Şimdi Ara

Notebook alacam yardım edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar notebook almayı düşünüyorum. Olmasını istediğim özellikler şunlar ; 320gb - 500 gb harddisk , intel core i3 işlmci , win 8 , bluetooth , wifi , usb 3.0 bide numerik klavye arkadaşlar bu özellikler olursa iyi olur.
    Bunlarla birlikte ucuz olsun , kullanışlı olsun , ve şu markalar arasından olursa çok iyi olur diğer markaları pek sevmiyorumda = exper , casper , toshiba , samsung , (msi de olabilir ama freedos olmasın ltfn)...

Aradığım özellikler bunlar ben ilk başta iki tane buldum ikisindede tüm özellikler vardı ama malesef iki üründe tükendi :( Şimdi bakıyorum mesela tüm özellikler istediğim gibi ama numerik yani sağ tarafta sayılar vs bölümü yok ama ben diğer taraftan yazmaya alışkın olmadığım için bana sürekli zorluk çektirecek yani boşuna almak istemiyorum onları...Bide ucuz olsun demiştim ya şimdi bnm şuanki bilgisayarın özellikleri pek iyi sayılmaz ama şimdiye kadar öyle oyunlar indirdimki :D yani buna kıyasla tavsiye edeceğiniz notebook 1000 tl yi geçmezse sevinirim , yardımcı olursanız teşekkürler...

• süper ama keşke numerik klavyede olsa
  • yaw 900 lira olsun numerik olsun
  • lenovo i3 ve numerik olarak daha iyi seçenek söyliyim

http://www.notebookadresi.com/lenovo_ideapad_g580_59372942__notebook
  • saol kardeşim güzel bilgisayar ama free dos malesef :) aradığım özelliklerde bilgisayar buldum inş. ben alana kadar oda bitmez xd çünkü yılbaşında alacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop tavsiye lütfen
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.