Şimdi Ara

Notebook Fan Control (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
16
Favori
127.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lenovo ideapad Z510 için yapan yok mu. Energy Management programı ile toz temizlemede fanı hızlandırabiliyorum fakat 2 dakikalığına fan hızlanabiliyor yani ama oyunda falan bildiginiz fandan ses gelmiyor çok yavaş dönüyor lütfen yardım
  • Teşekkürler
  • Hp probook 4540s çalıştı çok teşekkürler..
  • konu tarihine baktığımda pek umudum yoktu hp pavilion g6 2203et kontrolcüyle biraz cebelleştikten sonra boşta iken bile %100 çalıştırmayı başardım :) teşekkürler donanım haber ailesi ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben bu programla ayar yapıp enable yapınca sistem sanırım sıcaklığı riskli seviyede kabul edip anında sistemi kapattı, açılırken sıcaklıktan dolayı kapattık yazıyor tekrar açmaya çalıştığımda daha Windows ekranı gelmeden program devreye girip sistem tekrar kapanıyor bu yüzden programı devre dışı bırakamıyorum ne yapabilirim?

• Merhaba. Fanlarımdan birini değiştirttim ve sürekli, %119 ile çalışıp gürültü yapıyor. Programla o fana müdahale edemiyorum, önerisi olan var mı?
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Güvenli modda girin

• expressimo kullanıcısına yanıt
    Neyseki sistem soğuyunca açıldı direkt kaldırdım uygulamayı teşekkür ederim.

• Lefrer kullanıcısına yanıt
    G500'de fan kablolarından biri sökünce tam hızda çalışıyordu.
    Bios advanced kısmında fan ayarları var. Sekme görünmüyorsa bios modlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 46and77 -- 28 Ağustos 2019; 6:48:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: focusrite

Hp probook 4540s çalıştı çok teşekkürler..
    hp probook 4530s den yazıyorum. fan çok sesli sende durum nedir üstad ?
  • erha-n kullanıcısına yanıt
    1. klavyeyi sökün, fanın ızgarası var orada onu temizleyin elektrikli süpürge ile

2.fan tertibatını söküceksiniz. soğutucuları söküceksiniz. termal macunu yenileyip soğutucuyu iyice temizleyin çok faydası oluyor.
  • Asus g751jy modeli varmış programda çok güzel oldu. Tam kontrol olması güzel. işlemci aşırı ısınıp frekans düşürüyordu. Macun yenilemenin vakti gelmiş.
  • Lenovo Z580 modelini kullanıyorum, listede modelimi bulamadım ama Acer Aspire E5 modelini seçince fan kontrolü yapabiliyorum. Benim gibi arkadaşlar var ise deneyebilirler.

• arkadaşlar fanları sürekli çalışan intel işlemcilerin asıl sorunu turbo boosttur, işlemci frekansını boost ederek kendini ısıtıyor, güç seçeneklerinden plan ayarlarını değiştir diyoruz, en yüksek işlemci durumunu 100 değilde daha düşük bir değer yapın, yada direk dengeli veya güç tasarrufu modunu tercih edebilirsiniz. frekansı düşeceği için ısınmayacaktır. hiç olmadı baktını turbo boost dan kurtulmak isterseniz değişik programlar var techpowerup gibi bunu kurup torbo boost disable yapabilirsiniz, daha profosyone bir öneri olsun diyorsanız vereceğim linkte bir dostya paylaşılmış, güç seçenekleri menüsüne işlemci sekmesine turboboost kapatma sekmesi ekliyor programla uğraşmadan bunları gerçekleştirebilirsiniz.https://www.sordum.net/46333/intel-turbo-boost-teknolojisi-nasil-kapatilir/

bende hp 6700hq işlemcili bir notebook var ancak bunda söyle bir sıkıntı yaşıyorum, fan 80 derece üzerine çıkınca son devire geçene kadar 5-10 sn işlemci kendini korumaya geçiriyor yani fan sürekli son devirde çalışsın istiyorum ancak ne cool sense programı nede diğer programlar fanı son ayarda çalıştırmama imkan vermiyor, fanları son devrde çalıştıracağım bir uygulama program komut satırı artık neyse bilen paylaşabilir mi selamlar...

• merhaba bu işlem monsterlearda olmuyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutpeker

MERHABA ASUS K53SV İÇİN HANGİ CONFİG KULLANMALIYIM ?
    hocam bende asus k53sj var

asus k43sd'yi seçtim programda çalıştı.
    sizde deneyebilirsiniz.
  • % kaç yapıyorsunuz arkadaşlar fan hızını? Benimki %25'den fazla olunca çok hızlı çalışıyor da.
  • Asus k52j için config yok ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delisin_58 -- 14 Şubat 2020; 11:44:39 >
  • arkadaşlar fanı %100 açıyorum da 3-5 sn %100 duruyor sonra yavaşlıyor ama bazen buga giriyor sanırsam pc kapayana kadar %100 çalışıyor nasıl sürekli buglarım ? %100 çalışmadığı zaman pc kasıyor fanın eskimesi tozlanması umrumda değil temizliyorum fan bozulsada sorun olmaz ama %100 çalıştırmam gerek.
  • Merhabalar. mevcut configler linkine tıkladığımda bilgisayarım(lenovo G710) görünmüyor listede. Benimkine eş değer bir pc modeli önereblir misiniz? Bir de indirme linkini göremedim, yardımcı olur musunuz?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.