Şimdi Ara

Note 4 TECRÜBESİ OLANLAR (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: niggas

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhant

quote:

quote:

Note2 3 4
    Htc m8
    Ip4s
    Lg g3 g2

Lerim oldu

Kamera olarak ip
    Yazilim olarak g2 den memnun kaldim

Su an hicbir telefondan memnun degilim.
    Mecbur en iyisi diye note4 aldim. Hic memnun degilim.

gerçekten mi ? böyle tecrübeli kullanıcıların yorumları benim için çok önemli.peki note 4 ten neden memnun değilsiniz ?

Note3 den fazlasını sunmuyor
    Arayuz sıkıcı ve kasıntı
    Pili aksami bulmuyor
    Kulaklik cizirtisi var

Lg g2 de iphone 6 kamerası olsa baska bişi istemezdim

peki iphone 5s ya da 6 önerirmisiniz bana ? yani uzun süreli kullanım (4-5 sene) ve sağlam kamera kalitesi istiyorum.donma kasmaya tahammül edemem.oyun falan oynamam telde.sosyal uygulamalar ve birkaç foto uygulaması dışınd a bişey kurmam.

Ben zipli dosya download edemedigimden,
    Webwhatsappa kurmadigimdan,
    Flash disk olarak kullanamadigimdan,
    Whatsapp dan mp3 gonderemedigimden,
    Galeride birden fazla foto secip gonder diyip whatsapa gobderemedigimden iphone almiyorum.
    Bunlar sizin icin sorun degilse iphone almak her zaman en iyisi en azindan 5 yil sora bile para ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Note2 3 4
    Htc m8
    Ip4s
    Lg g3 g2

Lerim oldu

Kamera olarak ip

gerçekten mi ? böyle tecrübeli kullanıcıların yorumları benim için çok önemli.peki note 4 ten neden memnun değilsiniz ?

Arayuz sıkıcı ve kasıntı
    Pili aksami bulmuyor
    Kulaklik cizirtisi var

peki iphone 5s ya da 6 önerirmisiniz bana ? yani uzun süreli kullanım (4-5 sene) ve sağlam kamera kalitesi istiyorum.donma kasmaya tahammül edemem.oyun falan oynamam telde.sosyal uygulamalar ve birkaç foto uygulaması dışınd a bişey kurmam.

Galeride birden fazla foto secip gonder diyip whatsapa gobderemedigimden iphone almiyorum.
    Bunlar sizin icin sorun degilse iphone almak her zaman en iyisi en azindan 5 yil sora bile para ediyor.

Sanırım sırf bu yapamadıklarımız sayesinde iphone uzun ömürlü oluyor :) teşekkürler yorumun için kararım kesinlikle iphone dan yana olacaktır.sürekli telefon değiştirme gibi bir lüksüm yok.hem maddi hemde psikolojik olarak beni rahatsız eder sürekli aradığını bulamamak o yüzden iphone doğru seçim sanırım.peki sizce 5s mi almalıyım 6 mı ?

• Kesinlikle 6 diyorum.
    Eşim iPhone cudur. IPhone 4den 4s e 5 den 5s e geçme meraki olmadi ama 6 cikinca bana bile daral gelen iPhonun küçük ekranindan oda sıkılmıştı 6 alalım dedi. Hatta plus ile 6 arasinda gidip geldik. Sonra gerek çocuk nedeniyle tek elle telefonu kullanmak gerektiğinde zor olacağından ve yine cocuk nedeniyle saga sola çok fazla esya ile gitmemizden dolayi hacimsel olarak 6 da karar kildik. Hala plus gördümu hatami yaptik diye bakarız ama esim kararindan memnun. Esimi bilmem ama empati kurdugumda bir sonraki modeli niye almaya niyetlenirim diye kendime sordugumda sebebim sadece o home tusunun ortadan kalkip yerine sanal tus konmasi olur.

