıde o var..
  • Hocam dün samsung mağazasından aldım 3g ile 1 2 diş çekiyor net yavaş 2g ile full çekiyor. 3g ile 3 diş çekmedi desem yeridir. Arayanlar ulaşamıyoruz demedi yada arayan olmadı bilmiyorum.

• Arkadaşlar herkes kullandığı note 4 un tam modelini yazabilir mi benim
    SM-N910QC
    Bu model de mi sorun var sadece diye düşünüyorum

• Doğrudur benim model de o yalnız tüm note 4 lerin modeli bu değilmi zaten ülkemizde satılanların

• Aynı şekilde bendede herkes gibi aynı sorun var hat avea ve örneğin otobüsle seyahat halinde iken şebeke kesiliyor ve ben işe el atana kadar gelmiyor bir iki tık da değil yani hiç yok anca uçak moduna alıp geri açıyorum uçak modunu sonra iki tık çekmeye başlıyor bikaç saat sonra yine aynı tantana bıktım valla hele seyir halindeyken çok sık kopuyor

• Biraz önce abd forumları kurcalarken orda da 4g de sorun yaşayanlar var onu gördüm şok oldum artık aynı sorundan bahsediyorlar note 4 de.
  • Peki samsung servisi bu hatayı kabul ederek teli değiştirmeye falan yanaşıyor mu çünkü bukadar telefonda aynı sıkıntının olması tesadüf olamaz tam bir rezillik kesinlikle iade ya da değişim yapması lazım bir dünya markasına hiç yakışmadı bi dünya para be az değil.Ah ah ah apple la kıyaslanırmı be aptallık ettik

• Tam sorun 3g ile ilgili bizim ülkemizde sadece gsm moduna geçtiğimiz de bir sorun yok otobüsle giderken daha vahim durum o baz dan o baz a geçiş yapıyorsun bağlanma ma ya başlıyor telefon telefona bir bakıyorsun sebeke sıfır belkide 1 saattir öyle .samsung buna bir yazılım yapıcak yakında fakat geç kalmaya başladı. Sebeke sıfıra düştüğünde uçak modunu aç kapat diye :) biz farkına varmadan bağlanmış olucak telefonumuz. Geçmiş olsun hepimize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euraka -- 5 Ocak 2015; 23:43:58 >
  • Ciddi ciddi sorunu güncellemeyle çözeceklermi şimdi yakında

• euraka E kullanıcısına yanıt
    Ülkemizdeki bu sorun için Güncellemenin geleceği kesin bilgimi kesinse bi açıklama getirebilirmisin ayrıntıları hakkında

• Ben kesinlikle cozeceklerine inanıyorum Android sisteminle olmasa da frimware ile kesin çözülür. Yani olay anten kablosunun temas etmemesi gibi bir şey değil böyle bir şey olsa sürekli sinyal gelmez. Bir uyumsuzluk söz konusu.

• Quabese Q kullanıcısına yanıt
    Samsung la bu konuyu gorustugumuzde sim kartı değiştirin kesik olma durumundan başka şebekeyle deneyin diye yürüyor konunun üzerine tabi şunu gözden kaçırıyor note 4 kullanıcısı elektronik cihazlar konusunda bir yere gelmiş kişilerden oluşuyor bunları herkes deniyor hatta herkes 3g kaynaklı olduğunu kendi çözmüş en Son çare olarak servisimize getirin kontrol edelim diyorlar ben şahsen 2300 tl lik telefonu servise vereyim söküp bi baksınlar, yada cihazı sifirlayip 10 gün sonra arıza görülmedi diye geri versinler diye almadım. Aldım çünkü kaliteli bir telefon kullanmak ti amacım . Ama hata yapmışım.

• arkadaslar benim cihazımda N910-H MODELİ benim cihazdada sebeke problemi oluyor sizinkiler gibi hele arabayla falan dolastıgımda daha fazla oluyor yoksa diger türlü fazla yapmıyor bende rahatsız olmaya basladım bu durumdan neden böle bişey olur anlamadım arkadasımda var onda hiç böle bir sıkıntı olmuyomus neden bizim cihazlarımızda var anlayamadım yazılımla düzelcekmi acaba telefonu servise verip kurcalatmakta istemiyorum fikirlerimizi paylasırsak sevinirim cidden sinir bozucu para ver telefon al hayalkırıklıgı donanımsal olsa ama sürekli yapar sanırım yazılımla düzeltilir bu sorun
  • 2013 Temmuzunda aldığım S4 cihazda aynısını yaşadım. 3G den 2G ye geçişte şebeke gidiyordu. Tam 6 defa servise gitti ve hatırladığım kadarıyla 3 parça değişti toplam. Olayın Simkartla veya şebekeyle yakından uzaktan alakası yok. Her cihazda da olan bir durum değil. En kısa sürede servise yollayın, bıkıp usanmadan tekrar tekrar yollayın. Bu arada halen S4'ü kullanıyorum fakat ben Samsung'a tövbe ettim. Siz de edin.
  • anladıgım kadarıyla butun cihazlardada yok bu dedigim gibi arkadasım kullanıyo onunkinde hiç böle bir sorun olmuyomus olsa farkeder fakat burdaki forumdada baya bi kişide aynı sorun donanımsalmı yoksa yazılımsalmı kim cözecek bu olayı ya kim tam bilgilendircek bizi
  • arkadaslar 5.0.1 bekliycez görecez note4 ve note edge e bu güncellemenin gelecegi yazılmıs çizilmiş umarım bu güncellemeyle bu hatalar yok olacak ve telefonu keyifle kullanıcaz yoksa bu sekil devam ederse hepimi,ze geçmiş olsun
  • Bende Note 3 ten sonra Note 4 alayım diyordum ki. Şimdilik vazgeçtim. Benim Kanaatim yazılımsal. 2 sene önce Samsungun 55 f 7000 tv sini almıştım. Film izlerken alt yazıda Büyük harfli türkçe karakter çıkınca TV kendini RESETLİYORDU. Forumdaki arkadaşlar Samsung Kore ye o kadar çok mail attılar ki. nerdeyse 5-6 ay sonra yazılımla düzeldi.
  • note4 cihazların genelinde var bu sıkıntı googledan arastırdım yurtdısındaki cihazlardada aynı sıkıntı mevcut alınan cogu screen shot görüntülerinde sebeke hep zayıf bencede yazılımsal gözüküyor birdahaki güncellemede bunun tüzeltileceği kanaatindeyim yada kendimizi avutuyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.