Şimdi Ara

Note 4 Şebeke Sorunu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
24
Favori
176.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu arada sammobile de n910CQ diye hiç bir şey yok. Ne iş ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Şikayetvar sitesine herkes açsın bir şikayet. En azından arama motorlarında çıkarak bu cihazı alacak olanlara rehber olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdemir6481

Arkadaşlar bu arada sammobile de n910CQ diye hiç bir şey yok. Ne iş ?

Türkiye cihazlarının sonuna Q geliyor diye biliyorum. Ülkeden ülkeye değişiyor.
  • samonite S kullanıcısına yanıt
    Türkiye ye ait note 4 rom u yok birde siz kontrol edermisiniz

• Bende telefonu alalı bir hafta oldu alalı ama 3g demi yoksa 2g demi kullanıyorum anlayamadım bağlantı ayarlarında da bulamadım bu ayarı nereden seçecez
  • Ayarlar / Diğer ağlar / Mobil ağlar /

• quote:

Orijinalden alıntı: link_try

Bende telefonu alalı bir hafta oldu alalı ama 3g demi yoksa 2g demi kullanıyorum anlayamadım bağlantı ayarlarında da bulamadım bu ayarı nereden seçecez

tamam WCDMA7GSM (OTAMATİK BAĞLANTI) yazıyor 3G bumu ?
  • Samsung Note 4 N910H ankamall migros’dan ( teknoeksper ) garantili LTE 4G özelliği olmadığını bildirmeden cihazı sattılar. Sadece Türkiye’de satılan modelden farlı garantiyi veren firma dediler, aldım.
    2. gün beni arayanlar ulamammışlar, durumu sabit hattan bildirdiler (konum - Ankara balgat ) bir sorun yok telefon açık dedim arayanlara dönüş yaptım, çekmeyen telefon hemen aradı. Önce şüphelenmedim. Akşam arabada eşim telefonun kapalıydı dedi ‘’yok açık ara dedim’’. Filim burada koptu başımdan kaynar sular döküldü, telefona ulaşılamıyor. Eve geldir gelmez internete çöktüm abbooooooo bu da ne internet gırla bu sorunla dolu. ( İşim icabı telefon 7/24 açılık olmalı. )
    Tarafımdan Yapılan Testler;
    (**** Burası çok önemli Test 1 ( Note 4 ile Sandalyede otururken 2 elinin arasına Note 4 telefonu alıp üzerine hafif eğilince sinyal sıfır a düşüyor. ‘’ Sanki canını alınıyor telefonun ‘’ ) arayan ulaşamıyor. Bu durumda sen aramaya kalk Note 4 telefon canlanıyor sinyal geliyor arama yapıyor. Aynı durum iş yerinde diğer marka ve model telefon ve operatörlerle defalarca test edildi. Sorun Note 4 şebeke sorunu.
    Test 2 binanın Alt katlarında giriş kat altı -1 (konum - Ankara balgat ) ulaşılamıyor. ( bu arada diğer telefonlarda sorun yok )
    Test 3 binanın 3. Katı ev odada (konum - Ankara aydınlık evler ) ulaşılamıyor. ( bu arada diğer telefonlarda sorun yok )
    Önce Türkcell’i aradım note 4 ve note 1 ikiside aynı operatör ayı noktada duruyor, eşimin telefonu ful bende şebeke sinyali yok dedim, note 4 telefon bozuktur dedi. ******)
    Samsung aradım servise git dediler.
    Sabah Türkcell’e gittim en stabil sim 64 olan dedi 19 TL verdim telefona taktım sinyal full cebime koyup bekledim 1-2 dk sonra bir baktım sinyal gücü 1 diş orada ne kadar telefon varsa baktım bir tek note 4 şebeke sinyali sorunu yaşanıyor.
    Aynı gün ; Ankamol Akköprü Migros’a gittim bu ayıplı mal 2 gün oldu iade alın hem çekmiyor hem LTE 4G yok bilsem almazdım dedim. Cevap verdiler ‘’ İade hakkın var kullandırmıyoruz, tüketici mahkemesine başvurabilirsin yada teknoeksper ’e gidip ( teknoeksper adresi Necatibey Caddesi No:7/A-B Üst Kat SIHHIYE buradan yeni aldım note 4 bozuk iade onayı alırsan olur dediler. ’’
    Hemen soluğu teknoeksper adres Necatibey Caddesi No:7/A-B Üst Kat SIHHIYE adresine aldım Note 4 bozuk ayıplı mal 2 günlük telefon dedim ayrıca note 4 de LTE 4G nasıl olmaz dedim. Güzel bir dille yazılım sorunu falan oradan girdi buradan cıktı telefonu servise alacağız yazılım atacağız dediler, olmazsa değişim olabilir gibi, beni servise bırakmaya ikna ettiler. Yerine de geçici telefonda vermediler.
    Az önce aradım bakıyorlarmış haber vereceklermiş.
    ( Avukatımla görüştüm alım tarihinden itibaren 15 gün içinde telefon sağlam gelmez ise hiç beklemeden ayıplı mal dava açar kazanırız dedi. )
    Bu durum, arandığınızda nerede olursanız olun ulaşılır olmanızı sağlayan bir teknoloji için nasıl bir vaziyettir? Bir telefon öncelikli 1 numaralı olan amacı ve işini düzgün yapamayacaksa ne işe yarar? Soruyorum. Şebeke idi, Operatördü, yok baz istasyonu idi, sim değiştir hikaye, soru diğer telefon aynı noktada nasıl çekiyor?
    Sorunun çözülmesini ve bu durumdan mağdur olan herkesin bir an önce bu sıkıntıdan kurtulmasını temenni ediyorum.
    Özgür.

