Şimdi Ara

Arabama Çok Üzülüyorum.. Satmak da istemiyorum... ÖNERİ Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abiler selamlar kısaca özet geçmek istiyorum akıcı olarak anlatmaya çalışacağım.;

235.000 TL ye 3 ay önce VW CC 2013 1.4 TSİ 160 Beygirlik 120.000 km de araç aldım. Yeni evliyim bineriz diye düşünerekten aldık biraz nakit biraz kredi borç harç.

Şimdi abiler aracı aldığım haftadan itibaren 30 km hız ile 60 km hız arasında gaza birden basınca yada normal basınca bir ses geliyor nasıl tarif edilir hafiften demire sürer gibi düşünün... 

BU OLAYIN üzerine;

----> Özel Servise gittim yeni açmışlar yeri -> YÜKSEK BASINÇ POMPASI dediler 20.000 tl den aşağı çıkmaz dediler.

----> Daha sonra VW Orjinal kendi servisine gittim devir daim olabilir dediler bende gittim başka bir özel serviste değiştirdim orjinali ile SES YİNE KESİLMEDİ.

----> Özel servis olarak da bir tanıdığın yerine gittim. Bunlar biraz işinde iyi gibi çok araçta geliyor kaliteli araçlar, TURBODAN dedi biraz kullan turbon yaşlanmış diye belirtti ve hiçbir şey yapılmadı araca. Ben o şekilde EDİRNE ye giderken 160 170 bastım. Dönüşte geldiğimde arabadan hafif yağ geldiğini gördüm sağ ön alt kısımda. Direk bu servise gittim geçen hafta. 5000 TL para ödedim. Turbo revize olmuş yani yapılmış, karter tapası değişmiş ve birde yağ bakımı yapılmış. Ses geçer demişti geçmedi. Sonra aracı götürdüm ses geçmedi diye VALF Açıp kapatıyor normal bu seni yolda bırakmaz dediler.

Gaza ufak hızlarda basınca gelen ses demir sürtmesi gibi ses halen var. Ama hiç yolda bırakmadı araç şu an 126.000 km de yani 6000 km yaptım bu şekilde. Aracın çekişinde de problem yok gayet seri rahat.

KAFAMDA 2 DÜŞÜNCE VAR.

Düşünce bu aracı satıp kurtulayım mı ? 350.000 TL veren var.

Düşünce bu şekilde kullanayım mı aracımı ? 6000 km dir bir sorun yok gibi o yağ olayının dışında.

Siz olsanız ne yapardınız ? Aracım 126.000 km de birde bu araçlarda triger yerine zincir varmış 160.000 170.000 km lere kadar rahat kullanılır mı VW CC 2013 aracım ?

Satsam 350.000 TL ye bu ayarda temiz araba bulamam diye çekiniyorum. ARACIMIN RESİMLERİNİ DE EKLEDİM TEMİZ OLDUĞU İÇİN DEĞİŞMEYE GÖNLÜM EL VERMİYOR En azından CC alıştım ondaki özellikteki araç bulmaktada zorlanabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cloudsa -- 4 Şubat 2022; 0:30:26 >

• satıp kurtulmuş olmayacaksın sen usta bulamamışsın. her sorunun cozumude var vw tsi motor zaten pişmanlıktır bloklar arasındakı mesafe standart altında oldugundan cogu kez erken kmlerde garantı dısı kaldıgından berı rıske gırer ve buyuk masraflar acar. Youtube tamırhane kanalından takıp edebılırsın. Senın yerınde olsam bahsettıgım youtube kanalındakı ustaya arayıp danıs derım kendısı vw nın kıtabını yazmıs durumda. Soruna cozumu anında soyler. Ayrıca aracının facebook gruplarına gır orada onerılen ustalar kımler bulundugun sehorde ustalara gıt ıs bılmeyenler herseyı degıstırmeye baslar sonu gelmez sanayı dolandırcı dolu

Hangi servismis o ya 😅

Ben Konya otokoca gittiğimde önümde hep 2 tane kuga oluyor .Adamlara rica minnet ediyoruz araya alsınlar diye 😅

Yav hem sana ne kugadan kuga mi mesele ?En son hondalara sariyordun eksen değiştirdin heralde biz arac değişince

Vw sıfır alırsın garanti süresince binersin sonra da senin kafandan birine yamar kurtulursun .Vw budur .Sen vw seviyorsun diye gerçekler konuşulmasın mi

Sansimani ayri dert motoru ayri dert

Konu sahibi arkadaşa da maalesef bu niyetle satmışlar.

