Bildirim
notebook
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
asus notebook serisi iyi. centrino 1.7 veya p4 2.8-3.0 işlemcili 64 ati mobility radeon ekran kartlı al. -
onerin için saol biraz arastiriim onu -
varmı ki arekadaşlar kötü bir notebook almak istiyorum şeklinde mesela...yok yavrum hepsi iyi sana göre notebook yok....
şaka bir yana dostum toshibadan şaşma.... -
hayu ben naapcam anlamadım
bi arkta toshiba yı salla gitsin dedi ??? -
bencede toshiba al güzel makina -
salla gitsin yani salla bak taş gibidir demek istemiştir.... -
toshiba da iyi marka onuda düşünebilirsin -
En kralı bence o yani sony de var tabiki ama Toshiba -
sony ler biraz kazıkk
ornegin toshiba dan alıcagım 3 milyalık makinayı sony de 4-5 hatta 6-7 milyara bulabiliosun ?? -
-
Asus mc6w .Kardeş bunu al 100 milyona da kingston 256 mb ram al.Hem ekran kartı 128 mb ye çıkar hemde ramin de artar.Süper oluyo o zaman.Bilgisyarda fifa 2005 ve nfs undergroundu sorunssuz çalıştırıyo ve grafiklerde mükemmel.Toplam mailyetide yaklaşık.1800 dolar olur kdv dahil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pmptrmstt -- 2 Kasım 2004, 20:45:56 > -
arkadsım bide bana notebooklarda degiştirebildiimiz parcaları soyleye bilir misin ??
+tv kartı takabilioruz dimi ?? -
tbikide tv kartını usb olarak takabilirsin. ayrıca hdd ve raminide deiştirebilirsn -
ekran kartı deigmiomu peki ? -
yakında değişecek. nvidia bunun üzerine çalışıyor -
şu anda deişmior ama umutcanın dediği gibi yakında deişmesi için çalışmalar devam edior -
hmm ne onerirsiniz peki ? -
şimdi alacaksan ekran kartı iyi olsun ram i falan sonradan yükseltebilirsin -
bende toshiba dien arkadaşlarakatılıyorum
Benzer içerikler
- faturalı hat taahhüt bitince ne olur
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- iphone kişileri sime aktarma
- kayıtlı olmayan numaraları engelleme
- stereo ses nedir
- firmware nedir
- küfür edince elektrik çarpan bileklik
- exynos 1480
- dimensity 8400
- telefon hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X