Şimdi Ara

notebook alicam yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeni bir laptop almak istiyorum fiyat sinirim 2000 tl
    laptop da donanim olarak oyunlarda saglam performans vercek bi alet ariyorum tabiki teknik servis olarakda yeterli olmali bunun disinda makine muhendisli okuyorum alanimla ilgili bir takim cizim programlarininda yine yuksek performans vericek bi laptop ariyorum

biraz arastirdim ve bu modele rastladim sizce bu modelden yuksek verim alabilirmiyim

http://www.istanbulbilisim.com.tr/Satellite_A500-19W-TOSHIBA-DUNYASI,11991.html

• asus n61qj
  • 2000 bütçe ile alabileceğin 2 tane iyi bilgisayar var

1.si hp pavilion dv6-3055

core i7 işlemci

4 gb ddr3 1333 mhz ram

320 gb 7200 rpm hdd

ati 5650 ekran kartı

aydınlatmalı klavye

2.si asus n61qj

core i7 işlemci

4 gb ddr3 ram

500 gb 5400 rpm hdd

ati 5730 ekran kartı

16" ekran
  • hp pavilion dv6-3055 teknosada şu anda indirimde.
  • asus un o modelını bılıyorum cok guzel alet hakkaten fakat bır kac yerde ısınmayla ılgılı problem oldugunu okudum ne kadar dogru bılmıyorum
    hp ıcın vatana baktım fakat bulamadım laptopu vatandan almak daha karıma olucak cunku kartıma %8 ındırm 12 taksıt veya %12 ındırım 6 taksıt gıbı secenekler sunuyor ayrıca gunluk kampanyalarıda olabılıyor

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-wk624ea-dv6-2157et-intel-core-i5-520m-2.4ghz-4gb-320gb-1gb-gt320m-15,6-bt-dvdrw-w7p/productdetails.aspx?I_ID=44689

bırde bole bır laptop buldum dızaynı cok hosuma gıttı ozellıklerıde fena sayılmaz gıbı aklımı kurcalayansa
    bır cok laptop a gt230 220 320 gıbı ekran kartları konuluyor bu kartları atı nınkılerle kıyaslandıgında cok belırgın farklar bulunuyormu

bırde i serisi işlemcileri fazla cözemedim uzun zamandır takıp etmıyorum bu tarz seylerı laptopun anakartı yanınca grantısıde bıtık oldugu ıcın 600 lıra vermek yerıne laptop almayı tercıh ettım bıraz hızlı gelıstı olaylar kafam baya bır karısık :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop onerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.