Umarım tez zamanda kurtulur

Yukarıda ki arkadaşın yorumuna aynen katılıyorum. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama Antalya'da ki Youtube kanalı olan "TAMİRHANE" Aslan ustadan randevu alıp aracı mutlaka ona götürün derim. Vw konusun da gerçekten çok iyi, örnek bir video koyayım alta.

TAMİRHANEyoutube
    Adres: Kepez mahallesi, Hurdacılar caddesi , No 34 Kepez, Antalya TAMİRHANE https://www.instagram.com/tamirhane.vag/ 2. Kanalım olan TAMİRHANE VW Bu link'ten ulaşabilirsiniz https://www.youtube.com/channel/UCFmXgODZuOrc1KDSEYvWzeQ bu kanalda sadece vw audi seat skoda marka araçlarla alakalı bilgilere ulaşabilirsiniz
    https://www.youtube.com/watch?v=xdMiEuilNqI
  • satıp kurtulmuş olmayacaksın sen usta bulamamışsın. her sorunun cozumude var vw tsi motor zaten pişmanlıktır bloklar arasındakı mesafe standart altında oldugundan cogu kez erken kmlerde garantı dısı kaldıgından berı rıske gırer ve buyuk masraflar acar. Youtube tamırhane kanalından takıp edebılırsın. Senın yerınde olsam bahsettıgım youtube kanalındakı ustaya arayıp danıs derım kendısı vw nın kıtabını yazmıs durumda. Soruna cozumu anında soyler. Ayrıca aracının facebook gruplarına gır orada onerılen ustalar kımler bulundugun sehorde ustalara gıt ıs bılmeyenler herseyı degıstırmeye baslar sonu gelmez sanayı dolandırcı dolu

• Yukarıda ki arkadaşın yorumuna aynen katılıyorum. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama Antalya'da ki Youtube kanalı olan "TAMİRHANE" Aslan ustadan randevu alıp aracı mutlaka ona götürün derim. Vw konusun da gerçekten çok iyi, örnek bir video koyayım alta.

TAMİRHANEyoutube
    Adres: Kepez mahallesi, Hurdacılar caddesi , No 34 Kepez, Antalya TAMİRHANE https://www.instagram.com/tamirhane.vag/ 2. Kanalım olan TAMİRHANE VW Bu link'ten ulaşabilirsiniz https://www.youtube.com/channel/UCFmXgODZuOrc1KDSEYvWzeQ bu kanalda sadece vw audi seat skoda marka araçlarla alakalı bilgilere ulaşabilirsiniz
    https://www.youtube.com/watch?v=xdMiEuilNqI
  • Hanım tarafından akraba bir uşak 2 scirocco 1 de cc kolu çıkarttı. 3 araba da 1.4 tsi 160hp. Tövbe etti ve şuan egea biniyor. Gördüğüm kadarıyla da hayatından memnun.
  • youtube a "tsi turbo wastegate rattle" yazıp bakarmısın aynı ses mi? eğer o ses ise ufak bir metal klipsle çözülüyor o sorun.   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroDisquiet -- 8 Şubat 2022; 10:5:18 >
  • Daswagen övmeye bekleniyor
  • Emekkk kullanıcısına yanıt

Üstün alman teknolojisiyle 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • umarım daha fazla kazıklanmadan sorun cozulur

• 100.000 kmyi gecmis vw P İ Ş M A N L I K T I R.
    Bir yola getir at başından
  • Valla youtube kanallarına şöyle bir göz gezdirseniz bile VW nin pişmanlık olduğunu anlamanıza yeter.Vw motorları 200000 den sonra sahibinin ocağına incir ağacı dikiyor.Ne sorunlar çıkıyor ne bir görseniz.

