Şimdi Ara

Note 4 TECRÜBESİ OLANLAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar.Ben telefon almak istiyorum ve üst segment birşey almak istiyorum çünkü aldığım zaman en az 4-5 sene kullanmayı planlıyorum.Android telefonum olmuştu ama çok kasıyor ilerleyen zamanlarda.o yüzden korkarak yaklaşıyorum note 4 e.ama belki diğerleri gibi olmaz diye fikirlerinizi almak istiyorum.Öncelikle benim yükleyeceğim sayılı uygulama var : FAce-Twitter-İnstagram-vine-zello-belki 1,2 foto düzenleme programı ve + en fazla 2-3 uygulama.yani bunun haricinde oyun falan yükleyip oynamam telefona.Demek istediğim bu kadar uygulama ile note 4 kasar mı ? uzun süre kullanıcam telefonu.yoksa gidip direk iphone 5s ya da 6 mı alayım ? şimdiden teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niggas -- 6 Mart 2015; 18:26:52 >

• up up up
  • up up up up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niggas -- 5 Mart 2015; 23:10:27 >
  • koskoca forumda yok mu note 4
  • Aradığın telefon note4, için rahat olsun
  • usta aldığım zaman pişman olmak istemiyorum.biliyorum ki iphone alırsam pişman olmam ama kafam note4 te kalır
  • Telefonda bir şey yapmayacaksan niye Note 4 alıyorsun.Kalemini bile kullanmazsın sen Note 4'ü farklı kılan en önemli özelliğidir.

Bütçeyi düşür daha fiyat/performans ürünlerine yönelmeni tavsiye ederim.1000 TL'lik telefonda senin isteklerini kasmadan 2 sene yapar ama sen 1500 TL daha fazla verip yine aynı şeyi aynı hızda yapmak istiyorsan belkide daha yavaş orasını sen bilirsin.

En son çıkanı almak istiyorum diyorsan Note 4 değil bekle S6 alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Telefonda bir şey yapmayacaksan niye Note 4 alıyorsun.Kalemini bile kullanmazsın sen Note 4'ü farklı kılan en önemli özelliğidir.

Bütçeyi düşür daha fiyat/performans ürünlerine yönelmeni tavsiye ederim.1000 TL'lik telefonda senin isteklerini kasmadan 2 sene yapar ama sen 1500 TL daha fazla verip yine aynı şeyi aynı hızda yapmak istiyorsan belkide daha yavaş orasını sen bilirsin.

En son çıkanı almak istiyorum diyorsan Note 4 değil bekle S6 alırsın.

Valla kardeşim farklı bi açıdan baktın resmen olaya ama çok doğru bir bakış açısı.yani doğru analiz ettin ben klasik kullanıcıyım room root falan işim olmaz dediğin gibi belki kalemini bile kullanmam.tek isteği stabilite ve kamera performansı.Birde uzun ömürlü olması yani dediğim gibi 4-5 sene kullanıcam aynı cihazı.valla sen böyle deyince iphone a iyice yaklaştım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niggas -- 6 Mart 2015; 18:27:54 >

• niggas kullanıcısına yanıt
    4-5 sene telefon kullanılmaz 2500 TL verip 5 sene kullanmaktansa 1000 TL ver 2 sene kullan sonra tekrar alırsın.Zenfone 2 mesela geldiğinde uygun fiyatla satılırsa kaçırılmayacak telefon.İphone'lar uzun süre kullanılır satmaya kalksan diğer telefonlara göre zararda etmezsin ama ben şuan S6 alır 2 sene kullanır satardım sonra s8 s9 falan alırdım.
  • iPhone 6 tavsiye ediyorum çok stabil ve hızlı bir cihaz.Note 4 TouchWiz yüzünden bir süre sonra ufak da olsa kasma yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinekli Bakkal -- 7 Mart 2015; 2:07:55 >
  • Note 4 kasma yapar diyenleri aldirma onlar direk samsung kelimesi gectigi anda kalip kelimelerinjn disina cikamayan kisilerdir. S5le birlikte gelen yeni arayuzle cihazlar daha stabil ve performansli oldu.
    Simdi ise S6 ile Samsung arayuzu tamamen hiza ve stabiliteye doyuracak. Artik daha az sayida uygulama,kronik bir iki hatanin tam anlamiyla duzelmesi ve piyasanin en guclu donanimli cihazlarinin tam verimle calismai bu arayuzle olacak. Ve bu arayuz Note 4 e de gelebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

4-5 sene telefon kullanılmaz 2500 TL verip 5 sene kullanmaktansa 1000 TL ver 2 sene kullan sonra tekrar alırsın.Zenfone 2 mesela geldiğinde uygun fiyatla satılırsa kaçırılmayacak telefon.İphone'lar uzun süre kullanılır satmaya kalksan diğer telefonlara göre zararda etmezsin ama ben şuan S6 alır 2 sene kullanır satardım sonra s8 s9 falan alırdım.

sağolasın kardeşim yorumların için ama ben öyle al-sat al-sat yapmak istemiyorum.alt segment telefonlarla da uğraşmak istemiyorum.almışken üst segment bir cihaz alıp uzun süre kullanma taraftarıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

Note 4 kasma yapar diyenleri aldirma onlar direk samsung kelimesi gectigi anda kalip kelimelerinjn disina cikamayan kisilerdir. S5le birlikte gelen yeni arayuzle cihazlar daha stabil ve performansli oldu.
    Simdi ise S6 ile Samsung arayuzu tamamen hiza ve stabiliteye doyuracak. Artik daha az sayida uygulama,kronik bir iki hatanin tam anlamiyla duzelmesi ve piyasanin en guclu donanimli cihazlarinin tam verimle calismai bu arayuzle olacak. Ve bu arayuz Note 4 e de gelebilir.

O söylediğiniz yeniliği beklemek lazım öyleyse.Söylediğim gibi 1 yıldan 2 yıldan bahsetmiyorum.4-5 yıl kullanmaktan bahsediyorum eğer söylediğiniz gibi olursa çok iyi olur
  • Note2 3 4
    Htc m8
    Ip4s
    Lg g3 g2

Lerim oldu

Kamera olarak ip
    Yazilim olarak g2 den memnun kaldim

Su an hicbir telefondan memnun degilim.
    Mecbur en iyisi diye note4 aldim. Hic memnun degilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhant

Note2 3 4
    Htc m8
    Ip4s
    Lg g3 g2

Lerim oldu

Kamera olarak ip

gerçekten mi ? böyle tecrübeli kullanıcıların yorumları benim için çok önemli.peki note 4 ten neden memnun değilsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: niggas

quote:

Note2 3 4
    Htc m8
    Ip4s
    Lg g3 g2

Lerim oldu

Kamera olarak ip

gerçekten mi ? böyle tecrübeli kullanıcıların yorumları benim için çok önemli.peki note 4 ten neden memnun değilsiniz ?

Note3 den fazlasını sunmuyor
    Arayuz sıkıcı ve kasıntı
    Pili aksami bulmuyor
    Kulaklik cizirtisi var

Lg g2 de iphone 6 kamerası olsa baska bişi istemezdim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: niggas

quote:

Note2 3 4
    Htc m8
    Ip4s
    Lg g3 g2

Lerim oldu

Kamera olarak ip

Note3 den fazlasını sunmuyor
    Arayuz sıkıcı ve kasıntı
    Pili aksami bulmuyor
    Kulaklik cizirtisi var

Lg g2 de iphone 6 kamerası olsa baska bişi istemezdim

peki iphone 5s ya da 6 önerirmisiniz bana ? yani uzun süreli kullanım (4-5 sene) ve sağlam kamera kalitesi istiyorum.donma kasmaya tahammül edemem.oyun falan oynamam telde.sosyal uygulamalar ve birkaç foto uygulaması dışınd a bişey kurmam.

• 14.02.2015 tarihinde aldığım Note4'de aldığım günden beri şebeke sorunu yaşıyorum. Servise iade talebiyle kusur tespiti için 17.02.2015de gönderdim ama nasılsa hatayı bulamadılar.