• Aynı sorunu bende yaşıyorum. Ulaşmak isterseniz 0544 634 63 81

• OZGUR AKTAS O kullanıcısına yanıt
    Valla inşallah Samsung veya Teknik servisi ile olumlu cevap alıpta buraya yazan daçıkar ne diyeyim. Sayı giderek artıyor hayırlı olsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdemir6481

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Ulaşmak isterseniz 0544 634 63 81

Hocam size ulaşıp ne yapacağız onu anlayamadım ben? Toplu telefon derken açalım derken o nasıl olacak? Hani imza anlarım da toplu telefon nasıl ve kime açacağız. Nasıl bir organizasyon yapıyorsun sen tam olarak?
  • Bi organizasyon yaptığım yok. Ne biliyim ankarada olanlar la aynı anda teknik servise gidebiliriz.

• Arkadaşlar benim telefon servise gitti geldi farklı bir yazılım atılmış sanırım şuan bir sorun yok 3g nin cekmedigi bir yerde telefon uyarı vererek 2g şebekeye geçtigi belirtti bunu daha önce yaşamadım sanırım sorun bu noktada oluşuyordu öncesinde.
  • Benim sorunumsa mobil aglar gidip geliyor hattim turkcell

Mobil veriyi kapatip aciyorum duzeliyor ama cok sık oluyor bu durum can sıkıcı tabi onun disinda cok cok memnunum umarim en kisa surede cozulur. Cihazim yurtici Turkcell cikisli cihaz.

• euraka E kullanıcısına yanıt
    Arkadasm umarim yazilimla duzelmistir cihazin olumlu yada olumsuz bizleri haberdar et bizde ina gore biseler yapalim

• maymayy M kullanıcısına yanıt
    Bir kaç önceki yazımda telefonun yaziliminla ilgili 2 ekran görüntüsü yükledim kendi telefonunla karsilatirirmisin varsa farkları yazarsan sevinirim.

• Arkadaşlar söyle bir durum var suan yazılımla düzeltilmis olsa bile sorun ,iade hakkımız doğuyor çünkü note 4 ü aldığımız da sorunluydu demek oluyor bu yani ayıplı mal aldık sonradan yazılımla düzeltildi ben şikayet var da iadesini istedim telefonun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euraka -- 16 Ocak 2015; 8:23:01 >
  • Benim note 4 den şikayetim bu izleyip yorum yaparmısınız

YouTube'da "Note 4 şebeke problemi" adlı videoyu izleyin
    Note 4 şebeke problemi:http://youtu.be/AMkNIehNyPE

• böyle bişey yok ya iyice sinir olmaya başladım yazık verdiğimiz paraya yazıklar olsun samsunga okadar para ver cihaz al suna bak ya gecen ayın 26sında aldım cihazı servise değişim talep ediyorum kullanılmış ürünü değişim yapamıyoruz diyo bune saçmalık ya
  • iLGİNÇTİR TEKNOLOJİ SİTELERİNİN HİÇBİRİ BU KONUDA HABER YAPMIYOR VEYAHUT DİLE GETİRMİYOR.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.