Şimdi Ara

Notebook almak istiyenlerin mekani (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
9.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ilk olarak LG K1-2232T ANL-014 ile basliyabilirim bu makineyi 1300 civarinda rahatca bulursun Ama dellin inspirion serisinden 1300http://www.notebookpazari.com/default.php?sayfa=detay&id=112 da senin isini gorur acer den ACER Aspire 1642ZWLMi oneririm bunlar arasinda aradigin ince ayrintilara gore bisi secip alabilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: 486 DX2

Selam

Benim bitçem KDV Dahil 1300 YTL.

Böyle bir bütçe ile, DVD Yazıcılı, 512 Ramli 14" yada 15" monitörlü bir cihaz bulunabilir mi ?

Bilgisayarı daha çok evde kullanacağım, wireless ile internet ağırlıklı kullanılacak, arada bir DVD izlerim ses çıkışı iyi kaliteli olursa memnun olurum (MP3 için)

Teşekkürler

• sony vaio vgn-fs415m 799 euro +kdv sizce nasıldır? nedir ne değildir? fikir alışverişine ihtiyacım var...
  • bu post rezervelidir yazımı sonra yazacam
  • photoshop cs2, draw x3, freehand i kasmaksizin kullanmak maksatli ; ekrani gayet şuh(geniş acidan goruntu kaybi yaşatmaksizin kullanabilegim) bir dizustu ariyorum.
    oyundur sudur budur yalandir dolandir.
    fiyati istegime uygun asgari olmali tabii:D

ilgilenen tum arkadaslara tesekkurler...
  • arkadaslar lap top alıcam fakat bu konuda hiç bi bilgim yok.beni uzun süre idare edicek vista uyumlu,ısınma sorunu olmayan,uzun süre acık kalabilecek,ekranıda iyi olan,2000 ytlye kadar bi model önerirmisiz.teşekkürler
  • core 2 duo T 5500 veya 5600 işlemcili notebooklara bak
  • ben 3ds max,rhino,4d cinema gibi programları kullanabileceğim bi laptop arıyorum,mumkünse quadro ekran kartlı...bilgi olanlar yazabilrimi?fiyat,marka,model,ve hangi quadro ekran kartı olmalı yada quadroya denk işime hangi ekran kartı yarar?
  • Notebooklarda neden bukadar fiyat farkı var bilen varmı?yada bu aletleri satanlar kolaydan köşeyimi dönüyor?

Geçen gün dell firmasının amerikadan

Latitude D820 Intel® Core™ 2 Duo T7200 (2.00GHz) 4M L2 Cache, 667Mhz Dual Core edit

Operating Systems Genuine Windows® XP Home Edition, SP2, with media edit

LCDs 15.4 inch Wide Screen WSXGA+ LCD Panel edit

Memory 1.0GB DDR2-667MHZ,2 DIMM,LAT,FACT edit

Hard Drives 40GB Hard Drive, 9.5MM, 5400RPM edit

Optical Drive - Modular 8X DVD with Cyberlink Power DVD™ edit

Graphics 512MB NVIDIA® Quadro NVS 120M TurboCache™ edit

Wireless LAN (802.11) Dell Wireless™ 1390 802.11g Mini Card edit

Batteries 9 Cell Primary Battery edit

AC Adapter 90W A/C Adapter

modeli için fiyat aldım bana türkiyeye ulaşım ve herşey dahil fiyat 1571$ dediler.(1yıl garanti)

aynı ürün için türkiyedeki dell firmasını aradım başta ürün olmadığından fiyat weremediler 3 gün sonra mail atarak aynı ürün için 1985$+kdv dediler!!!
    nedir bu yani bu adamlar alet başına 400 dolar paramı kazanıyo? 2. el araba satan galeriler ancak bukadar kazanıyor!!! nedir bu böyle yahu!!!

• Simdi grafik tasarim programlari kullanacagina gore ki benimde cogu arkadasim grafik bolumunde okuyor X1600 yada Nvidia go 7600 barindiran bir lap top almani tavsiye ederim cunku sana akiskan dinamik goruntu gerekir ekranininda bence 17 inc olmasi gerekir e bu sartlardada asgari ucrete bisiyler bulamassin ama ben sana H PNX9420 oneririm yada bunun ayarinda diyer markalara bakmalisin biz 1 2 hafta sonra grafikci bir arkadasa bu modeli alicagiz beklersen sana bu urunle ilgili inceleme yazarim

quote:

Orjinalden alıntı: sepulzen

photoshop cs2, draw x3, freehand i kasmaksizin kullanmak maksatli ; ekrani gayet şuh(geniş acidan goruntu kaybi yaşatmaksizin kullanabilegim) bir dizustu ariyorum.
    oyundur sudur budur yalandir dolandir.
    fiyati istegime uygun asgari olmali tabii:D

ilgilenen tum arkadaslara tesekkurler...
  • IIidr hesapli bir makinedir cok yardirmis ozellikleri yoktur bence sony yerine daha hesapli markalara gidip daha ii configurasyonlar bulunabilir

quote:

Orjinalden alıntı: bayafu

sony vaio vgn-fs415m 799 euro +kdv sizce nasıldır? nedir ne değildir? fikir alışverişine ihtiyacım var...
  • Kardes turkiyede zor bulursun quadro ki sana ekran karti lazim ya dedigin dell marka laptopu dusun yada bi arkadasin warsa yurt disina kas ben bunu solerim
    quote:

Orjinalden alıntı: vesre

ben 3ds max,rhino,4d cinema gibi programları kullanabileceğim bi laptop arıyorum,mumkünse quadro ekran kartlı...bilgi olanlar yazabilrimi?fiyat,marka,model,ve hangi quadro ekran kartı olmalı yada quadroya denk işime hangi ekran kartı yarar?

