Şimdi Ara

100Mb Ücretsiz Cpanel hosting

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ücretsiz alan vermem için bile bu kadar laf ettiniz ya teklif geri alındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk_Kazan -- 11 Eylül 2005, 21:56:19 >

• arkadaş kendini tanıtır mısın? hangi firmadansın? sitenin linki ne-re-de? iyi yaw önüne gelen pat diye topic açsın. özelime mailime bilmem neyimle irtibata geçsin yok öyle herşeyin adabı var. kusura bakma seni tanımıyorum ama bir sürü insan gelip böyle yapıyor kişilere değil yapılan davranışlaradır tepkim
  • ben burda kimseye bi şey satmıyorum sadece isteyene ücretsiz yer sağlıyorum...
    İsteyen gelir.
    Geleninde kaybedecegi bi şey yok çünkü ücretsiz
    server su an gazzinde merak ediyorsan,
    sitemizin tasarımı su an suruyor,
    ve reklam olsun diye böyle işe girdim,
    çünkü ilerde bu siteler benim referanslarım olacak...

Hiç free host aradınızmı onuda bilmiyorum
    ama yurtdışında ücretsiz alan saglayan forumlarda istekler genelde bu şekilde pm ile olur...
    örnek :http://freewebspace.net/forums/ a bakabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk_Kazan -- 11 Eylül 2005, 21:43:25 >
  • valla kim oldugunu bilmeden kimse sana güvenmez
  • inmisin cinmisin sen kimsin???
  • sorun değil bende dostum cuma ya kadar bu teklif geçerli cuma günü link ve istediginiz bilgileri veririm ama o zamanki paketlerde ücretli olur...
    Ha sizin için bi şey değişmez o zamanda diyeceginiz evet her şey var ama biz sana niye güvenelim olur,
    bi çok forumda yeni biri eklediginde hep fix aynı şey oluyor direk adama aynı muamele yapılıyor...
    Her neyse...

Merak ediyorsanda cinim
  • arkadaş sana ne yazmışım sen ne cevap vermişsin! mübarek insan kendini tanıt hele arkadaşında dediği gibi haa tanıtmayacaksan ve en azından sitenin adını yaz. siteni söyle sana kim olduğunu söylim? 2. postunu o şekilde atacağına kendini şöyle tanıtsaydın ilk mesajımı silecektim. Anlıyorum ki karşımda 18 yaşından küçük bir çocuk var.(büyük ihtimal) eğer kendini gizlemek istiyorsan git milletin pmlerine teker teker at. Bu kadar milleti topice niye çekiyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Hosting Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yazdıgımı okumuyosunuz site suan yapılıyor cuma yayında olacak diyorum link yaz diyosun. vaz geçtim kimseye yaranılmaz teklifimi de çekiyorum. Yaşımda herşeyine iddaya varım senden büyüktür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk_Kazan -- 11 Eylül 2005, 22:01:56 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.