Şimdi Ara

NOTE 5 Email ve Wattsup BİLDİRİMLERİ UYKU MODUNDA GÖRÜNMÜYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eşimin cihazı Note 4 ben de yeni Note 5 aldım. Telefon ekranı kapalıyken wattsup ve email geldiği zaman note 4 te ekran uykudan çıkıp bildirimi gösteriyor. Note 5 te ise sadece sesli bildirim geliyor. Ekrana gelen bildirimi görmek için ekranı uyku modundan çıkarmanız gerekiyor. (Ekran kilidini açmanıza gerek yok).
    Bu durum sıkıntılı tabi ki, örneğin çalışırken tel masa üstünde bir bildirim geliyor ses te geliyor ama ekranda bir şey olmayınca email mi wattsup mı instagram mı nedir anlamıyorsunuz. İlla elinizle ekrana dokunmanı gerek. SORUNUN FARKINDA OLUP ÇÖZMÜŞ OLAN VEYA ÇÖZÜM YOLU BİLEN VARSA YAZARSA SEVİNİRİM.
    Bu konuda Samsun u aradım. Bana geri dönüş yaptılar. Onlarda soruna çözüm bulamadıklarınız Touchwiz den kaynaklandığını, ilgili yerlere ileteceklerini ve bir güncellemeyle çözülebileceğini söylediler. Tabi sadece benim bu tespitim için samsung bir güncelleme yayınlarsa ben de Messi olurum heralde :)

• Aynı sıkıntı bende de var. Takipteyim..
  • erdem1998 E kullanıcısına yanıt
    Ayarlar kilit ekran ve güvenlikten bildirimlerden whatsapp'ı açın içeri göster olmasına dikkat edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung'un da belirttiği gibi Yazılım ile alakalı..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Glimpse Notifications i kurun ve aktif hale getirin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.