• upppp
  • saol basarr tekrar..
    yeni bişi gözüme çarptı. yorumlarınızı alırsam sevinirim... http://www.tekmarshop.com/urunDetay.asp?urunID=4196&gID=2&menuID=1
  • laptop alacazz nerdesin başaaaaaaaaar zopiğine sahip ollll

up up up up
  • Ne demek canim gorevimiz ama verdigin linkte urun bulunamadi diyor
    quote:

saol basarr tekrar..
    yeni bişi gözüme çarptı. yorumlarınızı alırsam sevinirim... http://www.tekmarshop.com/urunDetay.asp?urunID=4196&gID=2&menuID=1
  • haydeeeee, ürün bulunamıyor.
    ya kafayı yicem. gene fikir değiştirdim. 100-200 $ için riske atmıyım diyorum. bütçemi zorlucam biraz. bu ürünü buldum şimdi, hem markasına güveniyorum, hem de duo, hem de parlak ekran. hemde 14,1, ekran kart paylaşımlı, ama olsun, t2300 işlemci sağlamdır dimi, sonomaya göre daha performanslıdır... ne dersin basarr. çok saol yaa. her soruya cevap veriyosun..http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=23557

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayafu -- 5 Ekim 2006; 16:39:01 >
  • mrb arkadaşlar
    mühendisim
    bende 2700 ytl civarında analiz programlarını çalıştırabilceğim ve bolca oyun oynayabilceğim bi ürün tavsiye edermisiniz.

dizayn ve incelik önemli diil performans önemli benim için.

şimdiden teşekkürler.
  • arkadaslar asusun c2d simi datronun c2d simi bi yardım edin..hangisi daha güvenilir ve iyidir..
  • Ewewt bu iidir hostur islemciden yana korkma belin 1 2 seneyere gelmez ramde buyuk bi ihtimalle 2 ye kadar yolludur ama sen hemen bi 512 daha yapistir makineye ama ekran karti dersen orada dur derim bu seni hic bir oyunda idare etmez oyun oynamiyacagim ben iradeli adamim diyorsan yeni lap topun hayirli olsun gule gule kullan

quote:

haydeeeee, ürün bulunamıyor.
    ya kafayı yicem. gene fikir değiştirdim. 100-200 $ için riske atmıyım diyorum. bütçemi zorlucam biraz. bu ürünü buldum şimdi, hem markasına güveniyorum, hem de duo, hem de parlak ekran. hemde 14,1, ekran kart paylaşımlı, ama olsun, t2300 işlemci sağlamdır dimi, sonomaya göre daha performanslıdır... ne dersin basarr. çok saol yaa. her soruya cevap veriyosun..http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=23557

• quote:

haydeeeee, ürün bulunamıyor.

HP YE BİR BAK

HP PAVILION DV2012EA RD660EA NOTEBOOK: 1199$+KDV
    İşlemci : Intel® Core Duo
    İŞLEMCİ HIZI : 1,6 GHz
    BELLEK : 512 MB
    SABİT DİSK : 80 GB
    Menşei : İthal
    Ağırlık : 2,43 kg
    BLUETOOTH PORTU : Var
    EKRAN BELLEĞİ : 128 MB
    Ekran boyutu : 14,1"
    EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ : 1280 x 800
    Garanti süresi : 2 Yıl
    KIZILÖTESİ PORTU : Sadece uzaktan kumanda için
    BELLEK TİPİ : DDR2 RAM
    MODEL : PAVILION DV2012EA RD660EA
    MODEM : 56K Faks Modem
    EKRAN ÖZELLİĞİ : WXGA HD BrightView TFT
    GRAFİK TİPİ : Intel® GMA 950
    İŞLEMCİ TİPİ : Intel® Core Duo T2050
    OPTİK SÜRÜCÜLER : DVD Super Multidrive
    Pil ömrü : 2,5 saat
    FIREWIRE BAĞLANTI : Var
    USB BAĞLANTI ADEDİ : 3

HP PAVILION DV2085EA RD661EA NOTEBOOK:1499$+KDV

İşlemci : Intel® Core Duo
    İŞLEMCİ HIZI : 1,83 GHz
    BELLEK : 2 x 512 MB
    SABİT DİSK : 120 GB
    Menşei : İthal
    Ağırlık : 2,43 kg
    BLUETOOTH PORTU : Var
    EKRAN BELLEĞİ : 128 MB
    Ekran boyutu : 14,1"
    EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ : 1280 x 800
    Garanti süresi : 2 Yıl
    KIZILÖTESİ PORTU : Sadece uzaktan kumanda için
    BELLEK TİPİ : DDR2 RAM
    MODEL : PAVILION DV2085EA RD661EA
    MODEM : 56K Faks Modem
    EKRAN ÖZELLİĞİ : WXGA HD BrightView TFT
    GRAFİK TİPİ : NVIDIA® GeForce Go 7200
    İŞLEMCİ TİPİ : Intel® Core Duo T2400
    OPTİK SÜRÜCÜLER : DVD Super Multidrive
    Pil ömrü : 2,5 saat
    FIREWIRE BAĞLANTI : Var
    USB BAĞLANTI ADEDİ : 3

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.