Şimdi Ara

Note 5 kırılmaz ekran tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet byler vatandan 40 tl aldigim kirilmaz ekran tozla buz oldu. Telefonu yeni aldigm icin içim rahat etmedi iyi kotu ekran cizilmesin diye bisey taktırayım.Hepsiburada.com da 8-9 tl ye kirilmaz ekran var alınırmi ? Yoksa kırılmaz ekran diye bana jelatinmi gönderiyorlar ? Internettten alacağım için max 15 TL butcm vr. 25-30 tl ye ciktiktan sonra surdaki bayi dede taktiririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefona 2k para veriyosan koruma için 30-35 değil 70-80 bandına çıkın. Buff'un koruyuculari var garantilidir.saçmalık yaparsınız 10-15 liralık jelatinlerle

• Hocam koruma için kilif alinir bende buna karsiyim. Gittim kaliteli dir diye 40 tl bayildim ufackk darbede b×ku yedi o yuzden yoksa buf aklimada var 50 tl mi neymiş daha onceden bilseydim buff siparis ederdim. Yani ön cam çizilmesin göruntu kirliliiği olmasın. O yüzden bu hepsiburadakiler kırılmaz cammı jelatinmi bilgisi olan yokmu beyler?

• Hepsine laf atmayayim ama çoğu hikaye. 40 ₺ vermissin dilin yanmış ama tek tavsiyem buff. Milyarlık telefona 59 lira kılıf + 40 lira cam al dağdan dağa at kurtarır seni :D selametle

• Buff aldım teşekkurler :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.