Uzun zamandır kendime sağlam bir notebook almayı planlıyordum. Şimdi elime birazda para geçince 2500 Tl ye kadar güzel bir notebook arıyorum. Aradığım özellikler şöyle: 1- Performans olarak yeni nesil 2.4 yada üstü işlemcili 2-Ekran kartı 1 gb ve artırılabilir Tabi hd uyumlu 3-Ekranı 16 yada daha üstü boyutda 4-Blue ray okuyuculu 5-500gb hdd -4 yada 6 gb ram (bunlar zaten bir çok markada neredeyse standart yazmak pekde önemli değil gibi )
Ben iş gereği sürekli şehir dışındayım Dvd-photoshop-C++-Oyun sürekli uğraştığım zevklerim. Bir kaç marka model hoşuma gitti ancak bulabilirmiyim bilemiyorum.Mesela görüp beyendiklerimden biri SONY VAİO VGN-FW21Z.Tabi illa sony olacak diye bişey yok. Siz ne tavsiye edersiniz? Eski notebookda yaşadığım sıkıntılarıda yazayım: İlk aldığım günden beri uğultuyla çalışan fan ve aşırı ısınma-Kasasında renk atmaları (3-4 aylıkdan başlamıştı)-Yetersiz hatta rezil bir teknik servis (ekranı garantiden değişti ancak 1 tane vida ile tutdurulmuş!!) Bunları tekrar yaşamak istemiyorum
Sonuç olarak yardımlarınızı bekliyorum marka model ne tavsiye edersiniz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla...
Vay be eskiden harıl harıl cevap yazan arkadaşlar vardı demekki dh. de ölmüş Size kolay gelsin...