Gunumuzde taşınabilir bilgisayarlarin internete kablosuz sekilde girebilmesi icin cihazlara her ne kadar wireless adaptorler entegre edilsede suan bu adaptorlerin calismasini saglayacak olan HOTSPOT noktalari heryerde mevcut degil bu nedenle 1-2 gundur arkadasimla merak ettgimiz gprs le internet konusunu arastirdik hatta arkadasin SAMSUNG D500 cep telefonu ile girmeyi denedik ama basaramadik benim sorum ise GPRS yolu ile PC uzerinden internete baglananlara.GPRS hizini nasil buluyorsunuz ve GPRS de fiyat performans olarak en iyi operator hangisi merak etmekteyiz tesekkurler.
Merhaba,
Sanırım bu daha çok cep telefonları bölümünde sorulması gerekn bir soru.Merak ettiğin,laptopla değil telefon ve Operatörler ile alakalı.
Ben seyahatte bazen kullanıyoum T.Cell ile.Sadece mail okumak ve cevaplamak amaçlı.Ama vasat bile değil...Fiyatlar ise biraz yüklü,eğer,sınırsız GPRS tarifeniz yok ise..Telsim'in GPRS hizmeti en iyisi diye konuşuyorlardı bi ara forumda ama hiç kullanmadım bilemiyorum. Kontörlü Telsimde ise sınırsız GPRS 750kontör/aylık.
Saygılarımla,
MERTŞENER
Cevabınız icin tesekkurler.1MB lik bir dosyayi ortalama ne kadar zamanda ve hangi operatorle indirebildigini soylecek biri varmi?
genellikle ttnet civarı bi performans sergiler, edge ise 128k adsl performansı verir
hersey iyi guzelde hala SAMSUNG D500 un modem driverlerini bulup pc uzerinden baglanmayi deneyemedik aranizda bunu basaran varmi varsa anlatirsa seviniriz.