Şimdi Ara

note II 4.3 guncellemesi geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hala kurmak yemedi. Tek korkum pil ömrü, yemişim görüntüyü.
    S3 te başıma geldi bunda temkinli davraniyim diyorum. Erteleyw erteleye bi hal oldum. Bilgilerinizi bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anti aliasing

quote:

Orijinalden alıntı: AERN

Henüz gelmedi 7 Mart tarihinde gelecekmiş.

Bu note 2 ye niye bu kadar geç geldi ki?

Adamlar iphone gibi direk işletim sistemini piyasaya sürmüyor her segmente göre değiştiriyor. O yüzden bu kadar geç geldi. Zaten iPhone'un en büyük problemide bu adam ios 7 yi sürdü 4 4s gibi telefonlarda yavaşlama meydana getirdi ama bunu samsung gibi bir üretici önceden düşündüğü için telefona göre geliştirtiyor/değiştirtiyor sürücüyü ve/veya işletim sistemini... Samsung bu konuda da çok iyi parayı resmen saçıyor google a :D ama misal en çok karşılaştırmayı lg g2 ve note 3 arasında yaptılar ilerde sıkıntı şöyle olacak lg g2 işletim sistemine para yatırmadığı için sıkıntılar çıkacak fakat aynı sıkıntılar samsung da olmayacak (bkz android 4.3 galaxy s2 güncellemesi)

• AERN A kullanıcısına yanıt
    @AERN

Dostum bunun coklu pencere ozelligi acilmiyor. Koyu yesil gosteriyor surekli.

@ilk3r.s

Dostum bugun deniyim sarjini sana soylerim

• quote:

Orijinalden alıntı: cinemaker

Ya beyler klon imei note 2 ye güncelleme yapabilir miyim bekliyorum ikinci soruşum bu lütfen yardım

Baska bir forumda

quote:

merhaba arkadaslar.
    Abim arabistandan bir tane s3 getirdi telefonu herhangi bir telefoncuda actırdık(imei klonlamıs vs) telefon 1-2 ay calıstı daha sonra mobil interneti kullanamamaya basladık. Sorun operatorden degildi. Sorunun yazılımdan oldugunu soylediler. Bende kendim telefonu odin ile 4.2.2 sürümüne güncelledim hay yapmaz olaydım. Telefonuma artık çagrı gelmiyor, arama yapmıyor, mesaj gelmiyor, mesaj atmıyor, mobil internete girmiyor yani kısacası sebeke ozelliklerinin hicbiri kullanılmıyor.
    Telefonuma ne olmus olabilir, çözümü varmıdır, nasıl yapılır?
    Tesekkür ederim.

Yaziyor. Bence yapmamalisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilk3r.s

Hala kurmak yemedi. Tek korkum pil ömrü, yemişim görüntüyü.
    S3 te başıma geldi bunda temkinli davraniyim diyorum. Erteleyw erteleye bi hal oldum. Bilgilerinizi bekliyoruz.

Sabah saat 8.45te sarjdan cikardim cihazi saat 15.15 olmus sarj yuzdesi 29 biraz fazla harciyi gibi gorunsede kalktigimdan beri mobil veri kapatmadim desem dogrudur + baglanilabilir ve tasinilabilr wi-fi alaninida bazi zamanlarda actim. Bence en buyuk +sı klavyede tuslarin birbirinddn ayrilmasi olmus. Yazarken hata yapma riskini en aza indiriyor . Bazi uygulamalarda yuklendi KNOX, Group Play, Drive, Play oyunlar gibi uygulamalar geldi. Ve ek olarak screen mirroring diye bi ozellik geldi (daha once var olabilir emin degilim). Bide cihaz galaxy gear ile uyumlu oldu. . Ayarlar bolumu degisti ve yeni font eklendi. Ben begendim kisaca. Forumda bir arkadas guncellemeyi 27 Aralikta yapmis. Keske bende deneseydim guncellemeyi ama neyse kavustuk sonunda . Cihazi guncellediginde coklu pencere ozelligini kullanamayabilirsin. Ayarlar > Cihazim > Ekran > Ana ekran modu ordan Standart Modu isaretledigin zaman coklu pencereyi kullanabiliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Candance

quote:

Orijinalden alıntı: ilk3r.s

Hala kurmak yemedi. Tek korkum pil ömrü, yemişim görüntüyü.

Sabah saat 8.45te sarjdan cikardim cihazi saat 15.15 olmus sarj yuzdesi 29 biraz fazla harciyi gibi gorunsede kalktigimdan beri mobil veri kapatmadim desem dogrudur + baglanilabilir ve tasinilabilr wi-fi alaninida bazi zamanlarda actim. Bence en buyuk +sı klavyede tuslarin birbirinddn ayrilmasi olmus. Yazarken hata yapma riskini en aza indiriyor . Bazi uygulamalarda yuklendi KNOX, Group Play, Drive, Play oyunlar gibi uygulamalar geldi. Ve ek olarak screen mirroring diye bi ozellik geldi (daha once var olabilir emin degilim). Bide cihaz galaxy gear ile uyumlu oldu. . Ayarlar bolumu degisti ve yeni font eklendi. Ben begendim kisaca. Forumda bir arkadas guncellemeyi 27 Aralikta yapmis. Keske bende deneseydim guncellemeyi ama neyse kavustuk sonunda . Cihazi guncellediginde coklu pencere ozelligini kullanamayabilirsin. Ayarlar > Cihazim > Ekran > Ana ekran modu ordan Standart Modu isaretledigin zaman coklu pencereyi kullanabiliyorsunuz

Eyvallah teşekkür ederim. Benc eçok fazla harcamış yahu. Ben de 7.45 te çıkartıyorum wi-fi sürekli açık 3 e kadar oyun oynamazsam geceye kadar götürür. Oyunl beraber 1-2 saatte anca biter 4e doğru. :) Biraz daha dursun yukarıda hazır şekilde. İyice okuduktan sonra kur a basarım :D

• Candance kullanıcısına yanıt
    Geri tuşuna sürekli bastınız mı ? Çoklu pencere aktif mi ?
  • AERN A kullanıcısına yanıt
    Basmadim. Ayarlardan bi ayar yaptim. Acildi coklu ekran.

• Candance kullanıcısına yanıt
    Anladım, sorun çözüldüğüne sevindim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.