Telefondaki sorunun (hatanın) detaylı videosunu hazırladım merak edenlerhttps://www.youtube.com/watch?v=Y56UWAHZyZQ 'den ulaşabilirler.
    İade için uğraşmaya devam ediyorum. Tüketici haklarına gittim. Cihazdan iyice soğudum. Gelişmelerden haberdar edicem. Şebeke sorunu kesinlikle hatla yada operatörle ilgili değil (sim kartımı yeniledim ayrıca başka operatörlerle de demedim), içinde sim kartı yokken, hatta uçuş modu açık iken bile cihaz kendi kendine reset atıyor. Resmen tasarım yada üretim hatası var.

Müşteri hizmetleride ağzından kaçırdı, teknik servisten Note4 için şebeke problemi yaşanabiliyor diye rapor gelmiş. Düzgün çalışan cihazlar da var piyasada ama hatalı çıkanların sayısıda kayda değer. Almayı düşünüyosanız tekrar düşünün. Ben yorumları dikkate almadım ve ayrıca cihazı direk samsung mobile center'dan satın aldım. Mağazadaki arızalı cihaz bana denk geldi.

Uyarmak bizden...

https://www.youtube.com/watch?v=Y56UWAHZyZQ

• quote:

Orijinalden alıntı: yhy1

14.02.2015 tarihinde aldığım Note4'de aldığım günden beri şebeke sorunu yaşıyorum. Servise iade talebiyle kusur tespiti için 17.02.2015de gönderdim ama nasılsa hatayı bulamadılar.

Telefondaki sorunun (hatanın) detaylı videosunu hazırladım merak edenlerhttps://www.youtube.com/watch?v=Y56UWAHZyZQ 'den ulaşabilirler.
    İade için uğraşmaya devam ediyorum. Tüketici haklarına gittim. Cihazdan iyice soğudum. Gelişmelerden haberdar edicem. Şebeke sorunu kesinlikle hatla yada operatörle ilgili değil (sim kartımı yeniledim ayrıca başka operatörlerle de demedim), içinde sim kartı yokken, hatta uçuş modu açık iken bile cihaz kendi kendine reset atıyor. Resmen tasarım yada üretim hatası var.

Müşteri hizmetleride ağzından kaçırdı, teknik servisten Note4 için şebeke problemi yaşanabiliyor diye rapor gelmiş. Düzgün çalışan cihazlar da var piyasada ama hatalı çıkanların sayısıda kayda değer. Almayı düşünüyosanız tekrar düşünün. Ben yorumları dikkate almadım ve ayrıca cihazı direk samsung mobile center'dan satın aldım. Mağazadaki arızalı cihaz bana denk geldi.

Uyarmak bizden...

Benim için note 4 bitmiştir :) zaten şebeke sorununu görmüştüm fakat bazılarında sorun olmadığını duymuştum.ama işi şansa bırakmaya gelmez sonuçta 2000 tl yi geçkin para veriyoruz.bu tür sorunlarla uğraşmak insanın zoruna gider.en iyisi iphone dan şaşmamak sanırım.teşekkür ederim değerli yorumunuz için.umarım sorun en kısa zamanda sizin lehinizde sonuçlanır

• quote:

Orijinalden alıntı: yhy1

14.02.2015 tarihinde aldığım Note4'de aldığım günden beri şebeke sorunu yaşıyorum. Servise iade talebiyle kusur tespiti için 17.02.2015de gönderdim ama nasılsa hatayı bulamadılar.

Uyarmak bizden...

Geçmiş olsun. Bende menüsünden sıkıldığımdan 5.0.1 kurdum sürekli wifi baglantisi kopup yeniden baglaniyor.
    Rezil m8 den kurtulmak icin takasta mecbur note4 aldim g2 de cok öldürüyordu telefoncu ama note2 note3 kadar sevimsiz bu telefon. Metal yan var vs hikaye. Hic kiliftan cikmadi cepteki tozdan bile yan çeper çizilmeyi başardı.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.