Şimdi Ara

NOTE III AÇILMIYOR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.1 ay kadar önce almış aldığım Note III telefonum dün akşam sebepsiz yere kendini kapattı ve tekrar açmaya çalıştığımda,sadece açılma ekranı geliyor kapanıyor daha sonra ise açılma ekranı açılıp kapanmaya başlıyor. Samsung çağrı merkezi ile iletişime geçtiğim zaman büyük ihtimal yazılımsal dediler.Hard reset atsam mı diye düşünüyorum? Ama sarjım %10 falandı.garanti kapsamını falan etkiler mi bilmiyorum ne yapsam?

• Muhtemelen yazımlımsal ancak riske girmek yerine servise göndermek çok daha mantıklı.
  • Recovery'den Wipe Data/Factory Reset yapın, çözülmezse Odin amca size el sallıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada, ne yaparken kapandı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçbir şey ya benimde kafama takılan o.telefonu aldım elime sarjıma baktım %14 kadardı ardından kendini kapattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmtGul

hiçbir şey ya benimde kafama takılan o.telefonu aldım elime sarjıma baktım %14 kadardı ardından kendini kapattı.

root etmediniz değil mi ?
  • benim note 3 te patladı ama yazı çıkmıyor direk gitti tüm tel benimki yazılımsal ama anakartı yaktığı için donanımsala dönüşüyor sizinki sadece yazılımsaldır merak etmeyin hiç odin vesayre ile uğraşmayın verin garantiye yapsınlar beklemek istemiyorsanız odin kullanmayı ve gerekli dosyaları net üzerinden bulabilirsiniz
  • Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ediyorum.root işlemi ile falan uğraşmadım direk garantiye gönderdim daha sağlıklı olur diye düşünüyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.