Yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Düzce'de okuyorum ve yurtta kalıyorum. Hem bilgisayar bölümü okuduğum için derslerimde gerekiyor hem de vakit geçirmek, oyun oynamak için bi bilgisayara ihtiyacım var. Teknosa'da uzun bir süredir bir notebook'a bakıyorum Casper Nirvana. Ama casper olduğu için almak istemiyorum. Kimle konuşsam casper notebookları'nın garanti süresi bitmesine yakın ısınmaya başladıklarını söylüyor tavsiye etmiyor kimse. Bir yandan da bu fiyata bundan daha iyi bi notebook yok şu an.
Ürünün Fiyatı : 4,999 TL'den > 3.299'TL'ye düştü.
Ürünün Özellikleri şöyle :
Ekran Boyutu : 15.6 '' Ram : 8 GB DDR4-SDRAM İşlemci : 8. nesil Intel® Core™ i5-8250U (6MB Cache, 1.6GHz) 3,40 ghz İşlemci Çekirdek Sayısı : 4 Pil : 4090 mAh Depolama Kapasitesi : 1000 GB HDD On-board grafik adaptör modeli : Intel® UHD Graphics 620 Farklı grafik adaptör modeli : NVIDIA GeForce 940MX GDDR5 Ayrık grafik bağdaştırıcı belleği : 2 GB Windows 10 Home 64-bit
hocam 940mx 720p de baya iyi oyun çalıştırır. özellikler fena değil tek eksik ssd olmaması. casper konusunda yorum yapmayacağım oda arkadaşımın casper bilgisayarı var klavyenin 6-7 tuşu çalışmıyor, alalı 2 sene olmuş. yani fiyatına baya iyi.
hiimesdeath
kullanıcısına yanıt
940mx mi kaldı hocam
gen2G
kullanıcısına yanıt
3000 liraya 2080ti mı alacaktık
hiimesdeath
kullanıcısına yanıt
benim ağzımdan oyle bir laf mı çıktı?
gen2G
kullanıcısına yanıt
yo sadece soru sordum