Şimdi Ara

Note 4 Şebeke Sorunu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
24
Favori
176.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sorun birkaç seferdir bende de olmaya başladı. Beni arayıp ulaşamadıklarını söylüyorlar ama ben şehrin merkezindeyim çekmeme gibi durum söz konusu değil. Kapatıp açınca düzeliyor. Ama bendeki sorunda çekiyor gösterip ne arama yapıyor ne çağrı geliyor.
  • benim cihazda yapmaya basladı az cekiyo ve arabayla falan gezdigim zamanlar yani yer değişikliklerinde sebeke gidiyor cihaza baktıgımda sebeke hiç çekmiyor ve otomatik olarak bulmuyo elimle kendim ayarlayınca sebeke geliyo sinir oldum arastırıyorum yurtdısındaki cihazlara bakıyorum sebeke aynı sekilde ya 1 2diş yada hiç çekmiyo gözüküyor ekran görüntülerinde demekki sadece türkiyedeki cihazlarda yok bu sorun dünya genelinde var note4 ve note edge için 5.01 yazılım geleceği yazılmıs acaba bu yazılım gelince düzelicekmi bu sebeke sorunu ne yapmalıyız servise göndersek geri gelicek bence cihaz yok yere kurcalanacak yazılımımı beklesek ne yapsak yazılımla düzelirmi acaba arkadasımında var bu cihazdan onunkinde yok hiç böle bi sebeke sorunu orasıda kafamı kurcalıyo donanımsal olabilrmi die düşünüyorum
  • inşallah yazılımsaldır ve yazılım biran önce gelir ve cihazlarımız düzelir ya paramızla rezil oluyoruz yok böle bişey
  • Bende 2 ocak 2015 de vatan bilgisayardan aldım Hattım turkcell gün itibariyle aynı sorunu yaşadım kapatıp açınca düzeldi. Çözüm bulan arkadaşlar bizlerde iletirler sevinirim saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni arkadaşlar için bi durum özetlemesi yapıyım tekrardan şuan için hiçbirimiz bilmiyoruz sorunun yazılımsal mı donanımsal mı olduğunu hepimiz aynı sorunla karşı karşıyayız genel olarak araçla hareket halinde iken şebeke gidiyor ve gelmiyor sabit pozisyonda ise çekim gücü çok zayıf merakla ve ilgiyle gelişmeleri takip ediyoruz inaşallah bi yazılım güncellemesiyle çözülebilir servise vermekle uğraşmak istemiyorum

NOT:Arkadaşlar bu arada telefonu açıp kapayarak zaman kaybetmenize gerek yok uçak moduna alıp sonra modu kapatırsanızda aynı şekilde durumu çözersiniz yine geçici süreliğine

• ya bukadar cok cihazın bu durumda olması içler acısı samsung gibi bir dünya firmasının yazılımla bu sorunu düzeltmesini umuyorum inşallah yazılımla düzelir ve hallolur hersey
  • arkadaslar aynı sorun bendede var telde sebeke gidince reset atıyor cihaz 15 gunlük cihaz hat turkcell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukbnd10 -- 6 Ocak 2015; 20:14:58 >
  • 2300 tl. para verip amiral gemisi telefon al. Sonra bu tip şeylerle uğraş ve hiç bir destek alama. Apple'ı bıraktığıma pişman etti resmen.
     Note 4 Şebeke Sorunu

• budurumda napmalıyız servise gönderen arkadaslarda geri almışlar cihazı bi güncelleme yapılıp bizde versek aynı olcak bu yazılım ne zaman gelcekki acaba
  • geçen cumartesi aldım. Zaman zaman aranınca ulaşılamama sorunu yaşıyorum.
    fakat ben arayabiliyorum. Fakat sizin yazdıklarınızdan anladığım siz arama da yapamıyorsunuz doğru mu anladım yoksa aynı sorun mu benim yaşadığım ?
  • bizimkide seninki gibi arada cekmiyo sebeke gidiyor takılı kalıyor otomatk bulmuyor sebekeyi kendisi. aramada sıkıntı yok arayacagın zaman sebeke geliyor ama sebeke gittigi zaman aranırsan ulasılamıyorsun güncellemeyle düzelir umarım
  • Eğer yurtdışı cihazlarda da aynı durum söz konusu ise iyi bir durum :)
    Açıkçası her markanın her amiral gemisinde farklı bir çok sorun yaşana biliyor. Ama bu konuda en rezalet yerde sürünen Samsung. Samsung'un Note cihazlarından başka cihaza para vermedim. En Son Note 3 ve Pro 12" çok memnunum. Ama bu Note 4 canımı sıkmadı değil.
    Yurtdışı sorunların olması güncelleme ile çözülecek bir şey ise çözümü hızlandırır. Ama donanımsal ise Samsung Türkiye her türlü çirkefe yatar benden söylemesi ;)

• bugün deneyimlediğim bir bilgiyi paylaşayım;
    - Mobile seçeneklerden sadece 3g seçilmesi durumunda;
    Wi-fi'ye bağlı iken mobil şebekeye bağlanamıyor fakat wi-fi'yi kapatınca sorun düzeliyor.
    Bir kaç kere denediğim için teyit edebiliyorum.

