Aliexpress Eksik İade
Merhaba, aliexpressten bir ürün aldım ve ürün çinde gümrükten geri döndü yani Türkiyeyedaha gelmeden iade gitti. Anlaşmazlık açtım, kabul ettiler ve ödeme tutarı 164.98tl olarak yani olamsı gereken şekilde sonuçlandı. Bu ödemenin 137.5 tl si ürün geri kalan da 28tl civarı Türkiyeye ödenecek gümrük ücretiydi. Ama bankaya sadece ürün ücreti olan 137.5 tl yattı.
Sorun şu aliexpresste müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum sadece bot var bottan canlı destege geçemedim.
:ikayet kısmı direk tartışmaya atıyor ki aliexpresse göre para geri ödendiği için kapalı tartışma oradanda ilerleyemiyorum.
Yani bu adamlara ulaşamıyorum. :ikayetvara baktım oradada benzer sorun yaşayanlar var.
Ne yapılabilir bi bardak su içmek dışında?
PTTCELL Kazıgına Gelmeyin
Evet iki yıldır bi olayı çözememiştim. Ama harika bi kazıklama yöntemi geliştirmişler.
PTTCell de iki adet taahüt var biri işbirlikleri denilen,digeride 12 ay taahüt indirimi.
Hile şöyle işliyor:
İşbirlikleri denilen firma sizi 12 ay taahüt dolmadan arıyor ve sizinle bi fiyatta anlaşıyor. Ancak 12 ay taahüt dolmadıgı için(işbirlikçileri indirimi) verilen fiyatta 2 kez iş birlikçileri indirimi ve 12 ay taahüt indirimi oluyor. Siz ise bunu 12 ay boyunca olacak fiyat sanıyosunuz sandırılıyorsunuz. Neyse 3 ay sonra bi bakıyısunuz anlaşılandan fazla fatura geliyor. Aradıgınızda bu açıklama ise bir önceki yılın işbirlikçiler indirimi bittiği için faturanız arttı oluyor yani aldatıldık.
Daha iyi si de var. Siz işbirlikçiler tarafından daha erken arandıgınız için iki taaahüt arası açılıyor. Yani 12 ay taahüt ocakta , işbirlikçiler taahütü agustosta oluyor. Ne kötülüğü var derseniz, taahütün biri bitsede ayrılacagınız zaman diğerinden altı ay oldugu için iyi bi ceza fatura ödüyorsunuz.
PTTCell deneyimin bu. Buraya not.
Fiyatlar Arrtı
Az Önce gelen mesaj ile
Sayın Abonemiz, Altyapı/Erişim, Enflasyon, Döviz Artışı ve benzeri zorunlu maliyet artışları nedeniyle 1 Mart 2021'den itibaren geçerli olmak üzere kullanmakta olduğunuz (Speedmax Avantaj Smart) tarife fiyatını 63 TL olarak kullanmaya devam edebileceksiniz ancak 100 GB kota ve ek kota aşımlarında 76 TL olan tavan fiyat 86 TL olarak güncellenmiştir. Sonraki 15 ay boyunca fiyat değişikliği yapmayacağımızı da bildirmek isteriz. Bu değişikliği anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. B038
Hayırlı İşler...
Dijital Platformlar Evdekal'a Destek Vermeli
|
Kimya Sorularınızı Cevaplıyorum
|
notebook alcam yorumlarınızı bekliyorum
|
100Mb Ücretsiz Cpanel hosting
|
Meslek: Kimya Öğretmeni
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 141
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.543 (Bu ay: 29)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 64 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic