Şimdi Ara

Note10.1 mi xperia tablet z mi ipad 4 mü asus transformer pad mi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sizce hangisi ? ders çalışırken not almak istiyorum ama tabletimin hızlı ve güzel olmasını da istiyorum intarnete hızlı girsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemen99 -- 5 Eylül 2013; 0:36:48 >

• egemen99 E kullanıcısına yanıt
    Not almak istiyorsan herhalde en mantıklısı note 10.1, kaleminden dolayı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Not almak istiyorsan herhalde en mantıklısı note 10.1, kaleminden dolayı...

hocam sırf kalem için de düşük performansı yaşamak saçma geliyor biraz bana haksız mıyım ?
    Düşük performans? Note 10.1 o kadar da fena olmamalı diycem, kullanmadım sonuçta...

Eğer bütçen müsaitse ve vaktin varsa yeni Galaxy Note 10.1 açıklandı.

Tablet 2560 x 1600 WQXGA Super clear LCD ekranı, 1.9GHz Exynos 5 sekiz çekirdekli işlemcisi ve 3GB RAM olacak, bunlar wifi ve wifi&3g olan model için bir de wifi&lte modeli olacakmış 2.3GHz dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemcili...
  • quote:

Düşük performans? Note 10.1 o kadar da fena olmamalı diycem, kullanmadım sonuçta...

Eğer bütçen müsaitse ve vaktin varsa yeni Galaxy Note 10.1 açıklandı.

Tablet 2560 x 1600 WQXGA Super clear LCD ekranı, 1.9GHz Exynos 5 sekiz çekirdekli işlemcisi ve 3GB RAM olacak, bunlar wifi ve wifi&3g olan model için bir de wifi<e modeli olacakmış 2.3GHz dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemcili...

hocam fiyatı ne kadardır videolarını izlediğimde note un ekranı xperia tablet z nin yanında çok düşük kalıyor
    Bu yeni modeli ay sonu veya ekim sonu satışı başlayacakmış... Bizde ne zaman satılır bilmiyorum fiyatı da daha belli değil...
    Xperia tablet z'nin ekranı daha iyidir sonuçta fhd, eski note 10.1 ile karşılaştırmak doğru olmaz.
  • quote:

Bu yeni modeli ay sonu veya ekim sonu satışı başlayacakmış... Bizde ne zaman satılır bilmiyorum fiyatı da daha belli değil...
    Xperia tablet z'nin ekranı daha iyidir sonuçta fhd, eski note 10.1 ile karşılaştırmak doğru olmaz.

Peki hocam çok teşekkür ederim sınırım 1.750 inşallah uygun bir fiyata çıkar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Oralara ulaşmaz umarım... :)
    Aslında çok güzel bir cihaz, tam bir performans canavarı olur gibime geliyor...
    Ben film seyretmek için bir tane ucuz çin malı birşeyler almayı düşünüyorum... Ama sağlam bir cihaz olarak bunu almak isterdim doğrusu...
  • Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim hocam ipad 4 wifi cellcular aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemen99 -- 7 Ekim 2013; 22:59:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.