Şimdi Ara

Notebook için 5.1 usb ses kartı tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar asus n55sf marka notebook var ve ses kartı logitech x530 5+1 hoparlörü desteklemiyor. Sadece 2 hoparlörden ses geliyor. Araştırmalarımda iyi bi ses kalitesi için tek çözümün harici ses kartı olduğu gördüm. Hiç bi çoğaltıcı aparat sesi bütün hoparlorlere dağıtmıyor. 5+1 den kaliteli ses alabilmek için hangi usb ses kartlarını tavsiye edersiniz ?

• M-Audio Mobilepre Usb II
    Presonus Audiobox 22vsl
  • teşekkürler tavsiyeler fiyat üst sınırım 300 tl
  • Bende 5 + 1 ses sistemim için USB ses kartı arıyorum. Tek zorunluluğu optik çıkışı olması.
    Asus Xonar U3'ü araştırıyorum. Kullanan var mı? Başka tavsiye var mı?

Teşekkürler...

Not: Müzik oyun ve özellikle de film için istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi russo2000 -- 18 Ocak 2013; 0:04:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emil175

hem ufak hem çok şık ;)http://www.vatanbilgisayar.com/OEM%20Muhtelif%20Kart/creative-recon_3d-sb-recon-3d-51-harici-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=63029

Tasarımına diyecek bir şey yok güzel gözüküyor gerçektende. Ancak kalitesi nasıl? Başka ürün kullanan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: russo2000

quote:

Orijinalden alıntı: emil175

hem ufak hem çok şık ;)http://www.vatanbilgisayar.com/OEM%20Muhtelif%20Kart/creative-recon_3d-sb-recon-3d-51-harici-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=63029

Tasarımına diyecek bir şey yok güzel gözüküyor gerçektende. Ancak kalitesi nasıl? Başka ürün kullanan var mı?

www.hepsiburada.com
    Creative X-Fi Go Usb Ses Kartı Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/liste/creative-x-fi-go-usb-ses-karti/productDetails.aspx?productId=bd84246&categoryId=218
    bende bu var ama 5.1 destekli değil zaten 5.1 kullanmıyorum genel olarak memnunum laptopun kendi ses kartına göre baya fark ettiriyor..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Optik çıkışlı ve 5+1 ses sistemini tam destekleyen özellikle oyun ve film için iyi olan usb çıkışlı ses kartı arıyorum acil olarak....

Teşekkürler....
  • arkadaşlar Playvision HDA-51A Digital Sound adında bi ürün gördüm sorun için çözüm olur mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlashDanced

arkadaşlar Playvision HDA-51A Digital Sound adında bi ürün gördüm sorun için çözüm olur mu acaba ?

Bu benim aradığım ürün değil....
  • KARDEŞİM ARKADAŞTA X530 VAR SİZIN SES KARTI ONERILERINIZE BAKIN SES SITEMININ 2 3 KARTI NERDEYSE
    VATANDA HER HAFTA SONU %25 INDIRIM OLUYOR KARDESIM ORDAN ALABILRISIN ;)
    www.vatanbilgisayar.com/creative-xfi_surround_51-x-fi-surround-51-harici-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=34569
    Bu usb ses kartından baska ucuza bulamazsın ılerde daha ıyı sıstem alıcam dersende optik cıkısıda var senın ıcın ıyı bır cıhaz bu kardes tavsıye ederım ;)
  • KARDEŞ KEŞKE BIRAZ ARASTIRSAYDIN VATAN'A BAKSAN 30 TL DAHA BULUP 5+1 + OPTIC CIKIS DESTEKLI CREATİVE X-Fİ SURROND ALIRDIN S:
  • Creative x-fi ile Asus Xonar U3 arasında kaldım bende....

Ayrıca optik çoklayıcı bulamıyorum. Alsamda çok işime yaramayacak....
  • ASUS BILEMIYORUM AMA SUAN VATANDA CREATİVE 134 TL FALAN BAK DERIM ;) BENDE DIGER AY ALABILIRIM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.