• Hocam servislerde rot ayar sistemleri olmaz.
    Tsvsiyem sanayide iyi bir rot balanscıya gidin. Tüm alt takım tüm kulaklar kontrol edilsin. Yaşadığınız sorun şanzıman yads motor kulağı gibi duruyor, çünki düşük hız ani hızlanma.
  • Jocker35 J kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmada neresi pişmanlıkmış Jocker. Asıl pişmanlık unutulmuş, ikinci eli olmayan, tutulması için hiç bir ayırt edici özelliği olmayan, segmentinde kadro dolduran modellere binmek bence P İ Ş M A N L I K T I R. Mesela Kuga buna örnek, geçen Ford servis müdürü bir arkadaş en son Kuga geldiğinde buralar dutluktu dedi de oradan aklıma geldi Kuga. Periyodik bakıma bile gelmeyen bir model.

Ayrıca eline tornavida alan kendini usta sanıyor. Araç sahibi kardeşimiz ilk sahibi değil, 9 yaşında bir araçtan bahsetiyoruz, kim bilir geçmişinde ne iş bilmezler kurcaladı arabayı, hatta bu araç bir VW, yüksek ihtimalle iş bilen bir ustanın eline geçse çorba parasına hallolacak bir meseledir.

VW’in piyasada tek olmasının sebebi yalnızca kalitesi, fonksiyonelliği, işlevselliği filan vs. değil aynı zamanda sorunsuzluğuda tercih edilmesine en büyük sebeplerden.

Pejo sandın herhalde CC’yi pejoda aracı makineye bağlıyorsun arıza bobin diyor, bobini değiştiriyorsun aa oda ne, arıza bobin değilmiş, araba seni trollüyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daswagen -- 5 Şubat 2022; 10:0:1 >

• ZeroDisquiet kullanıcısına yanıt

Hocam baktım videoya o ses değil. Beni gaza basına hafif sürtme gibi bir ses.

• Kuş Kafası kullanıcısına yanıt

Benim içinde dediler bu araç piston kırar diye ama böyle bir şey olmadı henüz 6000 Km dir kullanıyorum

• Araçta birden gaza basınca aynı ses bende de geliyordu, bayağı uğraşmıştım en sonunda yağ bakımı yapılırken alt korumanın çıkarıldığını, yerine takılırken düzgün takılmadığı için ses yaptığını gördüm bayağı uğraştırmıştı. Öyle bir durum olabilir mi?

• cloudsa C kullanıcısına yanıt

Orjinal servis malı devirdaim takıldığına emin misiniz, bu araçlarda elektrikli devirdaim var, sanayide ne kadar orjinal takıldı dense de servisten almadığınız sürece ses yine devam eder.

• daswagen kullanıcısına yanıt

Hangi servismis o ya 😅

Ben Konya otokoca gittiğimde önümde hep 2 tane kuga oluyor .Adamlara rica minnet ediyoruz araya alsınlar diye 😅

Yav hem sana ne kugadan kuga mi mesele ?En son hondalara sariyordun eksen değiştirdin heralde biz arac değişince

Vw sıfır alırsın garanti süresince binersin sonra da senin kafandan birine yamar kurtulursun .Vw budur .Sen vw seviyorsun diye gerçekler konuşulmasın mi

Sansimani ayri dert motoru ayri dert

Konu sahibi arkadaşa da maalesef bu niyetle satmışlar.

Umarım tez zamanda kurtulur

• Konu sahibi değiştiriyorum
    "Garantisin olamayan fosfagen PİŞMANLIKTIR."
    Bu sözü unutmak.Allah yardimcin olsun
  • Antalya tamirhane arslan ustaya gidin boşa kurek cekmeyin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.