yeni bir laptop almak istiyorum fiyat sinirim 2000 tl laptop da donanim olarak oyunlarda saglam performans vercek bi alet ariyorum tabiki teknik servis olarakda yeterli olmali bunun disinda makine muhendisli okuyorum alanimla ilgili bir takim cizim programlarininda yine yuksek performans vericek bi laptop ariyorum
biraz arastirdim ve bu modele rastladim sizce bu modelden yuksek verim alabilirmiyim
2000 bütçe ile alabileceğin 2 tane iyi bilgisayar var
1.si hp pavilion dv6-3055
core i7 işlemci
4 gb ddr3 1333 mhz ram
320 gb 7200 rpm hdd
ati 5650 ekran kartı
aydınlatmalı klavye
2.si asus n61qj
core i7 işlemci
4 gb ddr3 ram
500 gb 5400 rpm hdd
ati 5730 ekran kartı
16" ekran
hp pavilion dv6-3055 teknosada şu anda indirimde.
asus un o modelını bılıyorum cok guzel alet hakkaten fakat bır kac yerde ısınmayla ılgılı problem oldugunu okudum ne kadar dogru bılmıyorum hp ıcın vatana baktım fakat bulamadım laptopu vatandan almak daha karıma olucak cunku kartıma %8 ındırm 12 taksıt veya %12 ındırım 6 taksıt gıbı secenekler sunuyor ayrıca gunluk kampanyalarıda olabılıyor
bırde bole bır laptop buldum dızaynı cok hosuma gıttı ozellıklerıde fena sayılmaz gıbı aklımı kurcalayansa bır cok laptop a gt230 220 320 gıbı ekran kartları konuluyor bu kartları atı nınkılerle kıyaslandıgında cok belırgın farklar bulunuyormu
bırde i serisi işlemcileri fazla cözemedim uzun zamandır takıp etmıyorum bu tarz seylerı laptopun anakartı yanınca grantısıde bıtık oldugu ıcın 600 lıra vermek yerıne laptop almayı tercıh ettım bıraz hızlı gelıstı olaylar kafam baya bır karısık :)