Şimdi Ara

notebook donanım özelliklerini ne kadar kullanıyoruz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İşte farkımız, diğer milletler uçuk teknolojiye yelken açmış gidiyor, bizde ileri gitceğimize atmışız vitesi geriye, teknolojiyi 10 sene geriden takip ediyoruz Tamam, paran kadar teknoloji ama, milleti caydırmakta pek iyi bişey değil...
  • ben milleti caydırmıyorum kullanmayacağın özellikler fazla para verilmesin diyorum.tamam al sen en hızlı işlemciyi al mesela core 2 duo'nun en yukarısındaki modeli peki bir de daha düşüğünü al sen arasındaki farkı hissedebilecek misin?sistem testleri haricinde.biz millet olarak maymun iştahlıyız zaten.,
    10 sene öncesi diyorsun
    olay şuda bitiyor.10 sene önce celeron vardı adı celerondu
    10 sene önce de pentium vardı adı pentium mmx idi pentitum 1 oldu pentium 2 oldu 3 oldu 4 oldu D oldu ama celeronun sınıflandırmada bir farkı var mı o zaman da celerondu şu an da yine celeron daha dün çıkan D modelini saymazsan.sınıflandırma strajetisinden kaynaklanıyor.
    biz hala toplum olarak 10 sene önce de adı celerondu ya aynı celeron olarak görüyoruz.ben centrinolara duo lara ve daha üstlerine asla kötü diyemem kimse diyemez daha fazla param olsa alır mıydım bilmiyorum çünkü celeronun cam tavanı 20 ise ben 15 kullanıyorsam core duoların da 40 ise benim için bir şey farketmez çünkü ben 15 e kadar kullanıyorum.bilmem anlatabildim mi derdimi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erencaner -- 1 Kasım 2006; 1:35:48 >

• bilgisayarı almadan önce neler yapacağını oturup bir liste halinde yazıp ihtiyacın kadar almak; teknolojiye takılıp sen nereye ben oraya demekten daha iyidir kanımca...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erencaner

bilgisayarı almadan önce neler yapacağını oturup bir liste halinde yazıp ihtiyacın kadar almak; teknolojiye takılıp sen nereye ben oraya demekten daha iyidir kanımca...

Şimdi kullanmayacaksan mantıklı olabilir ama 500 dolar ucuza aldığın aleti 1 sene sonra kullanamazsan ne olacak 1500 daha verip yenisini mi alacaksın o zaman kar nerde kaldı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgaserdar
    Şimdi kullanmayacaksan mantıklı olabilir ama 500 dolar ucuza aldığın aleti 1 sene sonra kullanamazsan ne olacak 1500 daha verip yenisini mi alacaksın o zaman kar nerde kaldı...

+ =
  • Walla ben oyun oynamak istiyordum hatta en yeni oyunlari bile we gidip 17 inc wide screen bir HP MX9420 aldim iyikide almisim butun ihtiyaclarimi fazlasiyla karsiliyor bu da demekki 1 2´sene icindeki ihtiyaclarimida tam karsilamasi gerektigi gibi karsiliyacak yani mutluyum ama sadece nete giricek muzik dinliyecek olsaydim en ucuzunu alip iyi bir ses karti alirdim yani IHTIYAC IHTIYAC IHTIYAC
  • uçuk teknoloji diyosunda ordaki fiyat farkıyla burdakini gormuyorsun sanırım ikincisi en kralı olsun kullanamdıktan sonra neden alasın ki bmw zevkini vermez demiş arkadas başta dogru ama ehliyetin yokkende ferrari alınmazki burda o ucukteknolojilerin artıkların ıeskiyenlerini onalrın uçuk teknolojisi fiyatına satıyorlar bize

quote:

Orjinalden alıntı: dr.psychopath

İşte farkımız, diğer milletler uçuk teknolojiye yelken açmış gidiyor, bizde ileri gitceğimize atmışız vitesi geriye, teknolojiyi 10 sene geriden takip ediyoruz Tamam, paran kadar teknoloji ama, milleti caydırmakta pek iyi bişey değil...

• quote:

Orjinalden alıntı: zzzzz

uçuk teknoloji diyosunda ordaki fiyat farkıyla burdakini gormuyorsun sanırım ikincisi en kralı olsun kullanamdıktan sonra neden alasın ki bmw zevkini vermez demiş arkadas başta dogru ama ehliyetin yokkende ferrari alınmazki burda o ucukteknolojilerin artıkların ıeskiyenlerini onalrın uçuk teknolojisi fiyatına satıyorlar bize

quote:

Orjinalden alıntı: dr.psychopath

İşte farkımız, diğer milletler uçuk teknolojiye yelken açmış gidiyor, bizde ileri gitceğimize atmışız vitesi geriye, teknolojiyi 10 sene geriden takip ediyoruz Tamam, paran kadar teknoloji ama, milleti caydırmakta pek iyi bişey değil...

"Artıkları kullanma" olayı kesin! Heleki günümüz teknolojisi Türkiye'de "oha be" denilecek fiyatlarda satılıyor.Hem eski teknoloji kullanıyoruz, hemde en pahalısını.İnternet fiyatları mevzusunu açmıyorum bile...

• quote:

quote:

bilgisayarı almadan önce neler yapacağını oturup bir liste halinde yazıp ihtiyacın kadar almak; teknolojiye takılıp sen nereye ben oraya demekten daha iyidir kanımca...

1 sene sonra 1500dolar verip yenisini alırsam şu an iyi dediğimiz özellikli bir dizüstünden kat kat daha iyi özellikte olur ama almazsam da şu an iyi dediğimizi o zaman çok makul bir şekilde alabiliriz.
    şu da var;
    sen 1500dolara bir dizüstü aldıgında onu 1sene sonra 500-600 dolara satabilecekken ya da en fazla 700dolara.ben 599 dolara aldıgım bir bilgisayarı 250dolar gibi bir fiyata satabilirim 1 sene sonra.tabii ileride ne oluyr bilemem ama şu ana kadar hep böyle oldu.her zaman için ucuz bilgisayar sıfırına göre ya da aldıgın fiyata göre daha az zararla satılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erencaner -- 1 Kasım 2006; 16:44:48 >

• quote:

quote:

quote:

1 sene sonra 1500dolar verip yenisini alırsam şu an iyi dediğimiz özellikli bir dizüstünden kat kat daha iyi özellikte olur ama almazsam da şu an iyi dediğimizi o zaman çok makul bir şekilde alabiliriz.
    şu da var;
    sen 1500dolara bir dizüstü aldıgında onu 1sene sonra 500-600 dolara satabilecekken ya da en fazla 700dolara.ben 599 dolara aldıgım bir bilgisayarı 250dolar gibi bir fiyata satabilirim 1 sene sonra.tabii ileride ne oluyr bilemem ama şu ana kadar hep böyle oldu.her zaman için ucuz bilgisayar sıfırına göre ya da aldıgın fiyata göre daha az zararla satılır.

anlatamadım galiba diyorum ki şimdi ucuz olsun diye 1000 dolara aldın dipelim seneye veya bi sonraki seneye özellikleri eksik kalacak bi tane daha 1000 dolarlık aldın ne oldu 2000

Ama şuan itibariyle bi kere al 1500 lük bişey 3-4 sene gitsin (paralara 1000e-1500e niye bu kadar takılıyosunuz yaklaşık olarak fiyat söylüyorum)

Bu arada tabi ki ben oyun oynamam kasacak programlar kullanmam internete girerim world excel vs kullanırım diyenler için tabi ki ucuz almak mantıklı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.