Şimdi Ara

Note II veya Note III alacağım 860 lira fark ediyor, sizce değer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 sene önce Nokia N8 aldım ve tekrardan telefon alma imkanım olmadığından 3 sene boyunca zorla kullandım ve şimdi yeni bir telefon alacağım ve bunu Tarifeme ek ücret ödeyerek alacağım, Alacağım telefon Note II veya Note III ikisi arasında 860 lira fark var sizce bu farka değer mi ? Şimdiden vereceğiniz cevaplara teşekkür ederim, hayırlı bayramlar.

• Uzun süre elden çıkarmayı düşünmüyorsan değmez aslında. Daha önce Note 2 kullanıyordum, şimdi de Note 3 kullanıyorum. İkisi arasında kamera, çözünürlük (ki çözünürlük cidden çok iyi derecede ve oldukça fark ediyor ikisi arasında) ve boyut dışında (aslında 0,2 inç bi fark ama hem çözünürlüğün yüksek olmasından hem de Note 3'ün çerçevesinin ince olmasından kaynaklı ekran daha büyük geliyor) pek fark yok.
    Bundan 3-4 sene sonra Note 2'yi elden 100 liraya çıkaracaksan, Note 3'ü 150 liraya çıkarırsın. Aralarında çok az bir fark olur yani.
  • Teşekkür ederim hocam. 1 sefer alacağım uzun süre kullanacağım o çözünürlük farkına değer mi sizce o para ?
  • 860 lira vermek seni fazla zorlamayacaksa değer. Ama zorlayacaksa gerek yok.

Mesela Note 3 almak beni zorluyor, ama aldım, çünkü dayanamıyorum ben sürekli telefon değiştiririm :) Sende benim kafadaysan zaten ben alma desem de alacaksın, ama tam tersiyse gerek yok aslında.
    Güzel olmasına güzel telefon, şimdiye kadar kullandığım en iyi telefon diyebilirim rahatlıkla. Elimden HTC, Samsung, Nokia bir sürü telefon geçti ama en çok bunu sevdim. Belki de sevmek zorundayımdır o kadar para bayıldıktan sonra :D
  • o zaman note 3 alıyorum :) istediğim cevap tam olarak buydu teşekkür ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer bütçenizde bir sıkıntı yoksa bir ileri düzey telefonu almak her açıdan daha mantıklı gibi duruyor.

Şuan Note 2 sahibi olarak, Note 3 çıkmasına rağmen hiç ilgimi çekmedi. Bunu satayımda Note 3 alayım gibi bir düşüncemde kesinlikle olmadı, zaten bana masraftan başka bir şey olmaz sanırım.

Ben Note2 aldığım sırada S4 ile arasında 500 TL fark olmasına karşın Note 2'yi tercih ettim.

Şahsen seçim size kalmış. Her iki telefonda sizi uzun süre götürür. Tekrar ediyorum bütçe sıkıntınız yoksa eğer, verdiğiniz fark için hiç bir zaman pişman etmeyecek olan Note 3'ü seçmeniz daha yerinde olacaktır.
  • hayırlı bayramlar tarifeye ek olarak fazla pahalı olmazmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

hayırlı bayramlar tarifeye ek olarak fazla pahalı olmazmı

Aynen öeyle oluyor.
    Madem 24 taksite böldüreceksin, ayda 100-110 lirayı gözden çıkaracaksın, git o zaman Samsung bayiden al 2200 liraya derler adama.
    Aveadan 2400'e mal oldu bana.

Şöyle de bir kazık atıyorlar: Atıyorum elime para geçti ve gidip telefon borcunu yatırıp kurtulmak istiyorum. O zaman diyorlar ki gel kardeşim, sana bir güzel 2700 küsür lirayı geçirelim için rahatlasın.

Bana kalırsa herhangi bir hat üzerinden tarifeye ek almayın, tabi kredi kartınız ve yeterli limiti varsa. Bu kadar yazdım ama benim kredi kartımın limiti yetmediği için Avea'dan aldım aslında :D
  • para varsa note3 karar vermek kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: udjat

quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

hayırlı bayramlar tarifeye ek olarak fazla pahalı olmazmı

Aynen öeyle oluyor.
    Madem 24 taksite böldüreceksin, ayda 100-110 lirayı gözden çıkaracaksın, git o zaman Samsung bayiden al 2200 liraya derler adama.
    Aveadan 2400'e mal oldu bana.

Şöyle de bir kazık atıyorlar: Atıyorum elime para geçti ve gidip telefon borcunu yatırıp kurtulmak istiyorum. O zaman diyorlar ki gel kardeşim, sana bir güzel 2700 küsür lirayı geçirelim için rahatlasın.

Bana kalırsa herhangi bir hat üzerinden tarifeye ek almayın, tabi kredi kartınız ve yeterli limiti varsa. Bu kadar yazdım ama benim kredi kartımın limiti yetmediği için Avea'dan aldım aslında :D

çok teklonoji manyağıyız mağlesef bende 925 alacaktım net 1000 tl fazla operatör fiyatı kredi kartı yetmeyenler için işin kolayı böyle oluyor

• Ortak sorunumuzda zaten ya limitimiz yetmiyor yada kredi kartımız yok, 2200 lira normal fiyatı 2600 24 taksitli AVEAdan alınan fiyat 24 taksit için 400 lira bence çok büyük bir rakam değil ancak 3000 lira limiti olan bi kredi kartım olsaydı emin olun bende direk gider 2200 olanı alırdım. Pazartesi gelecek telefonum dün siparişini verdim. Daha önce aynı yöntemle 1500 liraya NOKİA N8 almıştım şimdi 250 lira vermiyorlar ama 3 sene kullandım telefonu istesem bi 3 sene daha kullanırım, o yüzden pişman olacağımı sanmıyorum, asıl merak ettiğim konu NOTE II ile NOTE III arasında 850 liralık farkın normal olup olmadığıydı, ilgilenen herkese teşekkür ediyorum.
  • Note 3 Samsung bayilerinde ve Mediamarkt'ta 2000 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysff_srdr

Note 3 Samsung bayilerinde ve Mediamarkt'ta 2000 lira.

Farkındayım bunun ancak gidip 2000 lira verme imkanım yok yada 2000 lira limiti olan bir kartım yok, burada zaten ben bunu sormadım olay farklı bı boyuta geldi. Sormak istediğim note 2 ile note 3 arasında bu kadar fark var değer mi değmez m diye sordum. Yoksa 1900 lirayada buldum zaten ben telefonu.
  • limitin yoksa gelirin de buna müsait değildir diyebilir miyiz? eğer öyleyse birazcık düşünmek bence akıllıca olur..
  • 1984 kullanıcısına yanıt
    Gelirim müsait aylık net 900 lira gelirim var ama bu gidip bi telefonu 2.200 verip alabileceğim anlamına gelmiyor, taksit taksit alabilirim ve bu benim için bir sorun oluşturmaz.Taksit taksit almak için bir kredi kartım yok o yüzden faturaya ek almayı tercih ettim ve ben bundan hiç pişman değilim daha önce bu yöntemle başka bir telefon almıştım ve benim için bir sorun teşkil etmedi. O yüzden yarın gidip alacağım inşallah, herkese vermiş olduğu cevaplardan ötürü teşekkür ederim.. Allaha emanet olun :)
  • Kesinlikle değmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.