Şimdi Ara

Notebook Alıcam Yardım Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus f3 kasa bir notebook var şuan kullandıgımız ve çıkabilecek tüm sorunları cıkardı kasa çatlaması vs..

Sandy Bridge mimarisindeki yeni nesil cpu'ların çıkmasını bekledim ocakta cıktı ama hiçbiryerde sandy bridge notebook göremedim yada cıktıysa da anlamadım heralde...

Neye göre ayırt edicem bunları eğer yazmıyorsa .... Tavsiye edeceginiz marka model olursa cok sevinicem...

• Sandy Bridge Laptoplar çıktı fakat sata2 portlarında hata bulunuyormuş.Bazı markalar ürünleri geri çağırıyor.Fakat hdd ve dvd sata3 portuna bağlıymış ve aslında bir sorun yok pratikte.

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_36695_ASUS_N53SV_SX062V__Core_i7-2630QM__4GB__500GB__GF540__15_6inc__Win7_Premium.html
  • Özelliklerine baktıgımda sandy bridge ifadesi yazmıyor nasıl anlayabilirim bu model işlemcisi oldugunu?

Birde hali hazırda satılanlarda mı hatalı? Düzeltilmedi mi?
  • Eski nesil i7'ler i7-6xx/7xx/8xx/9xx diye geçer.Yeni nesil ise i7-2630 gibi 4 hanelidir.
  • Şuan satılanlarda da sorun var çünkü o bilgisayarlar piyasaya sürüldü piyasadan kaldırılma aşamasındalar, intel'de zaten o anakartları geri topluyor 6 serisi yonga setindeki Sata 2 portlarında sorun varmış. Sandy birdge için biraz bekleyin bence takip edenler Nisan'ı bekleyin diyolar düzeltilmiş halleri için.
  • oy oy etmeyin .. nisanı mı bekleyecem ben şimdi bi laptop almak için?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.