Şimdi Ara

Note 5 garanti hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar.Benim telefonumun ekranında sorun oldu ve telefon ekranı gitti 01/10/2016 servise verdim 05/10/2016 da değişim için ana merkeze yönlendirmisler.23/10/2016 da 20 iş günü doluyor ve değişim halen onaylanmadı.ben il hakem heyetine mahkemeye vericem para iadesi için.20 iş gününde onaylanmadıgi için verebilir ve para iadesi alabilirmisim.21.is gününde değişim onaylandı deseler bile reddedebilirmisim.175 öyle dedi.sizin bu konu hakkında düşünceleriniz nasıl sonuçlanır acaba?2449 liraya almıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bestanime

İyi günler arkadaşlar.Benim telefonumun ekranında sorun oldu ve telefon ekranı gitti 01/10/2016 servise verdim 05/10/2016 da değişim için ana merkeze yönlendirmisler.23/10/2016 da 20 iş günü doluyor ve değişim halen onaylanmadı.ben il hakem heyetine mahkemeye vericem para iadesi için.20 iş gününde onaylanmadıgi için verebilir ve para iadesi alabilirmisim.21.is gününde değişim onaylandı deseler bile reddedebilirmisim.175 öyle dedi.sizin bu konu hakkında düşünceleriniz nasıl sonuçlanır acaba?2449 liraya almıştım.

Gittiğiniz zaman uğraşıyorsunuz biraz ama genellikle olumlu çıkıyor karar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet.kazan

quote:

İyi günler arkadaşlar.Benim telefonumun ekranında sorun oldu ve telefon ekranı gitti 01/10/2016 servise verdim 05/10/2016 da değişim için ana merkeze yönlendirmisler.23/10/2016 da 20 iş günü doluyor ve değişim halen onaylanmadı.ben il hakem heyetine mahkemeye vericem para iadesi için.20 iş gününde onaylanmadıgi için verebilir ve para iadesi alabilirmisim.21.is gününde değişim onaylandı deseler bile reddedebilirmisim.175 öyle dedi.sizin bu konu hakkında düşünceleriniz nasıl sonuçlanır acaba?2449 liraya almıştım.

Çok teşekkürler tesekkur ederim bugün yasal süreç doluyor ve para iadesi için yarın il hakem heyetine gideceğim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet.kazan

quote:

Çok teşekkürler tesekkur ederim bugün yasal süreç doluyor ve para iadesi için yarın il hakem heyetine gideceğim

Önemli değil inşallah istediğiniz gibi bir sonuç çıkar.

• bestanime B kullanıcısına yanıt
    sakıncası yoksa hangi servise verdiğini söylermisin. benim note 5 de ekranında sorun çıktı.tr garantili
  • Şişli Nişantaşı :)

• arkadaşlar şunu öğrendim aldığım yere atıyorum izmirdeki şubesınden aldım oraya ilk önce dilekçe yollayacağım olumsuz olursa il hakem heyetine izmir şubesini yazacakmışım doğru mudur? aydınlatır mısınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bestanime B kullanıcısına yanıt
    dilekçe yollamana gerek yok. Servis fişi, fatura ve varsa başka yazışma servis formu vs. onlarla birlikte hakem heyetine başvurabilirsin. şurdaki konuya da göz atabilirsin.

https://forum.donanimhaber.com/m_113984313/tm.htm
  • Hakem heyetine başvurdunuzmu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.