Şimdi Ara

Note 8 pro vs Mi 9t

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sitede satan arkadaşlardan mi 9t almak için neredeyese karar vermiştim.Ancak Note 8 pro kafamı çeliyor. Teknik özellkileri çok yakın epeyden karsilaştırdığımda note 8 pro nun puanı daha yüksek ve note 8 pro daha uygun fiyat olarak sitede 1600 civarına gördüm. Genel kullanım için alacağım, foto sosyal medya gibi kullanımım var. Oyun oynamam.Hangi telefonu sizce hangisini almalıyım.
    Desteginiz için teşekkür ederim.

• Sana kalmış ikiside güzel cihaz,benim tercihim n8p olurdu fiyattan ötürü
  • Hemen hemen aynı söylediğine göre n8p senin istediklerini sana daha az fiyatta verebilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim. iki arkadaşta aynı fikirde olduğuna göre Note 8 pro daha akıllıca.
  • İki teli almadan incele derim.Mi9t de amoled ekran var .Geçen gün arkadaşım note8 aldı pro olmayan ekranı iş görür fakat bir amoled değil .Bu sebeble bende mi9lite ve mi9t bakıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 8 Pro nun ön kemara Mi 9 T den iyi onun haricinde her şeyde Mi T9 üstün
  • Mi 9t de amoled ekran var. Daha iyi bir ekran teknolojisi anladığım kadarıyla fakat arada en az 500 tl fark var. Amoled ekran için değer mi bilmiyroum. Anladığım kadarıyla teknik özellikler neredeyse aynı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Redmi note 12 pro kamera sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.