Şimdi Ara

Notebook Ekran Kartları Sıralama... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
18.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • S1 harika bir makina... Diğerlerine gore çok daha ucuz...
    bunlarında arasından sırayla
    Asus FE11s ve LG ama s1 i bu sıralamaya koyarsan direkt S1 derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ham-Solo

S1 harika bir makina... Diğerlerine gore çok daha ucuz...
    bunlarında arasından sırayla
    Asus FE11s ve LG ama s1 i bu sıralamaya koyarsan direkt S1 derim

P1 'i tercih sebebim sadece 2.0 ghz duo işlemci farkı için 400-500 dolar farkı vermemek istemiyorum. Burada bunu tartışma sebebim Garafik Kartları konusu (topiğe uygun olarak :) )

Ati x1400 'in bana getirecekleri veya getirmeyecekleri konusu.. Yani Battlefield 2 oyunu ve benzerlerini notebook lcd sinin verdiği ölçüde güzel bir garfik seviyesinde oynaybilirmiyim.. Sonuçta 80 fsb ile 60 fsp arasında farkı hissedemeyiz.. en azından ben hissetmiyorum..gayet güzel oyun garfik yapılır diyorsanız LG p1 tek geçeçem. yok x1400 yetmez ise Asus (x1600) olur.. Şu an için asusu'un fiyatı belli değil..Asus ile fe-11s fiyatları aynı olursa da sadece karizma için SONY derim ( nickime dikkat çekerim.. bestsony..

• ati X1400 X700' oldukça yakın bir kart zamanla driverları toparlandıkca biraz daha düzelir. Mevcut oyunların tamamını rahatlıkla oynarsın ama fps konusunda 1600 gerisinde kalırsın tamamıyla senin beklentine bağlı.
  • Teşekkür ederim Ham-Solo..Beni aydınlattığın için.. Çok parada vermek istemiyorum şimdi herhalde dizayn ve şekil olarak ( numpad klavyenin yanında aynı normal klavye gibi p1 de)ve ayrıca beyaz klavye (aynı sony fe-11s de olduğu gibi) p1 tercih edeceğim... nvidia 7400 grafik kartı, x1400 den süper bir kart değil ise tabi.. Laptop kullanım rahatlığı çok önemli. mesela excel de veri girişi yapılırken (özellikle sayılar) sıradan laptop klavyeleri de zorlanabiliriz..

Forumlar sayesinde fikir ve bilgi sahibi oluyoruz tecrübelerin ışığında.. umarım ilerde benim de bir katkım olur..
  • bu konu yukarıda kalmalı...
  • aslinda daha iyi bir inceleme yapip scoreları loglamak ve istatistiksel olarak vermke lazım ama pek kimse yanaşmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: flyer

arkadaşım yalnız pci-e kartlar değişebilmekte

ya kusura bakmayın ama pci-e ekran kartları nasıl değişiyor, nerde değişiyor kim satıyor biliyormusun? öyle kafadan değişiyor deyip insanları yanlış bilgilendirmeyin. Bana bir kişi gösterin ekran kartını upgrade etmiş (Pcmcixxx olmasın ama ) . Bir defa satışı bile yok
  • dostum bi arkadaş usa dan bir site vermişti sanırım ebay.com du galiba belkide yanlış hatırlıyorum orada x700 yanlış olasın ama 6600 6800 falan satıyorlardı ikincisi elimde fsc 1451g var ram değişimi içi altını actım birde ne göreyim x300 u söküp başka bir vga takabiliyorsun..satısı tr de yok usa da başlamış haberin olsun

quote:

Orjinalden alıntı: zerachi

quote:

Orjinalden alıntı: flyer

arkadaşım yalnız pci-e kartlar değişebilmekte

ya kusura bakmayın ama pci-e ekran kartları nasıl değişiyor, nerde değişiyor kim satıyor biliyormusun? öyle kafadan değişiyor deyip insanları yanlış bilgilendirmeyin. Bana bir kişi gösterin ekran kartını upgrade etmiş (Pcmcixxx olmasın ama ) . Bir defa satışı bile yok

• Notebook için ekran kartlari yurtdışında satiliyor..Yenide başlamadi,coktandir var.
    Kesin bilgim olmamakla beraber,bence oyle kafaya gore takamassin.sonucta :

1-ekran kartlarinin boyutlari farkli..senin notebookunda ekran karti için ayrilan alana daha büyük bir ekran karti sığmayabilir..
    2-sogutma sistemi yetmeyebilir..
    3-Ekran kartlarinin çektikleri elektrik farkli..bundan dolayi bir sorun olabilir.
  • Ekran kartlarının performans sıralamaları konusunda bir veri oluşturabileceği için bu eski topici tekrar canlandırma taraftarıyım eğer lüzumsuz olduysa kusura bakmayın.
  • iyi olmuş tekrar topik açılmasından daha iyidir
    quote:

Orjinalden alıntı: Ham-Solo

Ekran kartlarının performans sıralamaları konusunda bir veri oluşturabileceği için bu eski topici tekrar canlandırma taraftarıyım eğer lüzumsuz olduysa kusura bakmayın.
  • arkadaşlar ati readon expresss x200 ekran kartı şimdi harici mi tümleşik mi? bide outo cad 2007 3 boyutlu programını kullanırken sorun yaşarmıyım? ben kendim atix1400 kullanıyorum ne fark var bunların arasında?
  • Hortlatmayın şu konuları!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.