Şimdi Ara

Note Book Sogutucu Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne kadar bütçen var?

O sorduğun modeli bir arkadşaım kullanıyordu. Hikaye bir ürün. Hiç performans alamadı.
  • Bu tür soğutucularda fan dan daha önemli bir durum daha var o da yapısı yani kastım plastik yapı yerine aliminyum yapıya yönelin aliminyum bütün ısıyı çeker ve yayar fan sayesinde dışarı atar ve soğutur ancak plastik soğutucularda böyle bir durum yok bölgesel serinleme sağlar o da pek fayda sağlamaz önerim aliminyum içerik kasalı bir soğutucu almanız ;) plastikler hikaye :)
  • aliminyum tek buyuk fanlı yuksek rpm li urun yok ?
  • ha bu arada butce cok az 20-25 tl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kimse yardımcı olmayacak mı?
  • ama tornado 750 rpm bu 2000?
  • benimde ihtiyacım var ama cooler master almayı düşünüyorum.
  • ZALMAN DAN BAŞKASI YAALAAN. İLLEDE ZALMAN İLLEDE ZALMAN BEN ALDIM 20 TL YE ADDİSON AMA KENDİNİ SOĞUTUYO SADECE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetix82 -- 8 Eylül 2011; 14:28:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thequaresma

quote:

Orijinalden alıntı: mah123ooo

http://www.hepsiburada.com/Liste/v-net-vnc-235u-160mm-blue-led-fan-2xusb-portswitch-notebook-sogutucu/ProductDetails.aspx?productId=bs130268&categoryId=106859

sunu buldum nasıl?

tx tornado bundan iyidir

Katılıyorum bence de tx tornado , Tornado da 20 , v-net de 16 cm fan var devrinin yüksek olmasının sebebi bu, fanın küçük olması , fan ebadı büyüdükçe rpm ve ses azalr ,üflediği hava artar. Git bak kontrol et notebook unla git notebook unu taşıması önemli ki taşır , taşıyosa al, fiyatı da iyi. Ben Tornado derim.

• şimdi sen o kadar bütçeyle soğutucu almaya kalkarsan çok yanlış bir şey yaparsın. 20-30 liraya aldığın soğutucu belki kendisini soğutur. hem ilk önce soğutucular hakkında bir araştırma yap. hemen öyle hazıra konma. ne kadar devirde ne kadar soğutur, hangi marka en iyi diye araştırma yap ve soğutucunun fiyatına göre belirlediğin o soğutucunun özelliklerinden düş ve arttırmış olduğun bütçene göre soğutucu al.
  • farklı bir yolda var: güzel bir bilgisayar fanı al notebookuna göre altından uyarla. biraz araştırma yaparsan bunun da nasıl yapılacağını anlarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.