Şimdi Ara

notebook alcam yorumlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NOT:ADMİNDEN RİCAM BEN BAŞLIGI OKUMADIGIM İÇİN BURAYA(yanlış yere) KONUYU AÇMIŞIM LÜTFEN BUNU SİLİN

Konyu buraya aldım :http://forum.donanimhaber.com/m_14741799/mpage_10/key_//tm.htm#15397836

selam
    notebook almayı planlıyorum hatta çok istiyorum :)
    bi kaç model var kafamda sizlerinde görüşlerini almak istedim,
    şimdiden teşekkürler...
    Acer
    1. ACER TM4233WLMi, Core 2 Duo 1.66Ghz, 15.4"TFT WXGA, 1GB, 100GB, DVD-RW, XPH TR 1.436,21 YTL

ilk sorum şu ekran parlak mat açıklamada bişey demiyo, ekranın mat olması ile parlak olması çok fark ediyomu?
    ikincisi forumlarda acerların bir yıl sonunda menteşelrinden çatladıgı sorunlarını okudum,sizlerdede bööle şeyler oldumu?

----------------------------------------------------------
    Datronlar
    2. Datronda bu iki model arasında kaldım tek fark ikincide harici 256 MB ekran kartı varDATRON TWM18Y86WC5L CD 1.86 1GB 120GB LNX 1.177 YTL INTEL GMA 950 128 MB - Paylaşımlı ekran kartı var

DATRON TWA18Y86WC5D CD 1.8 1GB 120GB FREEDOS 1.333,99 YTL Geforce harici ekran kartı var

ilk olarak datronun görünümü nasıl onu netteki resimlerden pek anlamadım bulundugum yerdede datron satan bi yer yoktu göremedim,datron kullanan varsa resimlerini gönderebilirmi ?

ikinci olarak bu forumda fanın çok gürültü çıkarttıgını okudum,diger datron kullanıcıları bu konuda ne der acaba, çünkü masaüstünden kurtulmak istememin en önemli nedenlerinden biri bu fan gürültüsü.

Üçüncü olarak datron kllananların genel olarak memnuniyetini sormak isterim.

----------------------------------------------------
    Bunun harici yukardaki linklerdeki aletleri inceleyip yorum yaparsanızda sevinirim :) Çok şey istiyorum biliyorum ama napayım :o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk_Kazan -- 28 Haziran 2007; 14:44:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.