Şimdi Ara

NOTEBOOK İÇİN DOĞRU TERCİH (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony de sadece o seriye özgün bir sorun.
    Asus harddisk sorunu her makinada olmuyor zaten upgrade etmek kolay içinden çıkanı harici hdd olarak kullanıcam.
    Şimdilik asus ön planda gidiyor.İşlemci performansı konusunda bayaa araştırdım i3-350 ile i5-430 arasında hissedilir bir fark yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt82 -- 27 Temmuz 2010; 15:07:48 >
  • Bence Acer Timeline serisine bakmalısın... 14" olan model özellik bakımından iyi olmakla beraber, 2.2 KG ağırlıkta olması ve harici ekran kartını tuş ile kapadığında 7 saatin üzerinde kullanım sunması çok büyük artıklar. Ama şu da var ki ben eğer oyun için laptop alacak olsaydım 17" bir laptop almayı düşünürdüm...

Üstelik pil performansı oyun oynarken yerlerde sürüneceğinden dolayı bu amaçla alınacak bir notebook da pil süresinin önem arz etmesini anlayamadım?

Keşke Timeline serisindeki ekran kartı daha düşük bir ekran kartı olsaydı da fiyatı da düşseydi... (:
  • Acer serisini inceledim 14" olan makinada oyun ve film izlemek keyif vermiyor batarya performansı ve donanım anlamında acer makina iyi ancak yön tuşları gerçekten kötü.Pil süresi zaten o kadar fazla istemiyorum benim için office ve normal kullanımla 3 saat gitsin yeter zaten oyun oynarken makina 1.5 saat gider bu da bana yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Batarya problemi bildiğim kadarıyla sadece o seriye has bir sorun..

valla içimede sinmişti sony marka olunca neyse bidahaki sefere artık :)
  • sonuç olarak packart bell tm81 iyi ama aşağıdakiler size daha uygun bir araştırım bence.

i5 yeterli ise:
    http://www.pcdepo.com/asp/product/70108/HP-PVL-NOTEBOOK-WW028EA-DV6-3031-i5-450-3G-500-15-6W7P-5650

i7 istiyorsan:
    http://www.pcdepo.com/asp/product/69535/HP-PVL-WN774EA-DV6-3055-i7-720-4-320-15-6W7B-5650

• Hp modellerini inceledim ısınma sorunu olması kafama çok takıldı bi de oyun oyun ve office uygulamaları ön planda olduğu için işlemci olarak i3 350 işimi görüyor ekran kartı 5730 şu anda en mantıklısı gibi görünüyor.Asus alıcam gibi duruyor ama daha 1 hafta sürem var son güne kadar forumlardayım :)
  • hp o kadar ısınmaması lazım bizim forumda bir inceleme vardı ona bakmanı tavsiye ederim. ati h5650 ile ati hd5730 arasında fark çok az. asusu almak bence hiç iyi değil özellikle oyun oynuyorsan daha yeni aldığın bilgisayarın içini açıp önemli bir parçasını değiştirmen gerekiyor çünkü.
  • Arkadaşlar asusu aradım az önce ve batarya süresini sordum biraz bekledikten sonra 1.5-2 saat civarı gittiğini söyledi.Bu sebepten dolayı asustan vazgeçtim.
    Şimdi tek sorun kaldı hemen herkes 5650-5730 arası çok az fark olduğunu söylüyor tam olarak bi karşılaştırma yapan bi site var mı bildiğiniz eğer gerçekten fark çok azsa hp 3040 ön plana çıkıyor
  • suan asus F5SL series laptop kullanıorum 2 yıl olmak uzere alalı ve ılk aldıgımda 1.5-2 saat giden sarj suan 40 dk kadar gıdıo yanı bılmıorum asusların sanırım bataryaları sorunlu
  • valla daha yeni okudum. Hpde ısınma hala varmış.

Bu durumda en iyi packard bell tm 81 oluyor galiba. Aşağıdaki linkten packard bell i inceleyebilirsiniz.

http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-tm81-sb-003tk-tm81-amd-phenom-ii-x4-n930-2.0ghz-4gb-320gb-dvdrw-15,6-1-gb--hd5650-cam-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=46269#divDigerResimler

• Samsung r580'ide çok methettiler.Özellikle tasarımı
  • tasarımı muazzam ama oyun için pek uygun değil
  • +1
    quote:

Orijinalden alıntı: mico82

tasarımı muazzam ama oyun için pek uygun değil
  • Hp dv6-3030 hakkında ne söylersin peki?
  • Arkadaşlar aşağıdaki linke bir tıklayın bakalım özellikleri ve fiyatı beğenecekmisiniz. LG laptoplar uygun fiyatta.

http://www.ataelektron.com/tek/lg_laptoplar.mht
  • lg lerle ilgilenmiyorum zaten kullanıyorum şu anda.Yav seçim yapmak ne zor işmiş arkadaş karar veremiyor insan hp ısınır acer ın tuş takımı asusun bataryası derken kaldım ortada :) çok sıkıcı bir durum cidden.
    Asus i3-350m 5730 ekran kartı olan makinayı 1350 liraya buldum yine dön dolaş asus olacak gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt82 -- 4 Ağustos 2010; 15:35:34 >
  • HP Pavilion DV6-3046ST WW042EA ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardent_boy

HP Pavilion DV6-3046ST WW042EA ?

Tamam makina güzel ancak sol tarafta ısınma sorunu var diyenlerden dolayı ürktüm cihazdan.Bi de ekran kartı performansı 5730 daha iyi.
  • Arkadaşlar olaya bakış açısını değiştirmek için tam bilgi vereyim ve bu bilgi dahilinde tekrar yorumlarınızı alayım.
    Oynayacağım oyunlar
    1-pes 2010
    2-pes 2011
    3-cod4 modern ...
    4-sniper
    5-nba serisinden
    6-nfs most wanteddan başlıycam.
    Kullanacağım uygulamalar
    1-finereader
    2-office uygulamaları
    3-spss istatistik programı
    internet kullanımı müzik film sıradan işler.Şimdi bu bilgiler dahilinde bana yetecek olan işlemci ve ekran kartı nedir?
    notebook marka veya model belirtmenize gerek yok sadece işlemci ve ekran kartını yazın yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt82 -- 5 Ağustos 2010; 17:12:28 >
  • i3 yeterli , ekran kartın da en az 5650 olsun. İlerisi için..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.