Şimdi Ara

Notebook 2.HDD Boot Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorunum şu şekilde packard bell easynote tv11hc-600tk notebook'um var. Notebook'uma ssd aldım, üzerinden çıkan hdd yi ise hdd caddy ile dvd-rw söküp taktım. Yalnız notebook bios ta boot kısmında kendi üzerinde çıkan hdd yi görüyor. Ssd yi birincil olarak boot etmiyor.Hdd caddy söktüğümde ssd yi direk boot ederek açıyor, ikisi birlikte olduğunda üzerinden çıkan hdd yi boot etmeye çalışıyor. F12 ile boot ekranında ssd yi seçerek windowsu açabiliyorum. Araştırdım biraz ama bir çözüm bulamadım. Ssd yi birincil olarak nasıl boot edebilirim. Biosta boot ekranında hdd seçimi yapamıyorum. Bu sorunla karşılaşan ya da fikri olan arkadaşlardan yardım istiyorum.
    Notebook 2.HDD Boot SorunuNotebook 2.HDD Boot Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zfr.06 -- 15 Eylül 2017; 3:45:20 >

• ssd yi dvd nin yerine takmayı dene

normalde hdd sıralaması olması lazım.
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    Onu denemiştim ama sonuç aynı malesef
  • Notebook 2.HDD Boot Sorunu

Ön yükleme ekranında dediğiniz gibi varsayılan os olarak görünüyor. Bir işlem yapmadım varsayılan olarak seçiliymiş. Şöyle bir durum var notebook'u şimdi açtım direk ssd den açıldı windows, denemek için restart attım yine diğer hdd yi boot etmeye çalışıyor. Diğer hdd de os olmadığı için grub rescue hatası veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zfr.06 -- 15 Eylül 2017; 13:9:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.