Bana gelmez ama iPhone candır. Misal sürü psikolojisine kapilip dokunmatik telefon diye sızlanan anneme 6 ay önce 2.el turşusu çıkmış bir iPhone4s aldim. Simdi bana her sabah günaydın mesaji atip torunun videosunu istiyor. Arada bakiyorum köye gitmiş fotoğraflar çekmiş facebookdan yayinliyor (whatsapp,facebook,email vb seyleri ben kurdum öyle verdim telefonu)
    Arada gelip ayarlardaki 1 i gosterip güncelleme geldi fotoğraflardan yer kalmadi bilgisayara alip güncellemeyi yüklesene diyor.
    Simdi ben ona s3 filan alsaydim ayarlara girmeye calisirken galeriye girecek galeriden cikmak isterken tum fotoğrafları secip sonra sil filani secicek. Yada artik sakarlık kombinasyonlarini siz hayal edin.
    Şimdi babam başladı. Aramiz yoktu bir süredir gorusmuyorduk gecen gün televizyondan telefon almis 49.90TL ye. Ben dedim bunlari kim aliyor. Meger yanı başımdaymis. Iyi dedim icinden salatalik cikmadi. Göstermek istemedi dalga gecerim diye ama bir ara elime gecirdim s3 minin aynisinin java hali. Ekran klidini acmak icin 3 kere filan surtturuyor. Baktim galeriyi acti fotograflar filan gösteriyor. Sms atiyor filan. Cama da koli bandiyla ekran jelatini yapmış. Dedim sen bu telefonu kullanabiliyorsan helal olsun sana. Simdi ben bu adamin eline ios lu bir cihaz versem öttürür valla.
    Android versem herhalde "zoru hemen başarırım imkansiz biraz vaktimi alır "der galiba.
    Ama simdi bütçe yok ama ondada merak çok napıcam ikinci el bir lumia alicam vericem nasil olsa 2.el giris seviyesi bir lumia orta segment sıfır andorid akicilinginda. Diyanet in applikasyonlarindan filan yukledimi değme keyfine.
    Özetle amaca göre telefonu secmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhant -- 8 Mart 2015; 22:21:55 >

• Çok yakın bir arkadaşım ilk çıktığında Note 2 almıştı. 2 sene kadar kullandı. Sonra Note 4 çıkınca da onu aldı. Note 2 yi babasına verdi. İki telefonda da sıkıntı çıkmadı. Birde telefona çok yüklenen bir arkadaş. Her türlü uygulamayı hiç düşünmeden yükler.

Lg G3 32gb yakın bir abimiz kullanmakta. Çok şık kullanımı çok güzel. Senin içinde yeterli.

ıphone orjinalin ölüsü bile yeter. Sadece bazı uygulamalar yok veya paralı.

Benim bildiklerim bu kadar. Karar senin. Nasip olursa ben G3 alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekselans3535

Çok yakın bir arkadaşım ilk çıktığında Note 2 almıştı. 2 sene kadar kullandı. Sonra Note 4 çıkınca da onu aldı. Note 2 yi babasına verdi. İki telefonda da sıkıntı çıkmadı. Birde telefona çok yüklenen bir arkadaş. Her türlü uygulamayı hiç düşünmeden yükler.

Lg G3 32gb yakın bir abimiz kullanmakta. Çok şık kullanımı çok güzel. Senin içinde yeterli.

ıphone orjinalin ölüsü bile yeter. Sadece bazı uygulamalar yok veya paralı.

Benim bildiklerim bu kadar. Karar senin. Nasip olursa ben G3 alacağım.

teşekkürler yorumların için.hala araştırmalardayım :)
  • quote:

Kesinlikle 6 diyorum.
    Eşim iPhone cudur. IPhone 4den 4s e 5 den 5s e geçme meraki olmadi ama 6 cikinca bana bile daral gelen iPhonun küçük ekranindan oda sıkılmıştı 6 alalım dedi. Hatta plus ile 6 arasinda gidip geldik. Sonra gerek çocuk nedeniyle tek elle telefonu kullanmak gerektiğinde zor olacağından ve yine cocuk nedeniyle saga sola çok fazla esya ile gitmemizden dolayi hacimsel olarak 6 da karar kildik. Hala plus gördümu hatami yaptik diye bakarız ama esim kararindan memnun. Esimi bilmem ama empati kurdugumda bir sonraki modeli niye almaya niyetlenirim diye kendime sordugumda sebebim sadece o home tusunun ortadan kalkip yerine sanal tus konmasi olur.

