Şimdi Ara

Notebook Alıcam Araştırmaktan Yoruldum Lütfen Kesin Cevapları Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugünlerde okadar çok notebook sayfasını gezdim ki her notebook un illaki kusuru var.Kimi onu tavsiye ediyor,kimi başka bir notebook.

Öncelikli oyun için,internet,ofice vs.. günlük kulllanımlar için notebok bakıyorum.Fiyat aralığım iste max 2000 tl ama kredi kartı ile alıcağım için kartlara vade farkı uygulanıyor bazı yerlerde ondan dolayı bazı modelerde peşinde güzel indirimler var ama bana uymuyor.

İzlenimlerim ;

1-Sony EB1S1/BJ : Özellikleri isteğim gibi ama ürün turkiyede nerdeyse hiçbir yerde stoklarda yok.Nezaman geleceği veya gelmiyeceği belli bile değil.Bu sebeblerden onu bi nevzi eliyorum.Ayrıca pilinde sorunlar varmış vs....

2-Asus K52J :Bu üründe stoklarda yok.Ekran kartıda 5470 kimi bütün oyunları çalıştırı kimi çalıştırmaz diyo.Bilgisayar uzmanı değilim ona buna inanmak zorunda kalıyoruz.

3-Asus N61JA : Core İ3 işlemci ekran kartı 5730 olanı piyasada bulunur ancak Core İ5 işlemci olanı turkiyede yok.Forumda yazanlara göre İ3 işlemci İ5 varken kullanılmaz.Nekadar oyun performansını yada pc nin nesini etkiliyosa kafamı kurcalayanlardan biride bu model.

4-Samsung R580 : Gt330 ekran kartı takılmış.Gt330 güzel bir ekran kartı ama servis problemi varmış bide samsung ne kadar kaliteli olabilir bi soru işaretide öle.

5- Casper : Şuanda kredi kartı ile alabileceğin en uygun notebooklardan bi taneside bu PM55 chipset kullanılmış Core İ5 veya Coreİ7 ikisinide alabilirim ama ekran kartları GT240M kullanılmış düşük bir ekran kartı izlenimlerime göre Core İ7 kreti kartlı 1990 TL Coreİ5 lisi ise 1890 civarında.Bu üründede ekran kartı son cıkan oyunları maximum çözünürlükte açabilirmi onuda bilmiyorum.

6- Toshibanın bu özellikteki ürünleri zaten benim bütceyi zorladığı 2300tl lere cıktığı için bir model bakamıyorum.Ayrıca kasasıda cok hantal güzel dokaratif bi görünüşü yok.(Kedi uzanamağı ciğere mundar der hesabı oluyo benim ki biraz ama)

7-PB,Acer,Lg,Dell hakkında hiçbir bilgim yok ne servisi iyimidir kotumudur.Nede fiyatları hakkında

Arkadaşlar sonuç itibariyle bukadar notebook arasında bir seçim yapamadım.Derdime bir çare pc den sağlam anlayan üstadlardan bilgi rica ediyorum.Lütfen konuyu inceleyin bana bir çare bulun.Şimdiden herkeze teşekkürler sağlıcakla kalın.....

• Az önce yukarda 3.maddede bahsettiğin notebook u buldum arkadaşlar bu alışveriş sitesini bilen varmı?Fiyatı iyi gibime geldi taksit seçenekleride peşin fiyatına taksitli tam bana göre tam istedğim notebook tabi stoklarında varsa hemen alırım sizce nasıl?Bide bu özelliklerde uygun fiyat olması duyduğum kadarıyla imalatta hata olan notebookların tamir edildikten sonra sıfır olarak piyasaya sürülüyormuş

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=417456&ttype=Details#pt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiggk1987 -- 24 Mart 2010; 20:43:50 >
  • Ereyon İzmir menşei'li bir firma. Alışveriş yapmışlığım var sorun yaşamadım...
  • Visceroid sence ürün dediğim gibi iyimidir kötümü yada üretim hatası olupta tamir edilip satışa sunulma gibi bir durum söz konusmudur.piyasada bu özelliklerde bu fiyata ürün zor bulunur az önce eksen bilgisayarda buldum.fiyatı ereyondan daha yüksek neden bu fark sence
  • ereyondan bende alışveriş yaptim herhangi bi sorunla karşılaşmadım sony video kamera ve cep telefonu aldim.

genelde akakce com a bakıyordum i5 li leriçin bu model olduğunu senden öğrendim normalde i3 lü almayi düşünüyorum ama oda 1750 civari bunun fiyati epey cazipmiş.

asusun piyasada olmayan bi kaç daha modeLi daha var elllerinde.

SİPARİŞ VERDİM

umarım bunun içinde çantasi vardir i3 lü modeller çantayla geliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 24 Mart 2010; 23:00:12 >
  • peki hocam sence bir arıza durumunda servis desteğini nereden alabiliriz?ereyondan siperiş verirsek arıza durumda nasıl bir çare bulacağız.Sen N61JA nın i5 ki modelini mi siperis verdin yanlışmı anladım.
  • Ben de yeni notebook icin arastirma yaptim ve bana en uygunu packard bell tj 75 modelini buldum vatan bilgisayarin sitesinden inceleyebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.