Şimdi Ara

Notebook almak istiyorum oyunları çok iyi çalıştırabilecek nasıl bir notebook almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3-4 yıldır babamın yeni bir bilgisayar almasını bekliyorum ve sonunda alacak :) ama ben bu bilgisayarın çok iyi olmasını istiyorum hiçbir oyunda kasmamasını itiyorum mesela ben hp pavilion 15 i düşündüm indirime girdi fiyatı da uygun. bu bilgisayardan alan varsa yorum atabilir mi ? veya bilgisayarından memnun olup bana önerebileceğiniz bir bilgisayar var mı ? bu arda biligsayar 2000 TL'den fazla olmazsa güzel olur :)

• Aşağıdaki msi çok iyi bir gaming notebook.İstediğin oyunu oynayabilirsin bunla, diğer alışveriş sitelerine göre biraz daha ucuz fiyatı ben olsam hemen alırdım oyun için istiyorsan:

msi

Bunu alamam dersen 2000 tl ye en akıllıca seçim aşağıdaki notebook olur bence, ama oyun performansı çok iyi olmaz.

Samsung

• bu samsung çok iyiymiş :)
  • Yüksek performs gerektiren oyunları oynayacaksan msi almanı tavsiye ederim samsung dan oyun konusunda çok iyi bir performans bekleme
  • Lenovo z500
    i5 3230M 2.6GHz işlemci, 8GB ram, 2 gb ekran kartı, 1TB diski var. Fiyat 2000'in çok altında.
    Model: 59-366642
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Shark

arkadaşlar 3-4 yıldır babamın yeni bir bilgisayar almasını bekliyorum ve sonunda alacak :) ama ben bu bilgisayarın çok iyi olmasını istiyorum hiçbir oyunda kasmamasını itiyorum mesela ben hp pavilion 15 i düşündüm indirime girdi fiyatı da uygun. bu bilgisayardan alan varsa yorum atabilir mi ? veya bilgisayarından memnun olup bana önerebileceğiniz bir bilgisayar var mı ? bu arda biligsayar 2000 TL'den fazla olmazsa güzel olur :)

https://www.notebookadresi.com/lenovo_notebook/lenovo_z500_59367617_notebook

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.