Bana gelmez ama iPhone candır. Misal sürü psikolojisine kapilip dokunmatik telefon diye sızlanan anneme 6 ay önce 2.el turşusu çıkmış bir iPhone4s aldim. Simdi bana her sabah günaydın mesaji atip torunun videosunu istiyor. Arada bakiyorum köye gitmiş fotoğraflar çekmiş facebookdan yayinliyor (whatsapp,facebook,email vb seyleri ben kurdum öyle verdim telefonu)
    Arada gelip ayarlardaki 1 i gosterip güncelleme geldi fotoğraflardan yer kalmadi bilgisayara alip güncellemeyi yüklesene diyor.
    Simdi ben ona s3 filan alsaydim ayarlara girmeye calisirken galeriye girecek galeriden cikmak isterken tum fotoğrafları secip sonra sil filani secicek. Yada artik sakarlık kombinasyonlarini siz hayal edin.
    Şimdi babam başladı. Aramiz yoktu bir süredir gorusmuyorduk gecen gün televizyondan telefon almis 49.90TL ye. Ben dedim bunlari kim aliyor. Meger yanı başımdaymis. Iyi dedim icinden salatalik cikmadi. Göstermek istemedi dalga gecerim diye ama bir ara elime gecirdim s3 minin aynisinin java hali. Ekran klidini acmak icin 3 kere filan surtturuyor. Baktim galeriyi acti fotograflar filan gösteriyor. Sms atiyor filan. Cama da koli bandiyla ekran jelatini yapmış. Dedim sen bu telefonu kullanabiliyorsan helal olsun sana. Simdi ben bu adamin eline ios lu bir cihaz versem öttürür valla.
    Android versem herhalde "zoru hemen başarırım imkansiz biraz vaktimi alır "der galiba.
    Ama simdi bütçe yok ama ondada merak çok napıcam ikinci el bir lumia alicam vericem nasil olsa 2.el giris seviyesi bir lumia orta segment sıfır andorid akicilinginda. Diyanet in applikasyonlarindan filan yukledimi değme keyfine.
    Özetle amaca göre telefonu secmeli.

Çok teşekkür ederim bu kadar emek verip yazmışsınız benim için.gerçekten kararıma yönverdiniz.kesinlikle iphone almaya yöneldim şuan.en kısa zamanda bi teknoloji marketine gidip 6 ve 5s i elime alıp kullanıcam.benim ellerimde büyüktür yani boyla doğru orantılı sanırım :) 1.90 boy var.yani elime hangisi rahat gelirse onu almayı düşünüyorum.zaten donanımsal olarak aralarında pek bir fark yok sanırım

• Donanım farklı var.
    5s alinmaz artik alti diyoruummmm ;)

• quote:

Donanım farklı var.
    5s alinmaz artik alti diyoruummmm ;)

tamamdır teşekkürler :)
  • kardeşim sosyal medya harici telefonla fazla uğraşmadığını belirtmişsin bunun için note 4 e ihtiyacın yok parana yazık sen daha çok orta segment telefonlara yönel derim ben mesela htc desire eye senin işini görebilir yada turkcell t50 yede bakabilirsin
  • Su an size bu mesaji note4'ten yaziyorum degil sizin kullandiginiz uygulamalar bi o kadar oyun yukleseniz kasma yapmiyo hocam. Kullanorken kasma yapmadigi icin erinip silmedigim oyunlarla birlikte 30u gecik oyun 14 15 tane uygulama var ne bi tık kasma ne bi tık gecikme donma yok sarjini dabah 7de cekiyorum aksam 10da sarj istiyo. Kamerasi zaten ortada. Spene gelecek olursak bende kullanmam diye aldim ama gercekten cok kullaniyorum. Gerek not alirken gerek biseyleri duzenlerken gerek fotograflari duzenlerken can sıkıntısında uygulama ile resim cizdigim bile oluyo. Kullanmam demeyin alirsaniz emin olun kullanirsiniz. Note4 ün tek sorunu hala lollipop gelmemesiki gelcek kisa zamanda. Biraz fanboy gibi konustum ama simdiye kadar yakinimin uada benim kullandigim bi telefon hic bu kadar performans sergilememisti acikcasi. Ben note4 tavsiye ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Note2 3 4
    Htc m8
    Ip4s
    Lg g3 g2

Lerim oldu

Kamera olarak ip

Arayuz sıkıcı ve kasıntı
    Pili aksami bulmuyor
    Kulaklik cizirtisi var

5 yil sonra para ettigi falan hikaye. O eskidendi. Milletin enayi yerine kondugu zamamlardaydi. Ip5 i telefonce 600btl bile zor veruyir hala satamadik
    Milleti kandirmayin. Aşın su gereksiz marka hastalığını

