Şimdi Ara

NOTE2 ?NOTE3BEKLEMEK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba arkadaşlar size bir şey danışıcam şuan calısıyorum 15 gun sonra ayım doluyor ve maaşımı alıcam aklımda kesınlıkle note 2 almak var ama şimdi note 3 cıkarsa note2nın fıyatı dusermı? ve note3 kaç lırayla kapıyı açar? note 2 daha bu sene içersinde fiyat düşermi? sizce 2.5 ay daha beklemelımıyım? note 2 teknosadan veya vatandan alıcam alırsam

• max verırsem 1500 ama olurda note3 2000 olursa note 3 alırım sızce?ama note 3 alırsam bence beklemem lazım 6 aya 300 lıra duşebiliyor
  • ????
  • arkadaslar yardımcı olur musunuz?
  • bana göre 2.5 ay bekleyip kaynağınızı daha da büyütüp uygun bir kampanyadan Galaxy note 3 almanız daha iyi gibi, bende note 1 var şuan ve note 2 ile dağlar kadar fark var, yeni teknoloji her zaman iyidir, batarya ömrü olsun, hız, ram, bence verdiğiniz paranın hakkını tam olarak alırsınız. iyi günler
  • normalde bende note 2 alacaktım note 3 ün erken çıkma ihtimali var diye yazıldı edildi o yüzden bekliyorum.note2 alsam note 3 ü almadım diye hayıflanacağıma bekleyeyim diyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama note 3 yuksek mevlayla cıkar sonra da 4-5 ay sonra normal olarak düşer fiyatı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 5C 16GB PEMBE
    6 yıl önce açıldı
    Tertemiz Redmi Note 7s
    5 yıl önce açıldı
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende note2 alacaktım vazgeçip ikinci el bir tane s2 aldım. Note3 çıkana kadar idare edeceğim bununla. Kesinlikle Note3 çıkınca dünyanın en iyi telefonu olarak çıkacak. Note2'nin fiyatı belli ve pahalı. 2. el satanlar burnundan kıl aldırmıyor 1000 liradan aşağı adam akıllı birşey neredeyse hiç yok. Kesinlikle note3'ü beklemelisin derim. Eğer note2 alacaksan bile note3'ün çıkmasını bekle 1000 lira verme note2'ye. İki üç aydan ellerinde 1400 liraya aldıkları note2'ye 1250 lira isteyenler allah rızası için 750 liraya note2 mi alın ilanı açmaya başlayacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRAT_G_

Bende note2 alacaktım vazgeçip ikinci el bir tane s2 aldım. Note3 çıkana kadar idare edeceğim bununla. Kesinlikle Note3 çıkınca dünyanın en iyi telefonu olarak çıkacak. Note2'nin fiyatı belli ve pahalı. 2. el satanlar burnundan kıl aldırmıyor 1000 liradan aşağı adam akıllı birşey neredeyse hiç yok. Kesinlikle note3'ü beklemelisin derim. Eğer note2 alacaksan bile note3'ün çıkmasını bekle 1000 lira verme note2'ye. İki üç aydan ellerinde 1400 liraya aldıkları note2'ye 1250 lira isteyenler allah rızası için 750 liraya note2 mi alın ilanı açmaya başlayacaklar

o zaman en mantıklısı beklemek olucak ama 2bucuktan acarsa 4-5aya 2000e ıner uzulurum:()

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.