Şimdi Ara

notebook alayım ama hangisini?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar notebook almak istiyorum ama kararsızım yani 3-4 tane seçenek var ama hangisi.DATRON TWM CORE DUO T2050 - ACER 5101 - MSI S 430 - FUJİYSU Siemens pa 510 bunlardan hangisini alayım fiyatı 1.500 YTL'yi geçmesin.MSI Ağır basıyor ama ekran 14" o kötü yanı (mı? acaba) datron çift çekirdekli olması bakımından istiyorum - Acer 5101 de çok hoş - Fujitsu amd çift çekirdek ama her nedense herkes onu alma bozuluyor diyor ne almalıyım yardım lütfen.

• bu acer 5101 e hakaret sayılır
  • acer 5101 gerçekten iyimi MSI S 430 Nasıl
  • hepinize slmlar arkadaşlar.

ben bir notebook almak istiyorum ama pek fazla bilgim yok.
    araştırdım ve bana en uygun olarak "TOSHIBA SATELLITE A110-293"buldum.
    sizce nasıl bi alet?

kısaca özellikleri..

Intel Centrino Duo Mobile Teknolojisi, Intel Core Solo ilemci T1350 - 1.86 GHz, 533 MHz Front Side Bus, 2 MB 2. seviye n bellek, Intel 945PM Express Chipset, Intel Pro/Wireless 3945ABG Network Balant
    *
    Windows XP Home Edition (Trke/ngilizce)
    *
    15.4'' TruBrite WXGA TFT ekran (1280 x 800 piksel)
    *
    80 GB (5.400 rpm) S-ATA Sabit Disk
    *
    512 MB DDR2 RAM - Max. 4096 MB (533 MHz)
    *
    Mobile Intel 945 GM Express chipset, max. 128 MB DDR2 Video RAM
    *
    DVD Super Multi Drive (Double Layer)
    *
    Ethernet LAN 10/100, Uluslararas V.90 modem (V.92 ready)
    *
    Wireless LAN (802.11 a/b/g)
    *
    Toshiba Bass Enhanced Sound System ile SRS TruSurround XT Sistem, SRS WOW, 16-bit stereo
    *
    HD Audio
    *
    Q Klavye, TouchPad mouse
    *
    Lithium-ion pil, 3:36 saate kadar pil mr
    *
    360 x 263 x 38.5 mm.
    *
    2.7 kg.
    *
    2 Yl garanti
    *
    Tama antas, Snrsz Anti-virs paketi (Computer Associates E-trust)
    Balantlar:
    DC-in, harici monitor, ext. mikrofon, kulaklk (stereo), RJ-11, RJ-45, TV-out (s-video), i.LINK, 6-in-1 Media Card Slot, 3 x USB 2.0, 1 x PC Card Type II PCMCIA

Yazlmlar:

Toshiba Disc Creator, Toshiba zooming utility, Toshiba ConfigFree, InterVideo WinDVD Creator, Toshiba Summit, Connectivity Doctor, MS Office One Note 2003

• ACER 5101 DEN ŞAŞMAYIN ARKADAŞLAR
  • iyi de niye acer MSI S430 kötümü sizce - datronda söylrediğim model çift çekirdekli ve 80 gb bunlar kötümü sizce?
  • acer 5101
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dell inspiron 6400 e bakmalısın. sanırım TR de fiyatı 1500 falan... datron da ne? kim o?
    DELL DELL DELL

unuttum,

oncelikle 1.500 ytl az para değil. bunun için acele etmemelisin kimse parayı sokakra bulmuyor bulmus olsan bile bir daha bulamazsın. verdiğin markalar iyi guzel ama asıl önemli olan bu markaların garanti kapsamları??? 1500 ytl verip ALLAH göstermesin bilgisayarın bozuldugu zaman sana yardımcı olmayacak bir firmadan alışveriş yapmanın anlamıyok. sadece 3 markada takılıp kalma.
    aldığın bilgisayarda, kablosuz ağ, bluetooth olması, pilinin ne kadar sure dayandığı, çok önemlidir bir şeyi bir defa alırsın laptop klavye yada fare gibi bir şey değildir her istediğinde değiştirme imkanın olsun. bir bakıma evlilik gibidir. karını seçerken ne kadar dikkatli olursan, ince eleyip sık dokursan laptop alırkende bu geçerli.
    gold bilgisayarda dell inspiron 6400 peşin fiyatına 1500 ytl ye falan denk geliyordu.

laptop u ne için aldığın çok önemli! oyun oynamak gibi bir düşüncen varsa bence laptop falan alma.

acele etme... 2 gün daha geç al ama iyisini al sonradan pişman olmaman için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilsunti -- 30 Ocak 2007; 20:19:45 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.