Sorun her zaman aynı şekilde olmuyor belki ama büyük ihtimalle handover denilen yani telefon bir hücre yerine başka bir hücreden servis almaya başlaması durumunda oluyor gibi.

Ben çeşitli testler yapıp sorun biraz daha spesificleştirmeye çalışacağım.

Sorun için çözüm üretilinceye kadar, mümkün olduğu müddetçe aşağıdaki twitter hesaplarına twitt atmakda fayda var.
    Bu sayfanın linkini oralarda paylaşmak, aşağıdaki hesapların attığı her twit altına bu sorundan bahsetmek süreci hızlandıracaktır.

@SamsungTurkiye
    @SamsungMobile
    @samsung
  • quote:

Orijinalden alıntı: kpngl

bugün deneyimlediğim bir bilgiyi paylaşayım;
    - Mobile seçeneklerden sadece 3g seçilmesi durumunda;
    Wi-fi'ye bağlı iken mobil şebekeye bağlanamıyor fakat wi-fi'yi kapatınca sorun düzeliyor.
    Bir kaç kere denediğim için teyit edebiliyorum.

Sorun her zaman aynı şekilde olmuyor belki ama büyük ihtimalle handover denilen yani telefon bir hücre yerine başka bir hücreden servis almaya başlaması durumunda oluyor gibi.

Ben çeşitli testler yapıp sorun biraz daha spesificleştirmeye çalışacağım.

Sorun için çözüm üretilinceye kadar, mümkün olduğu müddetçe aşağıdaki twitter hesaplarına twitt atmakda fayda var.
    Bu sayfanın linkini oralarda paylaşmak, aşağıdaki hesapların attığı her twit altına bu sorundan bahsetmek süreci hızlandıracaktır.

@SamsungTurkiye
    @SamsungMobile
    @samsung

Samsung Türkiye'nin bu kadar duyarlı olacağını sanmam ama desteği verdim twitter üzerinden.

• baz istasyonları değişince daha fazla sebeke sorunu oluyo yani arabayla seyat fln edildiği zaman zaman kaybetmeden servisemi versek arkadaslar güncellemede bu ay gelecek gibisinden konusuluyo napmalı???
  • Bugün bir telefoncuya sordum şöyle bir cevap aldım.belki bir yararı olur.
     Note 4 Şebeke Sorunu

• bence kılıfla alakalı değildir sanmıyorum iphone da metal kasa ama kılıfla kullanıldıgında sebeke problemi olmuyor zaten kullandıgım kılıf 0.2mm slikon cıkartıp denemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: maymayy

bence kılıfla alakalı değildir sanmıyorum iphone da metal kasa ama kılıfla kullanıldıgında sebeke problemi olmuyor zaten kullandıgım kılıf 0.2mm slikon cıkartıp denemek lazım

Note4 kullanmıyorum bana bile dert oldu..çok güzel bir cihaz aslında.ama insanların canının sıkılması biraz sıkıntılı ama bence vardır bir telafi yolu biraz kurcalamak eşelemek lazım.sonuçta note4 kullanan herkeste bu yok sanırım.

• ben ne koruyucu film ne de kılıf kullanıyorum. aksesuar ile alakalı değil.
    Bugün 3g-2g otomatik kullanımdayken yine oldu. Wi-fi'yi kapatınca ulaşılabildi fakat wi-fi açıkken ulaşılamadı.

Şuanda sadece 2g kullanarak deneyeceğim.
    Eğer 2G'de de aynı sorun olursa, 2g/3g fark etmeksizin, bir şekilde wi-fi açıkken şebeke sinyali ile ilgili bir sorun yaşıyor demektir.
    Eğer olmaz ise, sadece 3g'ye bağlı iken sorun yaşanıyor demektir.

Test'lere devam ediyorum, bilgilendireceğim.

ps: note 4 almayı düşünenler bence ertelesin. mevcut note 4 sahiplerinin de twitter üzerinden gürültü çıkarmalarını tavsiye ediyorum.

Şu şekilde twit ile destek olabilirsiniz;

I encounter same problem with my node 4 !
    Do not buy #Note4 since network connection problem !
    @SamsungTurkiye @SamsungMobile @samsung
  • benim wifi baglıyken sebeke cekiyo gözüküyor ama arayan ulasamıyomudur acaba??sebekede sıfıra düşünce hiç çekmiyoken bu genelde yer değişikliğinde oluyo ve sebeke otomatik bulmuyo ole askıda kalıyo ve arandıgım zaman ulasılamıyorum elimle getiriyorum sebekeyi daha öncede belirtmiştim googledan arastırdım yurtdısındaki cihazlardada ekran görüntülerinde şebeke problemi oldugu bariz belli ya hiç çekmiyo ya tekdiş
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.