• Hali Hazırda iPHONE 5S kullanıyorum. Note 4 almayı düşünenlerdenim. Ancak şunu söylemeliyim ki eşimin iPhone 4 ünü aradan o kadar zaman geçmesine rağmen 3 gün evvel 500tl ye sattım. Hala para ediyor gerçekten. Bu para etmiyor diyen arkadaşa bir cevap niteliğinde değildir. Sadece tecrübemi paylaştım.
    İyi forumlar...

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luimwElrohir -- 16 Mart 2015; 11:09:09 >
  • Arkadaşlar teşekkürler cevaplar için sanırım iphone alıcam.yani ben note4 alsam bile çoğu özelliğini kullanmam o cihazın boşa para vermiş olurum çoğu özelliğine.iphone bana göre sade ve şık
  • niggas kullanıcısına yanıt
    kesinlikle htc one m9 almalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MLHK

kesinlikle htc one m9 almalısın

bütçem en fazla 2200 falan yani.sanırım m9 da 2500 üstünden girer piyasaya.hemde o cihaz hiç ilgimi çekmiyor.göz zevkimede hitap etmez açıkçası
  • niggas kullanıcısına yanıt
    Hocam yurt dışından getirtebilirseniz Nexus 6 da alabilirsiniz.Saf android olduğu için en stabil android deneyimini bizlere sunmaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinekli Bakkal

Hocam yurt dışından getirtebilirseniz Nexus 6 da alabilirsiniz.Saf android olduğu için en stabil android deneyimini bizlere sunmaktadır.

hocam hiç sıcak bakmıyorum yurt dışından getirtme işlerine falan yurt içinde yüz yüze satın almak daha cazip geliyor bana.bu arada iphone almaya karar verdim zaten konuyu daha fazla üste taşımayalım,sorusu olan arkadaşların hakkını yemeyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: apokhan

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Note2 3 4
    Htc m8
    Ip4s
    Lg g3 g2

Lerim oldu

Kamera olarak ip

Arayuz sıkıcı ve kasıntı
    Pili aksami bulmuyor
    Kulaklik cizirtisi var

5 yil sonra para ettigi falan hikaye. O eskidendi. Milletin enayi yerine kondugu zamamlardaydi. Ip5 i telefonce 600btl bile zor veruyir hala satamadik
    Milleti kandirmayin. Aşın su gereksiz marka hastalığını

Ip5 var Ip5 var. Her Ip5, Ip5 olmayabiliyor. Sağı solu zımpara olmuş telefonu bedava bile versen zorlanabilirsin.
    "telefonce 600btl bile zor veruyir" olabilir ama bence üstüne 5S,6 çıkmış bir telefon için gerçekten çok iyi para. O paraya 1 ay çalışan var. Aynı zamanda çıkmış andorid telefonlara acaba telefonce kaç para veruyir? 100-200 verecektir. Onu bile vermeyecektir belki çünkü piyasada elini sallasan andorid zaten. iPhone her zaman bir andoridden daha iyi para eder. Para eder değince çeyrek altın gibi algılamayın. "Andorid telefona göre daha iyi para eder". Para edicek hali kaldıysa tabi..........

• Uzun vadeli kullanıcam diyosunuz bi kere telefonun sağlam bir kasası olması gerekir, ayrıca performans anlamında da şuan baya yüksek olmalı ki ilerde sorun çıkarmasın, benim size tavsiyem kesinlikle Z4 beklemeniz yönündedir

• quote:

Orijinalden alıntı: fiveBrothers

Uzun vadeli kullanıcam diyosunuz bi kere telefonun sağlam bir kasası olması gerekir, ayrıca performans anlamında da şuan baya yüksek olmalı ki ilerde sorun çıkarmasın, benim size tavsiyem kesinlikle Z4 beklemeniz yönündedir

ya genel olarak z serisinin tasarımı hoşuma gitmiyor ama zaten şuan direk almayacağım belki yaz sonuna bile sarkabilir eğer z4 yaz sonuna kadar çıkarsa türkiyede satışı tabiki onuda incelerim.ama bütçemi aşabilir diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.